-
Dobry den pane Klima.Potrebuji pomoc od vas jelikos se stalo nestesti a nikdo to nechce resit.Sou narusena lidska prava a nevim co stim.14.9.2014 pri destivem pocasi v obci Dolni vestonice nastal sesuv pudy,byly zniceny dva karavany a malem zemrela moje zena.Pojistovna to nechce resit a obec se vymlouva.Vsichni vedi ze cesta byla 30let v dezolatnim stavu a nyni se vymlouvaji na dest.Prosimevas timto o pomoc.775380089 Dekuji
-
Dobrý den pane Klímo,
děkuji za Vaši náročnou práci, která dává obyčejným lidem naději, že si všechno nenecháme líbit.
Nevím, zda je možné do obsahu Vaší práce zařadit i téma, které se týká
podle mne závažné věci a to "podepisování různých prohlášeních"v nemocnicích, které byly sestaveny obzvlášť pečlivě právníky. Když toto prohlášení nepodepíšete, tak Vám vyšetření(příkladně srdce) neudělají.
Jsem starší ročník, ale s "tímto" jsem se ještě nikdy nesetkala, a dle informací to podepisují maminky i těsně po porodu atd.Nemocnice se tím kryjí a člověk vlastně podepíše i to, že když se něco stane, tak to vlastně podepsal, že se to může stát.To bych já mohla také přijít do nemocnice a dát jim podepsat prohlášení ode mne, že mě mají dobře léčit.Přece každý musí, alespoň částečně převzít za svou práci odpovědnost. Přeji mnoho úspěchů ve Vaší náročné práci. Blanka B.724255139 -
Vážený pane Klímo,
snad si vzpomenete na naše setkání u Vaší autogramiády v Domě knihy v Teplicích v r.1990,kde jsem byl pořádajícím vedoucím prodejny.
Možná,že by Vás mohlo zajímat to,co jsme zjistili.Ve vietnamské komunitě je to trochu jinak,než je zřejmé.Řada prodejen má své majitele,ale to jsem jen "bílí koně",kteří jsou nájemnými silami(de-facto otroky)jednoho šéfa.Oni navenek vystupují jako majitelé,ale vše jen pro tohoto šéfa.Nevím,zda tak je i jinde v ČR,ale pokud ano,pak "potěšbůh".
Pokud by pro Vás moje informace byla zajímavá,mohu doplnit jména a vazby.
Zdraví Pěnkava Rudolf
tel.:602462304 -
Dobry den, pane Klimo,
mam pro Vas docela mnamku (i kdyz ja to takhle prave ted nevnimam) - o co jde, aspon v kostce:
zila jsem 16 let v americe, nekolik let jsem ani nemela ceske obcanstvi, a ackoli moje sestra ukoncila v r. 99 moje zdravotni pojisteni u ZPS (Zdravotni pojistovna skoda), po mem letosnim navratu 29.8. nahle tato pojistovna zjistila, ze jim dluzim miliony. Od 23.9. jsem si dopisovala s jakymsi p. Novotnym, ktery kdyz uz nevedel kudy kam, honem rychle obnovil exekucni rizeni se svym kamou z Chebu (???) a tento ted, 24. 10. obstavil muj bankovni ucet zde.
Nejde o tu trochu penez (svuj prijem mam z USA a drzim si jej tam, zdrave ceske instinkty neutlouklo ani 16 let zivota v zakonne zemi), spis nechapu, jak si jakakoliv “statni” instituce muze vubec neco takoveho dovolit?
Pokud by Vas muj namet zajimal, mam pro Vas vsechny podklady - prinejmensim vsechny ty, ktere mi ZPS nezatajila - vcetne vsech nasich emailu. exekucniho rozhodnuti, z ktereho jeste kape inkoust, potvrzeni o dvojim obcanstvi, vsechna data....
Zajimalo by me, kolik emigrantu se na stara kolena rozhodlo vratit se “domu”, se svymi zkusenostmi, penezi, ochotou pracovat (a treba i zadarmo), zkratka pomahat tehle zemi, jenom aby zjistili ze ne lide, ale instituce, at uz statni, ci statem pomazane, jsou tu ti nejvetsi zlodeji, a doslo k zaveru, ze vsude dobre, “doma” nejhur?
Jinak s lidmi mam ty uplne nejlepsi zkusenosti, kdyby vsude ve svete byli lide jako cesi, tak je na ty nasi krasny planete takovej malej raj… :)
ceskymo1@gmail.com -
Dobry den. jmenuji se Anna. a mnela pro vas perlicku.Sem tezce postižena a k tomu vdova. a zinim sousedum 17 .kocek a znazim nasavky a ponizovani od pani cimburkovy ktery jsou zivnostnici a nemaj na jidlo pro kocky a ja uz nevim kudy a kam. nic nepomaha kriminalka pan starosta. tirani v tomhle state je asi normalni.tak vas zadam o pomoc. Dekuji Anna Lunakova Zhoř6 539 73 Skuteč. dodatek kam se hnu tak lidi jsou zly a zavistisivy. pomoc pomoc.sem movita a je to spetne.
-
-
Spíš by ses měla jít léčit!!!!!!!!!! *3*
-
-
Vážený pane Klímo, měl bych pro Vás téma na reportáž - absolutní bomba a v hlavní roli Městská Policie Praha . Opět teror, diskriminace a klientelismus. pokud budete chtít vědět bližší oslovte mne na adrese : koplt@centrum.cz
-
Dobrý den,mám pro Vás námět na reportáž.l.altova@seznam.cz
-
Zdravím pane Klimo, vybral jsem si vas ,protože znáte veškeré úskaly a manipulativnost v oblasti vysetrovani policie a soudnictvi v cechach. Verte,ze potrebuji Vasi pomoc a potreboval bych s vami co nejdrive mluvit nebo se videt osobne, verte,ze cas je ted proti mne mam na to dva dny. foglicka@centrum.cz moc dekuji predem
-
Také mám námět na reportáž můj e mail: j.mlodzikova@seznam.cz
-
Dobry den pane Klimo,rada bych Vam nabidla namet na reportaz ohledne funkcnosti EU,jsem maminka jedne z divek z nehody motorovych clunu v Chorvatsku.
-
-
Muj mejl jaabra@seznam.cz.Dekuji.
-