-
Vážený pane Klímo,opravdu se zaujetím jsme sledovali díl 13 Vašeho pořadu,vždycky jsme si mysleli,že je všechno co dáváte ve svých pořadech v televizi pravda pravdoucí,ale tet tedy máme oprávněné pochyby.Nechápeme vůbec,jak se může kdokoli propůjčit k tomu,aby ukazoval svoje dětičky v televizi,jaké mají spokojené dětství,jak jim nic nechybí,když je jejich matka ve vyšetřovací vazbě,také by nás celkem zajímalo co otec dětí,snad ani není možné,aby v takové situaci neprojevil zájem o své děti a nechal je vychovávat ,,strýci,,.Víte opravdu si myslíme,že tahle reportáž,ač je jakkoli zajímavá,až nepochopitelná,pro matku jistě stresující je nahraná tak ,aby celý národ litoval,že žije v tomto státě,kde se něco tak příšerného může stát
-
Vážený pane Klímo mám mamku ročník 1922 to co mne vypráví o 1.republice o Masarykovi, o 2.sv válce a tak dále rozum mi to nebere,jak se chovali amíci v Plzni,co vše musel Masaryk a co nemohl,jelikož mamky strýc sloužil jako legionář u Masaryka. Říká mi,že Masaryk byl hodný člověk,ale musel poslouchat agrárníky a ameriku. Měl podepsat smlouvy s USA,které by měli velký dopad na naši zemi,on to neudělal a proto jeho paní Američanka musela do čech. Chci toto zaznamenat a proto Vám píši můj mail j.votypka@email.cz
-
Pane Klímo,omlouvám se,ale nenašel jsem nikde Váš email,proto zkouším takto.Jsem přímým svědkem novodobé štvanice inspirované inkvizičními procesy a domnívám se,že by Vás to mohlo zaujat.email:turb.irij@seznam.cz
děkuji
JB -
Dobrý den. Dovoluji se obrátit na vás, protože mám pocit, že jste asi jediný co nám může pomoci. Jsem starostou SDH v Činěvsi nedaleko Poděbrad, na výzvu OÚ Činěves, konkrétně starostky pí. Sýkorové jsme po loňských povodních obnovili činnost SDH v naší obci. Jaké bylo naše překvapení, když jsme zjistili tuto skutečnost: Byla prodána hasičská AVIE a sní kompletní vybavení!!!! O prodeji AVIE jsme věděli, ale byli jsme ujištěni o zachování techniky v obci, což se evidentně nestalo. Tento obchod je obestřen tajemstvím a podivným stahem osob v této kauze zúčastněných. To není jediný případ podivností v naší obci, ale jak jistě chápete nám členům SDH jde hlavně o hasičskou techniku a způsob jak si OÚ představuje podporu některých zájmových spolků.
Děkuji předem za jakoukoliv odpověď a věřím, že v době obnovy SDH v celém státě, vás naše žádost a tip na reportáž zaujme a spojíte s námi.
starosta SDH Činěves Vít Vančura -
Dobrý den.Přijeďte se podívat na žel.stanici Týniště n.O.-vše se natírá, opravuje,co je natřené je čisté!!A to vše, že tu má projíždět v pondělí 14.4. pan premiér.Lidé v bytech a prodejní stánky ale už mají výpovědi a řada věcí co se nyní udržuje a natírá se zhruba za měsíc bude v souvislosti s rekonstrukcí nástupišť bude bourat. Vlak bude muset přijet na kolej, která jako jediná má zvýšené nástupiště-proč asi? Kolik zbytečně vydaných peněz to bude stát, když dřív nebylo ani na tu nejnutnější údržbu?? Vše je stejné jako dřív-vrcholní politici nemohou vidět skutečnou tvář a stav!!
-
Pracovníci státní správy pod rouškou směrnice, kterou vydal generální ředitel GFŘ Ing. Knížek, prodávají naše národní bohatství do zahraničí. Otázka, zda z úřednické tuposti („já jsem úředník a mám směrnici“), či zda je za tím něco víc….
Konkrétně: Právě probíhá tato akce: finanční správa vlastní na jednom pracovišti historicky vzácný trezor, který nepotřebuje. Trezor je z roku cca 1870. O trezor projevil zájem generální ředitel Národního technického muzea a žádá jej do sbírek předat převodem, protože trezor je majetkem státu. Úředník z Generálního finančního ředitelství zamítl žádost Národního technického muzea a nařídil trezor prodat. Vypadá to, že kupec je ze zahraničí, cena směšná: necelých 20 tisíc, když s těmito trezory se u starožitníků téměř nesetkáte, jsou vzácné a krásné a jejich cena se pohybuje nad 100 tisíc.
Jsou pracovníci ministerstva financí (GFŘ) nekulturní hovada, nebo šmelináři?????? Je toto ojedinělý případ, nebo častá praxe?????
Ať tak či tak, okrádají nás všechny, naše děti i vnoučata, o hodnoty, které nemůžeme přepočítávat na peníze v žádné době, ani v té podělané dnešní. Najde se někdo, komu toto není lhostejné a kdo se nebojí medializace? Já jsem to zkoušel, ale bylo mi skrytě vyhrožováno, abych nestrkal nos do věcí, které se mne netýkají. Ale toto se mne přece týká. Týká se to nás všech. Napsat to sem je jediná věc, kterou pro to ještě mohu udělat. Nemohu spát a za úředníky pana Knížka a Babiše se stydím. Možná tito dva lidé ani nevědí, jaké zvěrstvo jejich úředníci-ignoranti páchají. -
Zdravím vás a prosím, zjistěte pravdu o bifi v jogurtech; po internetu koluje tvrzení, že v Activiích nejsou lidské nýbrž kachní bifi bakterie kvůli trvanlivosti. Kde je mlékárny odebírají, vadí to lidskému střevu? Vkládám text, který jsem někde četla, v tom textu vložený původní test je podepsán nějakou lékařkou. Vy máte víc možností to zjistit., je faktem, že Danone má svou bifi bakterii animalis (oni ji mají přejmenovanou na neutrální název) patentovanou a je tedy zřejmě uměle vytvořená, podle názvu ze zvířecích střev. Prosím, aspoň si toto přečtěte
http://lumenn.blog.cz/1302/jogurtovy-podvod a zkuste to pro spotřebitele vyšetřit, třeba s pomocí mikrobiologa.
Díky, J.Běhounková -
Dobrý den Vážený pane Klíma,omlouvám se předem,jelikož jsem nenašla jiné stránky kam se na Vás obrátit s prosbou,či pomocí.Vím,že asi máte již mnoho témat k řešení ohledně vypočítavců v této nemilé době,ale věřte ,že i já si přesto najdu prima chvilku pro své děti,aby neubylo radosti a smíchu,ale dostala jsem se do situace,kdy nevím kudy kam,za to,že člověk pomohl v nouzi a te´d je jakoby trestán a ještě se musí ospravedlńovat.Co nejhorší, číst věci,které nikdy nebyly a jsou špínou jak pro mé děti,tak na mé jméno,nejde mi tak ani o návratnost financí,keré jsem půjčila v mé asi trapné v dnešní době naivní důvěřivosti,ale o to,jak druhý,který byl zachráněn,jak je schopný jít přes mrtvoly i přesto,že mám postižené děcko a jen mne zneužil a využil.chtěla bych si s Vámi o všem popovídat jaké jsou naděje a možnosti těmto lidem vlastně nelidem přistřihnout křídla,aby konečně dolétali,neb nejsou hodni křídlům a vznášet se za pohrdání v oblacích.Nemám jinou možnost než jsem dát mob.číslo,třeba budu mít štěstí a Vám přeji a děkuji za pořady,které otevřou oči a snad i lidi najdou sílu bojovat za normálnost a spravedlnost.Přeji Vám moc situací vyřešených kladným způsobem a víc lidí,co nejsou vypočítavci 776616501
-
-
Dobrý den paní Heleno,
bohužel Vám ve vaši situaci nemohu pomoci, proto mám jediná rada je, aby jste se obrátila na veřejné orgány soud, policie atd. nebo případně pomoc lékařů psycholog nebo psychiatr.
S pozdravem J.Klíma
-
-
Pane Klímo, chystáte ve středu odvysílat pořad o prodeji alkoholu mladistvým. Samozřejmě mladiství by alkohol konzumovat neměli, ale mají to zakázáno? Ne!! V této republice můžou chlastat zastupitelé a mladiství. Tyto dvě skupiny to nemají zákonem zakázáno. V tisu proběhla zpráva v době kdy prezidentoval pan Clinton, že policie zadržela nezletilou dceru pana prezidenta podnapilou. Byla odsouzena k bveřejně prospěšným pracem. V této republice raději zavřou hospodského. Není ten zákon postaven na hlavu? Zeptejte se našich zastupitelů.
Děkuji za pozornost. -
Dobrý den pane redaktore. Dovoluji si Vás obtěžovat svým dopisem, týkajícím se "povolené" akce v Karlových Varech, konané dne 15.2.2014. Šlo "údajně" o smuteční pochod německých občanů - jako že vzpomínku na bombardování Drážďan před 69 lety. Před okupací Sudet v roce 1938 to nemohlo vypadat v tomto městě o moc jinak. Jen hnědá barva se dnes změnila v černou. Bubny, pochodně, hesla. Včera jsem o tom obdržela email a tak jsem se rozčílila, že jsem musela, prostě musela napsat Čt1, proč neinformuje diváky, když tam točila-ale neodvysílala. Neumím si představit, že bych já zorganizovala na 10.června smuteční pochod př. taky v Drážďanech jako připomínku vyvraždění Lidic a nesli jsme transparenty s fotografiemi umučených lidí. Myslím, že bych nestačila utíkat, jak by mě hnali. Protože nevěřím, že mně z redakce v Karlových Varech odpoví, protože věřím Vám, že Vás podobné věci nenechávají chladným, dovolila jsem si Vám napsat. Srdečně vás zdravím.