-
Re: Re: Re: Malé shrnutí:
to bych taky brala *3*
jasan nemáš za co! *3* -
Re: Re: Malé shrnutí:
Staří Egypťané, tedy ti urození, se považovali za božstvo na Zemi, tak se nediv, že tu měli všechno krásné, luxusní a kolosální. *3* *4* Jinak děkuji za pochvalu za mou slohovou práci! *3* *4* -
Re: Malé shrnutí:
no tak napsala si to krásně přímo novinářský styl to je musím říct *3* *4* taky jsem se dívala *14* *3* se vším souhlas! *3* *4* *5* ty starověký egyptský města museli bejt kolosální, teď tam jsou zbytky ruin a i tak je to obrovský jsem koukala na drát.. *8* *4* už se těším na další *14* *14* -
Malé shrnutí:
2.díl Nefertiti - Josh byl zábavný, dobrodružný, odvážný, přátelský a inteligentní jako vždy. Opět pátral v Egyptě, tentokráte kvůli záhadnému zmizení nejkrásnější a nejmocnější ženy starověkého Egypta, královny Nefertiti. Bohužel, ničeho zvláštního se nedopátral. Tentokráte měl opět pár nebezpečných akcí, nechával se spouštět vratkým spouštěcím zařízením asi do 15 metrové hloubky, kde proboural betonovou zeď a vstoupil do hrobky, kde bylo kdysi ukryto něco málo přes 50 mumií význačných egyptských králů a královen + jejich pohřební předměty, mimo jiné tam byla prý kdysi nalezena i mumie Ramesse II. Ta hrobka už je dávno prázdná, něco se z ní zachránilo a uložilo do muzeí, hodně věcí ale vykradači hrobek udali na černém trhu. Josh navštívil největší egyptské muzeum v Káhiře, prohlédl si mnoho mumií. Kde mě rozesmál, to byla asi část ke konci tohoto dílu, kde kráčel s dvojicí archeologů temnou dlouhou chodbou, kde bylo plno hadů, štírů a netopýrů, jelikož měl Josh sandály a byl naboso, měl z toho "radost". Když vyšel z té chodby ven, tak si poskočil a řekl: To byla ale zábava! :-D A když procházel blízko kamery, tak si ukázal na rameno a řekl, že mu tam přistál netopýr. Josh má smysl pro humor i ve chvílích, kdy mu zrovna do smíchu není a to na něm oceňuji. *3* *14* *14* -
Re: Re: Josh dnes v TV!
Hlavní je, že mu stačil, i když z něj lil pot. *3* *5* *14* -
Re: Re: Re: Re: Profil Josh LinkedIn
Nemáš zač! *4* -
Re: Josh dnes v TV!
ten díl jsem našla a jsem fakt pěkná trubka.. *9* už jsem ho viděla.. *5* *1* *3* joshík byl poněkud upocený a znavený to je fakt! *1* ale bylo mi ho líto moc se snažil tomu dědoušovi stačit *3* *4* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: Profily na LinkedIn
dííky že sis s tím dala práci *3* *4* -
Re: Re: Re: Profil Josh LinkedIn
*4* pochvala tobě a moc dííky! *3* *3* *4* -
Re: Re: Profil Josh LinkedIn
Shrnutí
Mezinárodní výzkumník, znalec divočiny, environmentální obhájce. Technický potápěč, profesionální fotograf, nadšený cestovatel -- byl kolem světa 20krát, většinou pro tv (History a Discovery Channel).
Miluji se učit, milovat učení a milovat naučit se co nejvíce o všem. Jsem šťastný, když dělám s kamerou nebo s posádkou za zády. Pracuji na novém projektu nyní -- pobyt laděný pro více infa.
Bližší údaje
Televizní hostování, fotografování, technické potápění (CCR jeskyně a vraky), dovednosti divočiny, pravděpodobně něco fyzického a zábavného kromě bungee jumpingu.
Nastavení kontaktu
Josh Bernstein není aktuálně otevřený přijímání představování nebo InMailů™.
Jeho druhý profil je úplně stejný jako tento, jen má u ní fotku!
Link http://www.linkedin.com/in/explorerjosh
(Překládala jsem s pomocí překladače, tak to možná chyby má, ale snad ne).
*5* -
Re: Profil Josh LinkedIn
Minulost
* Hostitel & výkonný výrobce, "Do neznáma s Joshem Bernsteinem " u Discovery Channel
* Hostitel & spoluautor, "Digging for the Truth " u History Channel
* Zakladatel & CEO u Outdoor ProLink
* Vydavatel & šéfredaktor u The Outdoor Network
* Ředitel marketingu & Administrace u Boulder Outdoor Survival School, Inc.
* Instruktor u Boulder Outdoor Survival School, Inc.
Vzdělání
Cornell univerzita -
Profil Josh LinkedIn
Překlad profilu Joshe na LinkedIn.
http://www.linkedin.com/ profile/view?id=23754011&authType=N AME_SEARCH&authToken=5wX-&locale=en _US&srchid=44b407e2-be6e-463e-84b2- 6237a1d0b7d4-0&srchindex=2&srchtota l=108&pvs=ps&pohelp=&goback=.fps_Jo sh+bernstein_*1_*1_*1_*1_*1_*1_*51_ *1_Y_*1_*1_*1_false_1_R_true_*2_*2_ *2_*2_*2_*2_*2_*2_*2_*2_*2_*2_*2_*2 _*2_*2_*2_*2_*2_*2_*2
Josh Bernstein (profil je bez fotky a opravdu sporý)
Mezinárodní badatel, spisovatel, veřejný mluvčí, televizní moderátor
Místo
Větší New York městská část
Průmysl
Zábava
Momentá lně
* člen představenstva v Explorers Clubu
* Zmocněnec na Global Heritage Fund
* Prezident v Productions Desert Sage
* Prezident a výkonný ředitel v Boulderu Outdoor přežití škola, Inc. -
Re: Re: Re: Re: Josh dnes v TV!
Já též. *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: Profily na LinkedIn
Souhlasím, možná časem. *3* *14* -
Re: Re: Re: Josh dnes v TV!
dííky za info ty můj anděli!!! *4* *3* *14* *3* *4* máš recht sem se dívala na imdb a ty english názvy souhlasí s těma českejma... *3* tak to teď budu víc jak 3 měsíce každou neděli přibitá k bedně.. *1* *14* *3* -
Re: Re: Re: Josh dnes v TV!
*9* to mě teda dost mrzí že splavenýho joshe jak tažnýho koně moje očka neviděli.. *10* *9* já si to najdu na yt šak jsem jak sherlock holmes! *1* *1* *3* *5* -
Re: Re: Re: Re: Profily na LinkedIn
*4* fííííha!!!! *3* teda čumíím na dráááát *8* no tak pochvala za překlad! *3* *4* chalán je asi puntičkář *1* jináč mě jeho soba moc nezajímá páč si myslím že není ani tak chytrej ani tak vtipnej ani tak akční a ani tak krásnej jako josh.. *5* zajímalo by mě co dělal celej život krom studia a asi slabých 10 let kdy pracoval... *7* moc odmakáno do důchodu teda nemá.. *1* já bych spíš brala profily joshíka *3* *8* *4* -
Re: Re: Re: Profily na LinkedIn
Andrew Bernstein zainteresovaný v zájmech:
* nabídka poradenství
* Odborné požadavky
* Zpětný kontakt
------------------------------------------
Andy je zjevně velmi pilný muž, jeho profil mi dal tedy dost zabrat. *1* *1* *3* Ale přijde mi, že Josh je pilnější a hyperaktivnější než Andy, Andy je to klidnější dvojče. *5* -
Re: Re: Profily na LinkedIn
1989 - 1993
Činnosti a společnosti: Phi Beta Kappa
Horace Mann
Další informace kolem Andyho Bernsteina:
Webové stránky:
* Webové stránky společnosti
Zájmy:
organizační rozvoj, vedení, služby, změna
Skupiny a sdružení:
#
ActivInsight
# HR & Talent Management Executive (25,000+ členové) logo
HR & Talent Management Executive (25,000+ členové)
# Management Book Readers logo
Management Book Readers
# The CLO & Talent Management Forum logo
The CLO & Talent Management Forum -
Re: Re: Profily na LinkedIn
Speciality
Individuální a organizační změny, výkoné koučování, pokorné vedení, odolnost školení
Andrew Bernstein jeho zkušenost:
Prezident
ActivInsigh t
Vzdělávání Management průmyslu
Srpen 2004 - současnost (6 let 10 měsíců)
Kreativní ředitel
Byron Katie International
Vzdělávací instituce, zdraví, wellness a fitness průmysl
Březen 2001 - duben 2004 (3 roky, 2 měsíce)
Andrew Bernstein: školy -
Rutgers, státní univerzita New Jersey-New Brunswick
Ph.D., anglická literatura
1993 - 1994
Opustil program v prvním roce vzdělávání a sledoval jiné zájmy.
Johns Hopkins University
B.A., angličtina