Přejít na výpis diskuzí

Josh Bernstein

OSOBNOST 1.5.2010 
539 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ostatní části bez problémů dohledáte. *5* Las piramides de Egipto (Parte 1). http://www.youtube.com/watch?v=yHEY37Lgvf4
  • Známe z tv: *3* 1.díl z prvbní série DFTT. *14* Nyní na YT Las piramides de Egipto (Parte 1). *14* *4*
  • Zdravím a souhlasím. *3*
  • To tedy není, připadala bych si trapně jak v kůži Joshe, tak v její kůži. Jsem asi staromódní, ale jsem názoru, že by muž měl vždy převyšovat aspoň o kousek ženu. *5*
  • Myslím, že si to zaslouží. *3* *14*
  • ale jinak ať jim to drží pohromadě!!! *5*
  • souhlasím! *3* lily vypadá o dost větší než josh a to zrovna při svatebním obřadu není esteticky hezké pro oči... *6*
  • já si žádnejch světlomětů teda nevšimla... *1* ale někde tam museli bejt protože to měli dá se říct až filmařsky osvětlený *3* *4* lily a její odstávající uši.. no to je věčné a vděčné téma.. ale holka za to nemůže a třeba jí teďka joshík zaplatí konečně plastiku uší resp. přišití uší když jí má už jistou a na hrbu tak to pojme jako dobrou investici.. *1*
  • samo že je!!! *14* *14* *3*
  • ale jináč je josh taky kusanec *14* *3* *4* *5*
  • tak s tím komentářem převážně souhlasím s tím bílým sakem to josh přehnal.. to bylo šlápnutí do výkalu i když ho chápu že chtěl ladit se svou paní nevěstou.. *1* *5* ale nakonec vypadal spíš jako číšník.... celkově ty chlapi nebyli vůbec sladění každej kus oblečení jiná ves.. ty ženský jsem tolik nezkoumala moc jich tam ani nebylo.. vlastně mě ani nezajímají.. *6* no a lily.. účes na dálku klasicky svatební ale ty její odstávající uši i na tu dálku.. *8* ještě že jí vítr neodfoukl.. *1* *2* no a jinak v úplné tmě to neprobíhalo jak jsem si všimla měli tam plno světlometů.. *3* *1*
  • Pokud mám okomentovat tu fotku a svatební obřad, tak jak už se psalo, je to velmi elegantně a na úrovni pojaté. *5* Jen se mi nelíbí, že Josh má na sobě bílý horní díl obleku, jelikož ho to strašně zešiřuje a má docela velký zadek.. *13* Ale to má Lily v těch bílých svatebních šatech taktéž, ale u ženy se to ještě dá vzíti na milost, Lily má na sobě celkem jednoduše vyhlížející svatební bílé šaty bez zbytečných příkras, takže nepůsobí kýčovitě, za což ji chválím, ale má zbytečně vysoké podpatky, jakoby stála na chůdách, Joshe snad o půl hlavy převyšuje a působí vedle něj jako matka, které si vede svoje dítě k oltáři.. *2* A ještě co mě překvapilo, obřad se konal za úplné tmy, to v našich krajinách není zvykem.. *3*
  • Josh má na svém blogu tento komentář ke své svatbě z 26.9.2011. *3* Píše, že zámerně nic nepsal, protože on není moc sdílný co se týče jeho soukromí, což my víme že. Píše, že se záměrně vyhnuli médiím a na svatbě měli relativně malý počet hostů. Ale aby přiblížil charakter jeho velkého dne, tam tam umístil foto ze svatevního obřadu, sice je to jen z velké dálky a zezadu, ale i to nám stačí, že. Hlavně že se mu svatba povedla. Snad se mu vyvede i manželství. *14*
    http://www.joshbernstein.com/site.php?/blog/
  • Konečně, že nějaký človíček s novinářským cítěním ten jeho životopis sepsal. *3* Je to čtivé. *4* *5*
  • Nápodobně. *5*
  • souhlas, precizní prácička. *3*
  • ten životopis je zatraceně dobrej, žádná fušařina, ta holka by měla začít psát do novin. *4* *3*
  • *8* Tak všechno nejlepší jim oběma, ať je to až do smrti. *4* *5*
  • lynette
    Gratuluji novomanželům! *4*
  • jináč joshík je už ženáč

http://yourlife.usatoday.com/mind-soul/story/2011-09-06/Martha-Stewart-sets-her-sights-on-Israel/50286454/1

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit