Přejít na výpis diskuzí

Jonathan Togo

OSOBNOST 1.9.2007 
70 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vše nej

Musím mu taky popřát, pak bych toho litovala. Takže všechno nejlepší a hlavně ať v kriminálce maiami dostane ty nej případy *14* *14* *14* happy birthday jonathan *14* *14*
  • Konečně je Jon single

Jsem ráda za Jona, že konečně začal řešit věci, které stále přehlížel a něco si nalhával a neustále svoji už bývalou omlouval. Konečně je single!!!
  • I love you! He is pretty (beautiful) *4*
  • tamarka.165

Happy Birthday

Všetko naj k narodeninám jhon..!! *14* I love you..!! *14* *14* *14*
  • Vsetko najlepsie :)

Moj oblubeny CSI :) Zelam vsetko najlepsie :) *14*
  • Je to můj oblíbený herec.Mám ho ráda je moc simpatycký. Ráda se naněj koukám.
  • Je to ten najlepsi herec a chlap ktoreho poznam.Zboznujem ho velmi.Milujem jeho oci a usmev ked sa zasmeje som cela bezseba a happy.Prajem mu k narodeninam vsetko najlepsie vela stasticka,zdravicka ahlavne vela lasky aby sa mu darilo ako doterz v jeho kariere Cmuk :D
  • Je fajn mám ho ráda jen jsem se teď doslechla že v 10. sérii bude v ohrožení života *9*
    • Myslíš kriminálku ? :D .... Njn ... A v kolikáátým dílu nevíš ? *5*
    • Néé *8* já ho miluju a jestli se mu něco stane budu hysterická stejně jak ho tenkrát střelili do oka byla to skoro moje smrt *13* *9*
      • Přežijete, holky :) Ohrožení života neznamená smrt. Dojdete si pro kafíčko a ani se nenazdáte a mladý bude živ a zdráv řešit další případ *1*
  • Fešák

jonathan je velikansky fešák taký sympaťák, no sexy muž. takého chcem!!!
  • Ryan Wolfe

Je veľmi zlatý. Taký veľký fešák. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit