Přejít na výpis diskuzí

Josh Bernstein

OSOBNOST 1.5.2010 
539 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Profily na LinkedIn

Shrnutí Andyho Bernsteina:

Zakladatel a generální ředitel společnosti ActivInsight, proces, který pomáhá lídrům být stále odolnější, pokorný a zabývající. Autor knihy Mýtus stresu (Free Press: 2010).
    Speciality

Individuáln
  • Re: Profily na LinkedIn

Ta společnost ActivInsight Inc. se zaměřuje na lidi s psychologickými problémy, učí je tam , jak zvládat problémy doma, v práci, v mezilidských vztazích atd.. Jak zvládat stres atd..

V minulosti prý dělal Andy u společnosti Byron Katie International, kreativního ředitele. To je institut pro absolventy, nebo jedinou společností pro licence vlaků nebo co, překlad dělám z překladače.

*9* *9*

Vzdělání:
    * Rutgers, The State University of New Jersey-New Brunswick
    * The Johns Hopkins University
    * Horace Mann

Andyho adresa na jeho Twitter
    http://twitter.com/#!/activinsight

(má tam oproti jeho bratrovi ale dost mrtvo...)
    *9*
  • wauworld

Profily na LinkedIn

Našla jsem na LinkedIn profily jak Joshe, tak jeho bratra Andyho, mám pocit, že je tam snad zaregistrovaná celá jejich rodina i s Joshovým budoucím příbuzenstvem.

*1* *4*

Profil Andyho:

http://www.linkedin.com/profile/view?id=59296292&pid=23754011&authType=name&authToken=q4Vo&goback=.fps_Josh+bernstein_*1_*1_*1_*1_*1_*1_*51_*1_Y_*1_*1_*1_false_1_R_true_*2_*2_*2_*2_*2_*2_*2_*2_*2_*2_*2_*2_*2_*2_*2_*2_*2_*2_*2_*2_*2&trk=pbmap

Andrew Bernstein
    Prezident v ActivInsight Inc.
    Větší New York městská část
    Obor
    Odborné vzdělávání a koučování

(má u toho i fotku, Josh je hezčí)

*5*
  • Re: Re: Josh dnes v TV!

Dodatek:

Ten pořad na ČT2 s Joshem se jmenuje MÝTY A FAKTA HISTORIE. Dívala jsem se do televizního programu a vypadá to, že ČT2 konečně uvede kompletní 1.sérii Digging for the Truth alias v překladu Hledání pravdy (r. 2005) s naším Joshem v hlavní roli! Tato série má celkem 14 dílů, takže se máme na co těšit. Dívala jsem se i na Imdb a shoduje se to s ČT2!!!
    Z televizního programu:

Úvodní 1.díl - Mýty a fakta historie: Kdo postavil egyptské pyramidy?
    ČT2, 13.10 hod., 8.5. 2011 - neděle
    USA, 50 minut, dokumentární cyklus.

2.díl - Mýty a fakta historie: Nefertiti
    ČT2, 14.00 hod., 15.5.2011 - neděle

3.díl - Mýty a fakta historie: Pompeje
    ČT2, 14.hod, 22.5.2011 - neděle

*14* *14* *14* *4* *3*

Já vím, má tam i o tom mini-článek, tedy na své ofic. stránce. *3* *4*

Pokud je to na YT ve španělštině, tak se podívej alespoň tam. *3* Ale dneska si mohla mít jedinečný zážitek vidět to v českém jazyce. *4* *3* Líbilo se mi to moc, Josh šplhal po pyramidách, venku a vevnitř v komorách, bylo to dost fyz. náročné, Josh byl zplavený jak kůň a říkal, že se tam špatně dýchá, prostory byly dost malé a úzké, takže se vůbec nedivím, slézal i do hloubek po žebříku do podzemí, to bylo někde u Sfingy po takovém vratkém dlouhatánském žebříku, Josh u toho sice vtipkoval, ale viděla jsem na něm, že se cítí nejistý a má trochu strach. Ale dobře to dopadlo. *5*
    Nevím, zda dávají celou sérii, toto byl díl myslím z první z roku 2004 / 2005.. *7* *3* Myslím, že ano. *5* Ale raději si to hlídej. *3*
  • Re: Josh dnes v TV!

jo a jinak joshík hlásil na twitteru návrat z týdenní expedice po belize.. *3* *3* *5*
  • Re: Josh dnes v TV!

*9* no tak to mi uniklo.. *9* *9* ale ono je to zasejc nahraný na yt akorát že ve španělštině.. *5* jinak joshík není archeolog to pouč maminku *1* *3* *5* *4* a jak se ti to líbilo? *14* a ono čétédvojka dává dft s joshíkem? *7* *14* *3*
  • Josh dnes v TV!

Josh byl dnes odpoledne na ČT2, v díle o egyptských pyramidách v pořadu DFT. *14* *14* *4* Neměla jsem v úmyslu se dívat, ale moje mamina mě zavolala, že je prý v televizi ten hezký archeolog! A to jsem už slyšela z obýváku z televize, jak se Josh představuje, tak jsem rychle zahodila prachovku a běžela k televizi. *4* *3* Neměla jsem potuchy, že bude Josh v televizi, ještě že moje mamka je blázen do Egypta a dívala se, jinak by mi dnes unikl.. *4* *14*
  • Re: Re: Re: Re: Dirt on an Archaeology Gala

*1* vypadá to tak! *1* *3* *1* *3*
  • Re: Re: Re: Dirt on an Archaeology Gala

Asi máš pravdu, třeba se inspirovala co se týče jejího zvláštního vkusu na módu hereckými kostýmy z filmů o Harrym Potterovi. *1* *3*
  • Re: Re: joshíkovo nej fotka jeho a lily!

*1* *3* to je fakt *5* mozek o patro níž udělá svý.. *4* no je to "jenom" chlap... trubec.. *3*
  • Re: Re: Dirt on an Archaeology Gala

obávám se holko moje zlatá že jejímu obličeji nepomůže ani 100 plastických operací a jejímu tělu ani 50... *13* snad jí ten nahoře dopřál na něčem jiným když ne na fyzické kráse.. *5* hadry vypadaj jak ze sekáče.. nebo z nějakýho lacinýho katalogu nepříliš dobrý kvality.. *9* *3* no nevím mám pocit že praskalo asi věděla dopředu jaký "chutný jídlo je čeká tak si raděj vzala na sebe ten černej hábit aby ten břich schovala.. *1* *1*
  • Re: joshíkovo nej fotka jeho a lily!

Josh tam vypadá skvěle, moc mu to tam sluší. Ale co se týče jí...? *7* *13* *9* *9* Bohužel u každého chlapa platí a Josh není žádnou výjimkou, že když mají mozek tzv. v kalhotách tak nejsou schopni realisticky vnímat. *9* *13*
  • Re: Dirt on an Archaeology Gala

Ráno jsem byla na jeho Twitteru také, takže jsem si to prohlídla. *3* Neboj, Josh je jistě štědrý a na plastiku jí časem přispěje, co se týká těch jejích odstávajících "slechů". *3* *1* *5* Možná i ten nosánek si nechá časem upravit a pak dojde i na další části těla. Její stručný popis je bohužel pro Joshe *9* nadmíru výstižný. Docela by mě zajímalo, kde to děvče kupuje tak hrozné šaty.. *7* *9* Ale vypadá to jako Made in China nebo ze Second Handu.. *9* Tak akce to mohla být zajímavá, gaelština nebo-li keltština je pro mě téměř magický jazyk a keltská kultura mě všeobecně zajímá, i ta vikingská. *3* *14* Jen to menu byla opravdová tragédie. Ryby mě osobně nechutnají, po česneku je mi špatně, po pampeliškách bych asi na místě zemřela neb jsem alergik a co se týče fenyklu, měla jsem ho naposledy v kojeneckém věku a v tekutém stavu - formou čaje. *3* *1* *4* Po takovém menu se jim opravdu mohlo jen o svěžím dechu zdát. *3* Fenykl n tělesné plyny zabírá, máš pravdu, třeba na Lily její oblečení tentokráte doslova nepraskalo. *3* *1*
  • Re: Dirt on an Archaeology Gala

ta akce je z úterka píšou /takže 26.4.11/... byla to akce nejstarší arvcheologické organizace letos měli téma irsko.. večerní konferenciér byl irský herec gabriel byrne .. mimochodem tam píšou že se živil zprvu taky jako archeolog.. ha tak to je pro mě novinka *4* v úterý byli hosté pozváni, aby prozkoumali "mnoho zázraků Irska přes starověké i moderní hudby a tance, poezii, kuchyni a koktejl atd.."...... slavnostní jídlo, které zahrnovalo uzenou makrelu, salát s divokým česnekem, nazelenalou pampeliškou a nakládaným fenyklem, byl připraven s autentických složek s pomocí irského kuchaře cathala armstronga.... to znamenalo, žádné brambory... v irsku za dob keltů se používala kořenová zelenina, med a maso.. byla to prý taková více než tichá aukce.. herec gabriel byrne jim pak i četl nejprve v gaelštině a pak v angličtině poezii.. *1* a pak jim tam prej ukazovali ještě nějaký archeologický předměty z irska... ende.. *5*

no tak z toho rádoby chutnýho jídelníčku se mi nějak udělalo blivno.. teda fuj jíst pampelišky .. to si je asi spletly s králíkama.. *9* *9* nehledě na to že po tej makrele a česneku museli mít "svěží" dech.. to asi moc divokou noc joshík s lily neměli.. *1* *1* ale za fenykl chválím aspoň neměla zase lily břicho jak kdyby byla těhotná.. *1* *1* *5*
  • Dirt on an Archaeology Gala

z 28.4.2011
    http://online.wsj.com/ar ticle/SB100014240527487041876045762 89372374487528.html

na jedný z fotek je joshík s tou svou "krasavicí".. je ještě ošklivější než z té akce předtím... úbor opět jako stará důchodkyně /ten černej mantl si asi půjčila od dědy../.. a "chůdy" tentokrát nepoužila.. *1* opět je dost neupravená.. splyhlý vlas, na ňom peroxidu zbytky.. neupravený huňatý obočí... nos jak krahujec... a světe div se uši má odstávající jak plachty..! *1* tě pic.. *9* *9* měla by si je něchat přišít... *5*
  • joshíkovo nej fotka jeho a lily!

http://ecad2011.shutterfly.com/453

s tímto se svěřil na svým twitteru před pár hodinama a připsal k tomu ok to je osobní věc.. *5*
  • Re: Re: Re: Re: Re: photos

no to víš paměť na to mám páč nosím v hlavě jenom samý blbosti jako karel may.. *3* *1* to je zas z jinýho filmečku.. *1* *5* ten prsten se mi prostě nelíbí a hotovo ani na tu dálku pfuj fujky fujky fujky... *13* *8* *9* nezajímavá usedlá to je a lepší to zkrátka už nebude když si vemeš že je teď v květu mládí.. *1* *3* *1*
  • Re: Re: Re: Re: Re: photos

Hláška z filmu mě hodně hodně pobavila, kam na to chodíš, hlavně Tě obdivuji že máš na to paměť. *1* *4* *3* Prsten bych musela vidět zblízka, ale zdálky to není žádný zázrak. Na její ruku kupovat romanticky vyhlížející prsten je dost těžké. Josh měl těžký úkol. *5* Vzhledem k jejímu věku bych jí koupila spíš bílé zlato, když to bylo jen kvůli zásnubám, tzv. normální zlato je spíš pro starší ženy. Ale ona je na druhou stranu dost usedlá, nezajímavý typ ženy, takže u ní se to vytratí. *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit