-
Ten jeho profil vypadá fakt reálně, nevím, u fotek si hodně píše zamilované věci s tou Petrou ( jak psal někdo níže to její celé jméno), a její profil vypadá ještě reálněji, má v přátelích opravdu hodně hodně známých lidí a herců ( je dramaturgyně). Dle všeho jsem pochopila, že svatba s Persií byl jen "fake" pro fanoušky a Josephova pravá žena je ta Petra *8* tak nevím, co si myslet, zní to jako hrozný sci-fi, ale ten Petry profil fake určo není, takže bud je to pravda a nebo je dotyčná Petra blázen a "vyrobila" si profil Josepha a píše si to tam sama? To se mi nezdá... Já nevím *15*
-
-
To se dá rychle zjistit.Neřekl něco co může vědět jen on?
-
-
Myslíte, že tohle je vážně pravý profil Josepha? Někdy na jaře psal na twiteru, že fcb ani nic jiného nemá... https://www.facebook.com/profile.php?id=100007577017906
-
-
Já si myslím, že má. Persie má taky. Říká se, že má ultrasoukromý. Bere tam jen lidi, které zná osobně nebo k nim má delší vztah. Těžko říct.
-
-
Aspoň vím proč mi Persie tak neseděla. Na americké stránce who is who dating je u Persie napsaná bisexuální orientace. Humus. Koho si to Joseph vzal? Ať si vezme tu Češku. Fuj
-
Hodně štěstí novomanželům! *14* *9* *1* *14* *4* *14*
-
-
Raději pro Josepha brzký rozvod. :)Tady nejsi mezi fanoušky Persie, běž si na její osobností a uvidíš kolik má fans. *6*
-
-
Měl by být s tím, kdo je s ním pro něj samotného a ne s někým kdo vidí jen slávu, prachy. Persie je herečka k smíchu.
-
-
-
Prosím nevíte jak kontaktovat tu českou přítelkyni Josepha? Ráda bych ji poznala. Určitě bude příjemnější než Persie. FB nebo e-mail?
-
-
Měla by mít fb - myslím Petulka Navrátilová. Má tam hodně lidí z TVD a TO. Tak to zkus.
-
-
Moc děkuji. Opravdu
-
-
-
Já se k této diskuzi dostala jen tak ze zájmu. Přečtla jsem jen tuto stránku a ještě informace z jiných větších špiníren. Já vím o koho se jedná. Já s tou slečnou jednou točila jako komparz Borgii, holka, která měla s Josephem chodit je moc hezká, chodí úžasně oblíkaná a je moc příjemná, vyzná se dost v oboru. Rozhodně není tak namyšlená jak na mě působí Persie, bez urážek. Myslím si, že je Persie už pěkně protřelá, ale jinak nic. Ta jeho česká láska je určitě hezčí než Persie a myslím si, že jestli spolu něco měli, měla ho upřímně ráda. Co jsem viděla poslední fotky Josepha po svatbě, nevím, ale šťastný muž vypadá jinak? Že by nadskakoval z Persie já nevím. Někde tu jeho mladší pomlouvají, špiní. Někteří puboši a fans neví, kde je mez. Já se ji chtěla trochu zastat - je to normální, krásná, mladá holka a moc vzdělaná, příjemná a vtipná.
-
Dneska se Joseph oženil s Persiou :) ♥
http://www.people.com/article/joseph-morgan-persia-white-vampire-diaries-married -
-
-.-
-
Chudák
-
-
Mnohem zajímavější je, že Persia ani na oficiálním fb ani twitteru nemá s Josephem jedinou fotku. Podivný vztah a zasnoubení, to vám řeknu.
-
Nevím jak vy, ale mně by se líbil Joseph s tou Češkou. Aspoň bysme ho tady měli imrvére.
-
-
Přesně *14* *14*
-
-
Měl být s tou Češkou než s Persií. Určitě by se k sobě víc hodili a když spolu prý čekali miminko. Doufám, že se do roka nebo dvou rozvede, protože zjistí Persie je jen zlatopka a žádná pravá láska.
-
Co si myslíte o Persii? Je slávokopka nebo má Josepha ráda? Mně vadí, že kdykoliv se Joseph fotí, tak ona tam hned k němu strčí hlavu. :( *6* Já četla hodně diskuzí a hodně fanoušků buď považuje tu Češku, že si to vymýšlí nebo ji špiní. Já být na to asi taky nervy neměla. Je pravda fakt, že ta Češka s ním čekala malé a potratila? Já nevím, když Persie hned tohoto využije a vezme si Josepha, hraje si na štěstí? *10*
-
-
Zajímaly by mě Vaše názory?
-
-
-
a jak se jmenuje
-
-
Těžko říct.
-
-
Prý Petra. Má být divadelní režisérka a příležitostná herečka. Joseph byl vždy tajnůstkář.
-
-
to psal na twiteru že to víš?
-
-
Na twitteru to nevím. Hodně lidí je spolu vidělo v Praze a ta dotyčná má hodně lidí od Originals v příátelích i nejlepšího kamarádka Josepha, není to trochu zvláštní ne?
-
-
-
-
-
-
-
-
joseph je hezkej a roztomilej a uzasnej