-
Re: Výzva
Tak teď hurá završit stovku!!
Za ten facebook se přimlouvám, už jsme Joshe pozvaly min. 3, tak ať je nás víc. -
Výzva
Hurá!!! Už je nás tu víc než padesát *1*
A ještě něco... Pokud jste na facebooku, pozvěte Joshe do Česka na tomhle odkazu http://apps.facebook.com/ilike/artist/Josh+Groban/come_to_my_town *5* (třeba to zabere) -
vše nej
vše nejlepšííííííííííííí -
Happy birthday to you!!!
Happy birthday to you my love Josh!!! *14* *14* Much happiness,success,fitness and love!!! *14* *14* *4* Remember as though I love you!!! *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: ahoj
ahoj,no uplně jednoduše.koukala jsem na to na youtube a dole pod tim klipem jsou ty příspěvky.bylo tam zmíněný i jméno josh groban a jelikož se mi hrozně líbil hlas toho zpěváka z toho klipu,zkusila jsem si najít nějakej klip právě od joshe grobana a byl to on..tak takhle jsem na něj přišla..jinak to asi ani jít nemohlo,protože nikdo v mojem okolí ho vůůůbec nezná *9* -
Re: Re: Málo fanoušků
tak to je supéééér!!! *4* *14* -
No sláááááva. A už jsme na čísle 45! Že bychom se časem dostali až na padesátku? *3* -
Re: Málo fanoušků
Novej fanoušek je tu! *3* Ne že bych byla nový fanoušek a ne že bych nevěděla o téhle stránce, ale strašně dlouho sem se nemohla přemoct se sem přihlásit..ted sem tu a pokusim se vám pomoct se sháněnim fanoušků... *3* *3* -
Re: Re: Re: Málo fanoušků
Právě toho se bojím. Koukla jsem do programu a podle něj to trvá jenom hodinu, ale ten koncert byl delší! -
Tak to jsme ztracení... Možná nám po vydání nového CD pomůže rádio, ale na televizi bych se vůbec nespoléhala. V přímém přenosu letošních Grammy se sice Josh objevil, ale v sestřihu už nebyl. Přesto je teď k nám ČT víc než štědrá. V sobotu (14.2.) budou v dávat Live from Abbey Road a odpoledne je tam koncert Michaela Bublé, kde byl Josh taky (pokud to bude ale zase jen sestřih, tak je to v háji) -
Re: Málo fanoušků
Hmm, já už pár fanynek našla, ale nejsou tak zažrané, aby se hlásily do fanklubu.
Samy toho moc nezmůžeme, kdyby nám trochu pomohla rádia a televize, hned by to bylo o něčem jiném. -
Re: Re: Re: ahoj
Nechápu, jak jsi dokázala ale z toho poznat, o koho jde. Jak jsi zjistila jeho jméno? Nepamatuju se, že by tam bylo uvedený. *7* -
Re: Re: Re: Re: Re: ahoj
tak jsem viděla "panda sex song" a teeeeda... *3* -
Málo fanoušků
Josh má málo fanoušků tady ve fanklubu,myslím že je na čase to napravit,tak shánějte další Joshovy fanoušky,někdo mu třeba fandí,ale neví o téhle stránce,tak se pokuste shánět a říkat všem jak je Josh skvělý atp.prostě mu sežente další fanoušky,já taky o to budu usilovat *14* *4* -
Re: Re: Re: Re: ahoj
já mám prostě štěstí.. *1* ale bylo to fakt náhodou *3* -
Prosím je to pro mě moc důležitý....
ahoj lidišky, prosim vas nemate nekdo pisnicku od joshe UN GIORNO PER NOI? jestli jo moc vas prosim poslete mi ji na e-mail je to pro me fakt moc dulezity, nikde ji nemuzu sehnat a kdyz uz tak nejde stahnout..... predem moc moc dekuju *4* -
Re: Re: Re: ahoj
*15* Tedy všechna čest, ty jsi opravdu narazila na tu nejpodivnější písničku, když nepočítám "Panda love" *3* -
Re: Re: ahoj
no,bylo to i'm fucking ben affleck.. *1* -
Re: Re: Webové stránky o Joshovi v češtině
To je sice krásná představa, ale silně o tom pochybuji *15* Stačilo by, kdyby se na ně alespoň jednou podíval... -
Re: Webové stránky o Joshovi v češtině
Gratuluji, jsou superiózní... *3* Takové se dlouho nevidí... a dlouho vidět nebudou, doufám, že na nich Josh jednou také bude spolupracovat... *3* Tak Krásnej den!