Přejít na výpis diskuzí

Josef Klíma

OSOBNOST 15.3.2009 
185 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jarmila.maresova.3
    Zdravím pane Klímo, mám přítelkyni, která se zabývá zdravotně postiženými, za svoji činnost obdržela i vyznamenání Výboru Dobré vůly Olgy Havlové, nyní se dostala k informacím, které by ráda nechala ověřit, protože se jedná o mnohamilionovou rozkrádačku, byla by Vám vděčná, kdybyste se s ní mohl spojit. Na mne je mailová adresa jarmar303@seznam.cz. Za Váš zájem Vám předem děkuji Marešová
  • Pane Klímo,
    obracím se na Vás s podnětem,který by se Vám hodil a pomohl by mnoha lidem v soudních procesech a jajich obhajoby a o neřešení pravdy soudy a.t.d
    Těžko mohu v tomto vstupu popisivat anabázi,kterou procházím již více jak 14 let.
    Moc bych Vás prosila , kdyby jste se mi ozval.Jsem ochotna se s Vámi sejít po domluvěa vše předložit.
    S díky Habešová
    habesova@centrum.sz
  • Dobrý den, pane Klímo. Reaguji na pořad Očima Josefa Klímy ze dne 14.5.2014 na reportáž o panu Liboru Smetanovi. Prosím Vás o nějaký telefonní kontakt na Vás, potřebuji s Vámi nutně mluvit. Psala jsem i na email iprima, ale pro jistotu píši i sem. Napište mi prosím na můj email trucev@seznam.cz Děkuji
  • Omlouvám se za opmenutí kontaktu: simsovi@seznam.cz
  • Vážený pane Klímo,
    obracím se na Vás s podnětem, který by se velmi dobře hodil ke zveřejnění ve Vašem pořadu Na vlastní oči. Těžko mohu v tomto krátkém vstupu popisovat anabázi, kterou prošel jeden náš rodinný kamarád s manželkou ve věci vlastnictví pozemku. Potýkají se zlovůlí obce, která se chová téměř na úrovni padesátých let. Naši známí nevlastní počítač, jsou v tomto tak trochu mimo dobu, tím je veškeré jejich konání tak trochu mimo mísu, nejsou dostatečně flexibilní a bohužel mají poměrně mělké poznatky o "právních a správních" cestách. Byla bych Vám vděčná, kdybyste se mi nějak ozval a mohla bych Vám napsat či sdělit pár informací o celé poměrně výživné kauze.
    S pozdravem
    vaše divačka B. Šimsová
  • Zdravím pane Klíma.Shlédl jsem 7.5.pořad z Klárova o budování z50let nějakýho koridoru nebo nástupiště-tajné.V r.76-80 jsem pracoval na dokoncovacích pracích na Klárově, na odpoledních směnách s jedním z místnim spoluzaměstnancem podnikali výpravy vpodzemí a viděli co má souvslost zhradem a politiky za řekou Vltavou.Myslím že pro širokou veřejnost je to tajné ale Metrostav a vrchnost nahoře ví co tam mají.
    Pořad byl o tom zmást veřejnost a možná i Vás,kdo ví.Na shledanou.
  • DOBRY DEN PANE KLIMA jsem Z HAVLOVIC je to 2 kilometry OD PASECNICE DNES 7.5 2014 JSTE PRY VYSILALI VAS PORAD OSVOBOZENI PASECNICE NA DOMAZLICKU NEBO NA CHODSKU jak se říká JA mam manzelaZ PASECNICE a moc nas mrzi ze jsme nevideli vas příspěvek k osvobozeni PASECNICE manzelovo sestra to videla a rikala nam ze tam byli pribuzni a znami takze bysme byli radi kdybyste mohl PANE KLIMA kdyby to slo zaslat nejakou videoukazku z te PASECNICE TE z toho osvobozeni americkou armadou byli by sme vam moc vdecni jestli by to slo POSLAT NA MUJ IMEL magdanemcova1@seznam.cz nebo na naší adresu MAGDA A JOSEF NEMCOVI STRAZ cp,54 okres DOMAZLICE 34401 BUDEME RADI KDYZ SE NAM OZVETE DEKUJI A PREJEME HODNE USPECHU V PRACI A V RODINEM ZIVOTE *14* MAGDA
  • Dobrý den, dalo by se posvítit na kauzu Romana Janouška, kolik lidí musel podplatit, aby dostal jen 3 roky popř. podmínku? Měl by dostat 20 roků a doživotní zákaz řízení motor. vozidel a zabavení auta. Tohle tak smrdí, že je to cítit až u nás ve Frýdku-Místku.
    Soudce Z Prahy si asi dělá z lidí srandu?? V tom případě by měl jít sedět s Janouškem. A obhájce, který Janouškovi pomohl, by měl jít do vězení s nimi. Děkuji.
  • Dobrý večer pane Klímo,
    píši Vám jako člověk, s kterým bych se rád setkal osobně. Vím, že toho máte mnoho, ale......
    Moc děkuji
    Osobní kontakt : Handy 728390462
    E-mail: zdenek.sitina@tiscali.cz
    Zdraví Vás
    Zdenek Šitina
  • Dobrý den,
    bohužel jsem nenašla žádné stránky s Vaším kontaktem, proto volím tuto cestu. Chci se Vás zeptat zda Vás zajímá téma jedna z největších soudem uznaných a povolených reorganizací v této zemi, jsem jeden asi z 520 věřitelů pro které je tato reorganizace likvidační, nepomohl ani hejtman kraje, noviny píší zprávy s milnými informacemi, člověk se diví co s v této zemi děje, jaké nepráví náš stát dopustí,nezaplatí nám faktury ale
    mi musíme z této částky zaplatit daně.
    Jedná o bývalé Hutě a Kovárny ŠKODA Plzeń, dnes PILSEN STEEL s.r.o.,
    všichni věřitelé obdrží pouze 0,94%, v říjnu tak rozhodl Krajský soud v Plzni, dvě firmy se odvolali k Vrchnímu soudu do Prahy, ale v poslední chvíli vše stáhly, zřejmě dostali zaplaceno. V novinách se dočtete jak
    je tato firma v pohodě, přitom dluží všude kde se podívá, minulý týden jim odpojili i firemní telefony z důvodu nezaplacení, nemají ani na údržbu, úklid prostor, ve výdejnách nemají zaměstnanci solvinu, mýdlo, natož toaletní papír, elektriku hradí snad každý den jinak hrozí odpojení. Opět dluží cca 180 milionů. To by se p. Emil Škoda obracel v hrobě kdyby věděl co se tady děje. V říjnu jsme jako věřitelé podepisovali souhlas s reorganizací aby jsme mohli dále společně spolupracovat a znovu jme se mohli postavit na nohy, byla to podmínka spolupráce, teď rozdávají výpovědi, už nás nepotřebujou ,zaplaceno opět nemáme. Kdyby jsme tohle věděli, nikdy by jsme jim hlas k povolení reorganizace nedali a poslali jej do konkurzu.
    P.Klímo navštivte areál ŠKODA Plzeň a zeptejte se zaměstnanců této firmy a věřitelů se seznamu Justice.cz a bude se divit i vy, neměli by se lidi dozvědět konečně pravdu? Jsou tu sice i odbory, které mají stát za zaměstnanci, ale je to stejné jako na vedení,hrůza, hrůza.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit