Přejít na výpis diskuzí

Josh Bernstein

OSOBNOST 1.5.2010 
539 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Známe z tv: *3* 1.díl z prvbní série DFTT. *14* Nyní na YT Las piramides de Egipto (Parte 1). *14* *4*
    • tenhle díl dobře známe néé.. *3* dikes! *3* *14*
      • Jj, nemáš zač. *3* *5*
    • Ostatní části bez problémů dohledáte. *5* Las piramides de Egipto (Parte 1). http://www.youtube.com/watch?v=yHEY37Lgvf4
  • Josh má na svém blogu tento komentář ke své svatbě z 26.9.2011. *3* Píše, že zámerně nic nepsal, protože on není moc sdílný co se týče jeho soukromí, což my víme že. Píše, že se záměrně vyhnuli médiím a na svatbě měli relativně malý počet hostů. Ale aby přiblížil charakter jeho velkého dne, tam tam umístil foto ze svatevního obřadu, sice je to jen z velké dálky a zezadu, ale i to nám stačí, že. Hlavně že se mu svatba povedla. Snad se mu vyvede i manželství. *14*
    http://www.joshbernstein.com/site.php?/blog/
    • ale jinak ať jim to drží pohromadě!!! *5*
      • Myslím, že si to zaslouží. *3* *14*
    • Pokud mám okomentovat tu fotku a svatební obřad, tak jak už se psalo, je to velmi elegantně a na úrovni pojaté. *5* Jen se mi nelíbí, že Josh má na sobě bílý horní díl obleku, jelikož ho to strašně zešiřuje a má docela velký zadek.. *13* Ale to má Lily v těch bílých svatebních šatech taktéž, ale u ženy se to ještě dá vzíti na milost, Lily má na sobě celkem jednoduše vyhlížející svatební bílé šaty bez zbytečných příkras, takže nepůsobí kýčovitě, za což ji chválím, ale má zbytečně vysoké podpatky, jakoby stála na chůdách, Joshe snad o půl hlavy převyšuje a působí vedle něj jako matka, které si vede svoje dítě k oltáři.. *2* A ještě co mě překvapilo, obřad se konal za úplné tmy, to v našich krajinách není zvykem.. *3*
      • souhlasím! *3* lily vypadá o dost větší než josh a to zrovna při svatebním obřadu není esteticky hezké pro oči... *6*
        • To tedy není, připadala bych si trapně jak v kůži Joshe, tak v její kůži. Jsem asi staromódní, ale jsem názoru, že by muž měl vždy převyšovat aspoň o kousek ženu. *5*
      • ale jináč je josh taky kusanec *14* *3* *4* *5*
        • Zdravím a souhlasím. *3*
        • samo že je!!! *14* *14* *3*
      • tak s tím komentářem převážně souhlasím s tím bílým sakem to josh přehnal.. to bylo šlápnutí do výkalu i když ho chápu že chtěl ladit se svou paní nevěstou.. *1* *5* ale nakonec vypadal spíš jako číšník.... celkově ty chlapi nebyli vůbec sladění každej kus oblečení jiná ves.. ty ženský jsem tolik nezkoumala moc jich tam ani nebylo.. vlastně mě ani nezajímají.. *6* no a lily.. účes na dálku klasicky svatební ale ty její odstávající uši i na tu dálku.. *8* ještě že jí vítr neodfoukl.. *1* *2* no a jinak v úplné tmě to neprobíhalo jak jsem si všimla měli tam plno světlometů.. *3* *1*
        • já si žádnejch světlomětů teda nevšimla... *1* ale někde tam museli bejt protože to měli dá se říct až filmařsky osvětlený *3* *4* lily a její odstávající uši.. no to je věčné a vděčné téma.. ale holka za to nemůže a třeba jí teďka joshík zaplatí konečně plastiku uší resp. přišití uší když jí má už jistou a na hrbu tak to pojme jako dobrou investici.. *1*
  • ten životopis je zatraceně dobrej, žádná fušařina, ta holka by měla začít psát do novin. *4* *3*
    • souhlas, precizní prácička. *3*
      • Konečně, že nějaký človíček s novinářským cítěním ten jeho životopis sepsal. *3* Je to čtivé. *4* *5*
  • jináč joshík je už ženáč

http://yourlife.usatoday.com/mind-soul/story/2011-09-06/Martha-Stewart-sets-her-sights-on-Israel/50286454/1
    • *8* Tak všechno nejlepší jim oběma, ať je to až do smrti. *4* *5*
      • Nápodobně. *5*
    • lynette
      Gratuluji novomanželům! *4*
  • jupíííí životopis našeho chlapáka konečně!! *14* *4* *1* *4* *14*

dobrý čtení na dobrou noc v dobrým slova smyslu *3* *5* *14*
    • Ano, je to moc dobré! *14*
      • souhlasím *3*
    • a koukám že od stejný osůbky tu máme i životopis jeho brášky andyho *5* *4*

http://www.osobnosti.cz/andrew-bernstein.php

tak klobouk dolů muselo to dát nesutečnou prácičku to všechno sepsat a napsat a poslat sem *3*
  • http://www.youtube.com/user/activinsight#p/u

soukromej kanál joshíkova bráchy andyho má tam videa z těch jeho psychologickejch přednášek! *3*
    • Jak se tak na Andyho v těch videích dívám, tak vidím, že ten dioptrické brýle má.. *9* Doufám, že Joshe tento osud nepotká. *11* Jinak jeho brácha nemá prostě to charisma a život, jako Josh. I když působí uklidňujícím dojmem a jako solidní inteligentní člověk. *3*
      • souhlas! *3* *5* joshík jedině bez brýlí i když i s brejlema bych si holt zvykla.. *1* *5* hlavně že jeho brácha nemá brejle jako koloběžku... *15* *1* *4*
  • Délka není na škodu. *14* Aspoň mám Joshe déle na očích. *3* *14* *1* Pravda je, že bombastické "okulárky" Joshe dost hyzdily.. *7* *6* Už jsem se skoro lekla, že jsou ty brýle jeho, že má dioptrické, dost se mi ulevilo, když je odložil a už nenasadil. *4* *5* On opravdu není typ do brýlí, ne do brýlí tohoto typu... *11* *3*
    • Vidíš to, tak jsem zapomněla na Tebe reagovat, to patří k tomu dílu o Atlantidě, jak si sem dávala odkaz a svůj názor.. *7* *1* *3*
      • no tak souhlas bomba okuláry NE!!! *1* *1* *1*
  • À la Recherche de la Vérité - Saison 2 - Atlantide partie 1

http://www.youtube.com/watch?v=SaaL0-wnR6g

další díl s joshíkem o atlantidě myslím... *3*
    • projela jsem ten díl jen narychlo je strašně dlouhej asi 8 částí po víc jak 10 minutách hrozivá dýlka.. *8* navíc joshe mluví nějakej frantík.. *7* no takže v to díle nic zajímavýho joshík se tam tváří jak židovskej duchovní na pohřbu a furt se převážně někde plaví na lodi nebo se potápí... *5* je to z druhý série.. *3* no a jinak co mě teda dostalo to bylo asi to jak měl joshík nasazený brejle takový okuláry obrovský jak koloběžku a vypadal v tom jak blbec jako moucha cc nebo masařka měl je kvůli nějakýmu výzkumu či co někde v laboratoři ten měl ale ránu..! *15* *1*
  • rozhovor z joshem z 11.8.2011 nic záživnýho kecání o tý šole přežití v utahu.. *6* *3* *1*
    • odkaz http://blogs.westword.com/showandtell/2011/08/outdoor_survival_school_teacher_job.php

How to get my job: Outdoor Survival School Teacher
      • Opravdu nic moc rozhovor. *13* *9*
        • *11* zklamání... *9* *3*
  • 13.díl Tajemství Anasaziů

Při tomto díle jsem byla bohužel tak trochu "v bezvědomí", byla jsem strašně unavená a ospalá, takže jsem ho sledovala na půl oka, přitom Joshovi to zrovna neskutečně slušelo, vypadal v lepší náladě, byl evidentně víc odpočatý a zase se mu vrátil jeho pověstný smysl pro humor.:-D Pokud si vzpomínám na nějaké ty momenty co by stály za zmínku, Josh pátral v Coloradu po tom, kam zmizela kultura Anasaziů, zda byli skutečně kanibaly a proč se odstěhovali nahoru do vysokých skal, do tak strašné výšky, když přitom to měli poměrně daleko a k nejbližšímu pramenu vody, také bádal nad záhadou, proš stavěly strážné věže a proš v jejich obydlích ve skalách měli "kukátka", aby mohli sledovat údolí. Josh se nejdříve do těch skal nechal zavést jakousi průvodkyní kmene Hopi, pak teprve podnikl akčnější cestu hlouběji do údolí s jakýmsi starým ošuntělým chlapíkem s dlouhými vlasy, který vypadal jak hippík.:-D Cesta byla dlouhá a náročná a na jejím konci museli museli slaňovat všichni včetně Joshe ze skal dolů ze zrázu, aby se dostali k obydlím Anasaziů vysoko ve skalách. Josh měl asi strach, i když se z legrace loučil se svou matkou a říkal do kamery, jestli jí už někdy řekl, že jí má rád. Byl to nebezpečný sestup, kdyby se Josh převrátil hlavou dolů, byl s ním ámen, od toho chlapíka dostal tak trochu vynadáno, že mu Josh zatajil, že ještě nikdy vlastně pořádně neslaňoval.. Josh tam stál jak školáček u tabule..:-/ Taky si zkoušel před sestupem, zda strom, kam uvázali lana, to vůbec vydrží, poněvadž to nebylo ještě ozkoušené. Než Josh začal slaňovat dolů ze skály, otočil se na kameru a říkal štábu něco ve smyslu "těm je to jedno, když spadnu, aspoň budou mít natočený zajímavý materiál do televize".:-D Naštěstí to všichni přežili ve zdraví, tam Josh šel s tím zanedbaným chlapíkem po úzké cestičce v té vysoké výšce ve skalách směrem k obydlím, kde našli asi 600 let staré klasy kukuřic, které tam zanechali Anasaziové! Na konci cesty konečně vstoupili do obydlí a Josh při jeho vstupu vtipně poznamenal "Miláčku už jsem doma!".:-D
    • Re: 13.díl Tajemství Anasaziů

Pak Josh letěl také podomácku sestaveným malým letadýlkem s bývalým pilotem z druhé světové války, letadlo bylo otevřené, div z něj nevypadl, říkal, že vypadá celkem na rozsypání a že nemají ani padáky, což je velice "pozitivní" slyšet před vzletem nad coloradským údolím, i to přežil, naštěstí, ale nevypadal, že by si ten let chtěl ještě opakovat.:-D Také Josh vzlétnul s jakýmsi rogalem na benzín, které vážilo 36 kg, s tím Josh létal poměrně nízko nad zemí, aby si z výšky prohlédnul jedno zaniklé indiánské město s puebly, byla legrace, když Josh "startoval", chudák, nemohl se skoro ani zvednout s tou tíhou na zádech a když běžel, tak vypadal, že se poláme jako ten mraveneček, měl poněkud vratký "běh", říkal, že nemohl z toho popadnout dech, ale let nad městem a údolím stál za to. Jinak navštívil opět nějaká puebla, indiánská obydlí, kde pracoval po dlouhá léta jakýsi archeolog, Josh prolézal malými a úzkými "místnostmi" těch obydlí a říkal, že s jeho 183 cm a 82 kg je to docela fuška, neb indiáni měřili cca 165 cm a indiánky cca 152 cm a byli oproti němu hubenější. takže to byl slušný sportovní výkon.:-D Také vrtal do trámů, odebíral vzorek, aby zjistil, jak moc stará ta obydlí jsou dle letokruhů, legrace byla, že když tomu archeologovi chtěl ten vzorek dřeva z trámu podat, tak mu vypadl na zem a Josh měl nahnáno, zda bude ještě použitelný.:-D Ale naštěstí se nic tak tragického nestalo a dalo se to zjistit. No a co by ještě tak stálo za zmínku to bylo to, jak se Josh sešel s dvěma stařešiny myslím z kmene Hopi /to jsou vlastně potomci Anasaziů/, byl to otec se synem, oba mlčenlivý jako praví indiáni což Joshe trochu konsternovalo, nicméně z úcty k nim raději mlčel nebo se ptal velmi málo a opatrně, aby je třeba neurazil /což sám poznamenal/. Josh jel s nimi na motorovém člunu po řece v údolí, kde sídlili Anasazivé ke skalám, kde byli jakési prastaré obrazce, které ale s určitostí nemohli vyluštit ani ti dva stařešinové, resp. jejich pravý význam, nicméně popírali, že by Anasaziové byli kanibaly. Takže to je vše k poslednímu dílu z 1.série. Já doufám, že druhou a třetí také někdy bude ČT premiérově dávat a to brzy. ;-) :-))
      • Re: Re: 13.díl Tajemství Anasaziů

jj, tak to je slohovka ty vado dobře popsaný a klobouk dolů před tvejma řekněme recenzema každýho dílu s joshíkem!;-):-)):-) taky doufám že čétédvojka uvede i ty dvě zbejvající série s joshíkem 8-)
        • Re: Re: Re: 13.díl Tajemství Anasaziů

Já také, je to kvalitní pořad.:-))
          • Re: Re: Re: Re: 13.díl Tajemství Anasaziů

však!;-)ale řekněmě si ipřímně že kdyby tam nebyl ten náš kluk joshík tak se dívat za každou cenu nebudem..:-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit