Přejít na výpis diskuzí

Josef Klíma

OSOBNOST 15.3.2009 
185 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pane Klímo, včerejší reportáž ze Špindlerova Mlýna byla klamná, nejdříve jste si měl skutečně zjistit, zda tzv. poškozený je skutečně bezúhonný, na svém tripu se on sám chlubí, jak zametá s policií, jeden z úkolů policie je kontrolovat, zda je vozidlo řádně schváleno pro provoz, zda se ve vozidle nenacházejí hledané osoby nebo věci ( policie má právo proto zastavit, jakékoliv vozidlo ). Dle mého, policista postupoval dobře. Mě Špindlerovští policisté několikrát pomohli, cením si jejich práce a pokud budu mít problém, tak se na ně rád ohledně pomoci obrátím. Vaše reportáž byla řešena pouze z jedné strany, kdy Vás tzv. poškozený, taky zkušeně obelstil, neboť jste si ani nezjistil, s kým jste jednal, čemuž se velmi divím, Vy jako zkušený novinář si snadno osobu řádně proberete, což jste asi neudělal, neboť by jste si k té osobě vše mohl zjistit přes Internet, i Vás pouze využil.

Pěkný den, Daniel Lukeš
  • Pane Klímo, včerejší reportáž ze Špindlerova Mlýna byla klamná, nejdříve jste si měl skutečně zjistit, zda tzv. poškozený je skutečně bezúhonný, na svém tripu se on sám chlubí, jak zametá s policií, jeden z úkolů policie je kontrolovat, zda je vozidlo řádně schváleno pro provoz, zda se ve vozidle nenacházejí hledané osoby nebo věci ( policie má právo proto zastavit, jakékoliv vozidlo ). Dle mého, policista postupoval dobře. Mě Špindlerovští policisté několikrát pomohli, cením si jejich práce a pokud budu mít problém, tak se na ně rád ohledně pomoci obrátím. Vaše reportáž byla řešena pouze z jedné strany, kdy Vás tzv. poškozený, taky zkušeně obelstil, neboť jste si ani nezjistil, s kým jste jednal, čemuž se velmi divím, Vy jako zkušený novinář si snadno osobu řádně proberete, což jste asi neudělal, neboť by jste si k té osobě vše mohl zjistit přes Internet, i Vás pouze využil.

Pěkný den, Daniel Lukeš
  • Pane Klímo,mohl byste mě kontaktovat na adrese kotelnik.zabreh@seznam.cz co s nepříspusobivými spolubydlící dělat?
  • nepříspubovivý,nastěhovali se do pronájmu bytů Krumpach 26, Zábřeh na moravě od těch dob náme problémy které nechce nikdo řešit,pod mimy se nedá bydlet.Nedaleko je ubytovna,odkud přicházejí a navštějují se Hlasitá hudba,smrad,věčné hlučné návštěvy.Stát jim platí ubytování,takže oni jen se baví kouřením a návštěvamy.Jeto byt 1 kategorie,všichni jsme zadluženi,policie to nechce řešit,starosta také neví co s tímto problémem dělat.Jak jim stát může platit takové dávky,není možné aby lidé co žijí z dávek,zneužívají toho že stát za ně vše platí.Mohli byste zveřejnit,jak se zachází se soc.dávky.Mají na jídlo kouření,věž.Kdo nám pomůže tuto věc řešit?Pak se memůžete divit že lidé chodí na pomoc ke sknům
  • Važený pane Klímo, manžel vlastní dum se synem. Každý ma polovic. Před třemi měsíci se syn proboural do jeho části domu. Nábytek mu vystěhoval do garáže. Do prostoru před domem pustil vlčáka a brání mu vstup. Do domu se syn přistěhoval před dvouma lety. Manžel má v domě trvalé bydlyště, vyzval syna, aby toho řádění nechal, ale nic nepomáhá. Možná že by se to mělo zveřejnit, jak se zachází s otcem. S pozdravem Anna. tel. 733132635
  • Dobrý den pane Klimo, chtěl bych vás poprosit jestli jste se nesetkal při své práci s finanční společnosti která údajně má zhodnocovat finanční prostředky s dosti vysokým ziskem po 5 létech nebo totálním krachem i vložených prostředku. Jedna se o společnost W S M - Finanční robot.
    Není to také nějaký druh letadla? Můžete mi odpovědět,díky. Pavel H
  • Dobrý den, pane Klímo potřebuji pomoc nebo poradit. Letost jsem se stala bezdomovcem je mě 64let. Měla jsem Báček a byla jsem přinucena ho prodat. ruzena.janouchova@seznam.cz
  • Pane Klíma,snad vás to bude zajímat,dostala jsem sms..vytáhla jsem pro vás varovnou kartu!volejte 906 70 99 99. Jsem od roku 2013 vdova,žiju sama a tak jsem se s tuté sms dost rozklepala.Kde vzali mé číslo,kde zjistili kolik mi je a vůbec,to mě chtějí takhle vystresovat? Nikam jsem nevolala,vím že chtějí peníze,ale tuto by mělo být trestné,je to na mrtvici. Co tomu říkáte?. Podepisuji se,ale mé jméno nezveřejnít. Jestli mi napíšete.Zdeňka Fialová,Plzeň,Prostřední3.31800
  • Přečetl jsem si Váš článek Odmítám.Bohužel jste opět dokázal,že u nás nejsou žádní novináři,ale jen chudáci co vytrhávají věty z kontextu a rozšiřují nenávist mezi lidmi a dělají o některých veřejných osobách v tisku negativní postoj.Dobře se Vám trefuje do Zemana,protože si Vás nevšimne.Ale z Klause , jeho amnestie a jeho kamarádů jste měl strach,tak jste moc nereagoval.On Radotín není tak daleko,aby jste někde neupadl.Moc jsem si Vás vážil a tímhle jste utekl na druhý břeh k neobjektivnímu bulváru.to je mi líto,ale buďte si tam kde je Vám libo. *16*
  • Dobrý den,měla bych námět na reportáž,týkající se práce našich soudů v občanskoprávních sporech....telef. 776704881 nebo email daniva@seznam.cz

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší