-
souhlasím *3*
-
Ano, je to moc dobré! *14*
-
a koukám že od stejný osůbky tu máme i životopis jeho brášky andyho *5* *4*
http://www.osobnosti.cz/andrew-bernstein.php
tak klobouk dolů muselo to dát nesutečnou prácičku to všechno sepsat a napsat a poslat sem *3* -
jupíííí životopis našeho chlapáka konečně!! *14* *4* *1* *4* *14*
dobrý čtení na dobrou noc v dobrým slova smyslu *3* *5* *14* -
souhlas! *3* *5* joshík jedině bez brýlí i když i s brejlema bych si holt zvykla.. *1* *5* hlavně že jeho brácha nemá brejle jako koloběžku... *15* *1* *4*
-
Jak se tak na Andyho v těch videích dívám, tak vidím, že ten dioptrické brýle má.. *9* Doufám, že Joshe tento osud nepotká. *11* Jinak jeho brácha nemá prostě to charisma a život, jako Josh. I když působí uklidňujícím dojmem a jako solidní inteligentní člověk. *3*
-
http://www.youtube.com/user/activinsight#p/u
soukromej kanál joshíkova bráchy andyho má tam videa z těch jeho psychologickejch přednášek! *3* -
no tak souhlas bomba okuláry NE!!! *1* *1* *1*
-
Vidíš to, tak jsem zapomněla na Tebe reagovat, to patří k tomu dílu o Atlantidě, jak si sem dávala odkaz a svůj názor.. *7* *1* *3*
-
Délka není na škodu. *14* Aspoň mám Joshe déle na očích. *3* *14* *1* Pravda je, že bombastické "okulárky" Joshe dost hyzdily.. *7* *6* Už jsem se skoro lekla, že jsou ty brýle jeho, že má dioptrické, dost se mi ulevilo, když je odložil a už nenasadil. *4* *5* On opravdu není typ do brýlí, ne do brýlí tohoto typu... *11* *3*
-
projela jsem ten díl jen narychlo je strašně dlouhej asi 8 částí po víc jak 10 minutách hrozivá dýlka.. *8* navíc joshe mluví nějakej frantík.. *7* no takže v to díle nic zajímavýho joshík se tam tváří jak židovskej duchovní na pohřbu a furt se převážně někde plaví na lodi nebo se potápí... *5* je to z druhý série.. *3* no a jinak co mě teda dostalo to bylo asi to jak měl joshík nasazený brejle takový okuláry obrovský jak koloběžku a vypadal v tom jak blbec jako moucha cc nebo masařka měl je kvůli nějakýmu výzkumu či co někde v laboratoři ten měl ale ránu..! *15* *1*
-
À la Recherche de la Vérité - Saison 2 - Atlantide partie 1
http://www.youtube.com/watch?v=SaaL0-wnR6g
další díl s joshíkem o atlantidě myslím... *3* -
*11* zklamání... *9* *3*
-
Opravdu nic moc rozhovor. *13* *9*
-
odkaz http://blogs.westword.com/showandtell/2011/08/outdoor_survival_school_teacher_job.php
How to get my job: Outdoor Survival School Teacher -
rozhovor z joshem z 11.8.2011 nic záživnýho kecání o tý šole přežití v utahu.. *6* *3* *1*
-
Re: Re: Re: Re: 13.díl Tajemství Anasaziů
však!;-)ale řekněmě si ipřímně že kdyby tam nebyl ten náš kluk joshík tak se dívat za každou cenu nebudem..:-D -
Re: Re: Re: 13.díl Tajemství Anasaziů
Já také, je to kvalitní pořad.:-)) -
Re: Re: 13.díl Tajemství Anasaziů
jj, tak to je slohovka ty vado dobře popsaný a klobouk dolů před tvejma řekněme recenzema každýho dílu s joshíkem!;-):-)):-) taky doufám že čétédvojka uvede i ty dvě zbejvající série s joshíkem 8-) -
Re: 13.díl Tajemství Anasaziů
Pak Josh letěl také podomácku sestaveným malým letadýlkem s bývalým pilotem z druhé světové války, letadlo bylo otevřené, div z něj nevypadl, říkal, že vypadá celkem na rozsypání a že nemají ani padáky, což je velice "pozitivní" slyšet před vzletem nad coloradským údolím, i to přežil, naštěstí, ale nevypadal, že by si ten let chtěl ještě opakovat.:-D Také Josh vzlétnul s jakýmsi rogalem na benzín, které vážilo 36 kg, s tím Josh létal poměrně nízko nad zemí, aby si z výšky prohlédnul jedno zaniklé indiánské město s puebly, byla legrace, když Josh "startoval", chudák, nemohl se skoro ani zvednout s tou tíhou na zádech a když běžel, tak vypadal, že se poláme jako ten mraveneček, měl poněkud vratký "běh", říkal, že nemohl z toho popadnout dech, ale let nad městem a údolím stál za to. Jinak navštívil opět nějaká puebla, indiánská obydlí, kde pracoval po dlouhá léta jakýsi archeolog, Josh prolézal malými a úzkými "místnostmi" těch obydlí a říkal, že s jeho 183 cm a 82 kg je to docela fuška, neb indiáni měřili cca 165 cm a indiánky cca 152 cm a byli oproti němu hubenější. takže to byl slušný sportovní výkon.:-D Také vrtal do trámů, odebíral vzorek, aby zjistil, jak moc stará ta obydlí jsou dle letokruhů, legrace byla, že když tomu archeologovi chtěl ten vzorek dřeva z trámu podat, tak mu vypadl na zem a Josh měl nahnáno, zda bude ještě použitelný.:-D Ale naštěstí se nic tak tragického nestalo a dalo se to zjistit. No a co by ještě tak stálo za zmínku to bylo to, jak se Josh sešel s dvěma stařešiny myslím z kmene Hopi /to jsou vlastně potomci Anasaziů/, byl to otec se synem, oba mlčenlivý jako praví indiáni což Joshe trochu konsternovalo, nicméně z úcty k nim raději mlčel nebo se ptal velmi málo a opatrně, aby je třeba neurazil /což sám poznamenal/. Josh jel s nimi na motorovém člunu po řece v údolí, kde sídlili Anasazivé ke skalám, kde byli jakési prastaré obrazce, které ale s určitostí nemohli vyluštit ani ti dva stařešinové, resp. jejich pravý význam, nicméně popírali, že by Anasaziové byli kanibaly. Takže to je vše k poslednímu dílu z 1.série. Já doufám, že druhou a třetí také někdy bude ČT premiérově dávat a to brzy. ;-) :-))