-
Re: To nepřežiju
to je fakt super,mně se asi podlomí kolena až ho uvidím živě,už ted se mi skoro podlamují,možná to zní divně,ale já budu Joshova manželka viděla jsem naši svatbu *14* *4* -
Re: Re: Grobanites na facebooku
Díky za pozvání, už jsem se taky připojila. Opravdu se nám to tu začíná pěkně rozjíždět. Před půlrokem bych tomu nevěřila. Pomalu ale jistě začínám tomu koncertu v Praze věřit *15* -
To nepřežiju
Tak nejdříve jsme byly na českém fóru jenom tři. Teď se to stále rozrůstá. My ho snad do té Prahy nakonec ještě dostaneme. *15* To bude ale konec. Pro mě. *4* -
Re: Grobanites na facebooku
Už jsem tam:-) A rozeslala jsem dvě pozvánky, to si holky nenechají ujít, takže osamocené tam určitě nezůstaneme.
Začíná se mi to líbit, Grobanites v Česku začínají být aktivní... vypadá to slibně *3* -
Grobanites na facebooku
Zrovna sem založila na facebooku skupinu Czech Grobanites- tak kdo jste na faceu zaregistrovaní,můžete se tam přidat! :)
Jo a taky sem dala plánovanou událost - grobanites day,nevím jestli tam už někde je,ale já jí tam nenašla *3* Tak ted jenom doufám,že se tam někteří z vás přidají *3* -
Re: Výzva
Tak už jsem přidala hlas na facebook i já....dlouho jsem tu nebyla, takže trochu se zpožděním, ale přece....je to super nápad!! *3* Doufám, že dorazí... *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: Výzva
Tak teď sem zjistila, že sme na prvním místě... stav je Salt Lake City:19 Praha:25!! Myslim, že je celkem dáváme *3* *14* -
Re: Díky za hlasování
Teda já nestačím koukat. Nejenže od včerejška přibyli fanoušci tady, ale už jsme předehnali i Salt Lake!
Klobouk dolů a jen tak dál. A jak říká Qualana, nesmíme usnout na vavřínech a pokračovat v takhle dobře rozjeté práci, ať zjistí, že i s námi už musí počítat. *1* *4* *3* -
Re: Re: Facebook
100 nás určitě bude co nevidět aspon věřím *14* ale já bych skákala kdyby měl aspon 500 fanoušků!!!nejlépe bych chtěla aby ho milovalo celý česko,celý svět!!!!Because Josh is the best man of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *5* -
Díky za hlasování
Tímto děkuji všem, kteří se už na facebooku hlasovali pro Joshův koncert v Praze. Diky vám to naše hlavní město natřelo takovým favoritům jako je Salt Lake City, Londýn nebo New York *1* Momentálně vedeme o tři hlasy nad doposud nejúspěšnějším Salt Lake City (22:19) *3* Ti si to zřejmě nenechají líbit, takže neusněme na vavřínech a shánějte další hlasy. Ale už teď je vidět, že se s námi musí počítat *5* A o to přece jde, ne? *15* -
:)
kokám že vás tu je docela dost *5* ..přidávám se.. *3* Joshe poslouchám asi 2 roky, má pěknej hlas sakra *14* ...jinak poslouchám upe jinej styl, ale Joshovu hlasu se někdy nedá odolat, tak jedu vše...od punku po Joshe *1* -
Re: Facebook
Jj paráda, ještě před měsícem nás bylo sotva 45 a teď už nás je 56. To by mě ani ve snu nenapadlo. A kdyby nás náhodou někdy bylo třeba sto, tak to bych už skákala radostí až do stropu. *3* -
Re: Facebook
jj to je dobře že mu přibývají fanoušci *14* a s těma účtama si taky myslím...a pak zase plno zbytečných emailů *7* *5* *1* -
Facebook
Poslední dobou nás tu přibývá nějakým rychlým tempem. No, jen tak dál *3*
Aneto, s tím přiděláváním účtů na facebooku bych si to radši rozmyslela. Ještě by na to přišli a diskvalifikovali celou republiku za podvod. *13* *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: Výzva
já zkusím si ještě udělat aspon pět účtů *1* *5* *4* -
Re: Re: Re: Re: Výzva
Vypadá to čím dál líp: Stav Salt Lake Praha - 19:13.
Jen tak dál. Kdo se ještě přidá? -
Re: Re: Re: Výzva
Stav Praha versus Salt Lake City je momentálně 7:18 ... Najde se ještě někdo, kdo by se pokusil výsledek zvrátit? *5* -
Re: Re: Re: Výzva
Už pět? A Salt Lake má jen 18?? No tak děvčata, to je snad převálcujeme. Navíc, v Salt Lake už byl, takže tam by se už hrnout nemusel.
Je nás tady padesát, ta představa, že Praha s 50 hlasy povede před všemi ostatními městy...
Takže úkol pro všechny, kdo ještě nemají profil na facebooku. Zařídit co nejdřív a pozvat Joshe, od toho jsme přece tady, ne? *4* -
Re: Výzva
Kdybych se dozvěděla, že Josh má v úmyslu dorazit do Prahy, tak ze mě bude v ten moment solnej sloup na pěkně dlouhou dobu. Myslíte, že vůbec ví něco o Česku? Ale mohl by, když byl vloni v Lipsku, blízko hranic, a předky má i z Polska. Pořád jenom krouží kolem nás. Třeba až bude příště někde poblíž, tak si udělá takovou malou přestávku a udělá si výlet do Prahy. *15* -
Re: Re: Výzva
Už je tam 5 pozvánek do Prahy... Zatím vede Salt Lake City s 18, takže nic, co bychom nedali. Je nás tu 50, to se nenajde nikdo, kdo by měl účet na facebooku *7*