Přejít na výpis diskuzí

Josh Groban

OSOBNOST 31.12.2006 
190 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • melilotka

Webové stránky o Joshovi v češtině

Od 1. ledna fungují nové webové stránky www.joshgroban.cz *4*
  • bloota

Re: mám radost že...

O něm se naprosto nic škaredýho napsat nedá.
  • melilotka

Re: ahoj

A co to bylo za podivnou písničku? *4*
  • ahoj

ahoj,na joshe jsem přišla teprve nedávno,ještě k tomu v trochu podivný písničce,ale hrozně se mi líbíl jeho hlas,tak jsem si musela stáhnout jeho alba..má fakt nádhernej hlas,hlavně o holy night v jeho podání a somewhere over the rainbow,to je prostě dokonalý!!! *14*
  • anetajs

mám radost že...

ahojky lidičky mám opravdu radost že tady o něm nepíšete nic sprostýho ani škaredýho!!! *5* Josh ja prostě nej,nej a nej,tak nádhernej,krásnej čumáček *14* Ilove you Josh!!! *14* *14* *4*
  • anetajs

Re: Klub

ted už jsme přesáhli 40 *14*
  • Re: Super

asi tak Mery... *9*
  • Super

Když jsem slyšela jeho první písničku: Remember me, šíleně se mi zalíbil hlas, proto jsem si zjistila zpěváka a stáhla jsem si jeho CDčka a teď je to můj oblíbený zpěvák... má neuvěřitelně krásný a čistý hlas a z písničky per te mi vždycky lozí mráz po zádech... je to opravdu Zpěvák s velkým Z!!!!ostatní by se mohli jít zahrabat s těmi falešnými hlasy!!!
    Kdybych tak mohla být na jeho konceru... asi by se mi splnil sen... to musí být zážitek slyšet jeho ohromný hlas naživo!!!
  • My Josh

Ilove you Josh *14* *14* je nádhernej nej písně od něj jsou All´improviso amore,Per te,Si volvieras a mi *14* prostě okouzlující!!! *4*
  • anuli

?

Tak to je zajímavý. Teprve teď se na oficiálních stránkách Joshe objevilo jeho záříjové vystoupení v Chicagu. Přitom já jsem to na jiných stránkách četla už před čtrnácti dny. Kde to ty lidi berou takhle v předstihu. *7*
  • anuli

Re: otázka

Tak tyhle videa jsem zkoušela spustit už už před nějakou dobou a pořád nic. *16*
  • melilotka

Taktéž bez úspěchu *8*
  • qualana

Taky mi nejdou spustit... *9*
  • bloota

otázka

Ahoj, mohli byste někdo zkusit novou stránku z odkazů, jestli vám tam půjdou spustit videa? Já se o to snažím furt a vůbec mi to nejde spustit.
  • melilotka

Re: Otázka

Jo, to by bylo docela zajímavé zjistit. Na původních osobnostech by to asi nebyl problém, protože tam se fanoušci řadili za sebou tak, jak se postupně hlásili. A předpokládám, že první fanoušek byl i tvůrce profilu. Jenže tady na nových osobnostech už jsme na přeskáčku. Třeba si to ten nebo spíš ta dotyčná někdy přečte a přihlásí se.
  • bloota

Otázka

Ahoj všichni, zajímalo by mě, kdo z vás vytvořil Joshův profil. Kdo byl ten první fanoušek a komu za to vděčíme?
  • melilotka

Re: Loveline

Anči, dneska se mi po dlouhých peripetiích podařilo stáhnout Joshe na Loveline do PC a mám tak dvouhodinový záznam. Trvalo mi to, než jsem přišla, jak na to, návod jsem popsala na Joshově českém fóru, tak tam na to mrkni, kdyby něco nešlo, dej vědět.
  • bloota

Re: Klub

Jojo, taky si říkám, sice pomalu, ale přece.
  • Klub

Ještě chci dodat, že se docela rozrůstáme. Já se přihlásila, když nás tady bylo jenom nějakých 10 a teď koukám, že už jsme přesáhli 30.
  • Loveline

Tak se mi dneska podařilo s křížkem po funuse spustit Loveline na stránkách http://lovelineshows.com/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=5 Pokud bych si chtěla spustit ale archiv, tak ten mi nejde.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší