-
josef váňa je moc....
..sexy !! *15* *14* -
Gratulace
Právě jste dojel Velkou pardubickou a opět jste zvítězil ! Jste prostě úžasný a já i celá rodina Vám gratulujeme a hlavně Vám přejeme hodně zdraví a sil a doufáme, že Vás příště zase uvidíme. *14* *14* *14* -
-
Re: Gratulace
Já se také přidávám ke gratulaci. Byl to naprosto neuvěřitelný výkon:-)
-
-
nejlepší Váňa....
borec ! A díky za speciál o něm a jeho rodině před Velkou pardubickou ! Pro ty kdo to neviděli,v kostce-Váňa v bazénu,(má pěknou figuru !! )na kole,na tenisu,na drěvěném koňském trenažéru..A taky tam byl Váňův prostřední syn Martin..Má vousy,takže působí na víc než na 22 let a dělá průvodce na zámku a studuje archeologii.. *15* -
Váňa je nesmrtelnej...
...úplně živě vidím jak za 10 let budou v televizních novinách hlásit:
"Dnešní 130. ročník Velké pardubické steeplechase vyhrál opět žokej Josef Váňa - tentokrát už po 17té. Ostatní jezdci totiž poté co zjistili, že se na start postaví i Váňa odřekli účast."
*1* *1* *15* -
Muj nejvetsi sampione
Urážky a hlouposti to umí napsat každý,ale umět to co umí pan Vána,je skvělé.Takových borcu by u nás mělo být více,smekám a těším se na další Velkou s panem Vanou. *14* *4* -
20.10.2010
MAGICKÉ DATUM PRO JOSEFA VÁŇU !! *1* -
vše nejlepší k narozeninám !!!
A další výhry v životě i v sedle,
Vám ze srdce přeje marmeladalada !!! *15* *15* -
vše nejlepší k narozeninám !!!
nejlepší koně pro Vás i pro mě !!! *15* -
narozeniny
přeji všechno nejlepší k narozeninám, hpdně štěstí a mnoho zdraví a úspěchů v životě *4* *4* -
POZOR !!!! Nekupujte knihu Král koňáků od Čermáka !!! Tato kniha byla vydána bez povolení !! TEĎ CHCE VYDAT KNIHU O KVITOVÉ BEZ JEJÍHO VĚDOMÍ A POVOLENÍ !!!!! *10*
-
-
Král koňáků (žokej Josef Váňa)
Kritici napsali: „Kniha ukazuje, že značka Váňa dosáhla nejvyššího stupně věhlasu. Tedy toho, od něhož začíná být objektem pro zlatokopecké snahy, kroužící obvykle kolem jmen slavných fotbalistů.“ *16*
-