-
Re: Joshikovi
Josh pěkně zpívá? opravdu?:D pokud máte Joshe rádi navštivte můj blog o něm na www.hartnettjosh.blog.cz *1* -
Joshikovi
Je to fakt nejhezči kluk!!!Kež by byli všichni jako on *1* *14* pekne zpivas!!!! *14* -
Josh
jo jo Josh je nejkrasnejsi herec keryho sem kdy videla...mam moc rada vsecky filmy v kterych hraje *3* -
Pro Joshe
Horké slzy kanou mi po tváři,
zas jedna probdělá noc.
Mé prosby mizí v polštáři,
a toužím po Tobě moc.
Svírat Tě v náručí, na rty Tě líbat,
kouzelná slůvka od Tebe slýchat.
Neznám Tě a snad za to ani nestojíš,
Tvé vlasy jsou tak černé,
miluji Tě a přec se to niky nedozvíš,
mé srdce zůstává Ti věrné.
Pro Tvůj úsměv, pohled i hlas,
jenž nejkrásněji mi zní,
já dala bych všechen mně vyměřený čas,
ba i tu vteřinu poslední.
Oči jak korálky z jantaru,
a pohled šlechtice v nich,
nevěděla jsem, že Tebe si vyberu,
a teď přešel mě smích.
Láska je krásná,
však umí i bít,
cesta má je jasná,
ale já chci jinou jít!
Nezabíjej mne, má Lásko,
já chci tu pro Tě žít,
tak miluj mne, má Lásko,
a dovol mi s Tebou být! -
Re: Výška?
190 cm -
miláček
Joshík Hárnet je nejhezčí herec jakýho znám mám ho mos ráda *14* je prostě boží a má nádhernou postavu *14* -
Krasavec
Musim říct že Joshatko je boží a děkuji tomu že jsem ho viděla na vlastní oči a můžu říct,že je prostě k sežrání!!!! *14* at žije Hartnett!!!!!! -
Josh
Ahojky! Jestli mate radi Joshe, zajdete se kuknout na moji stranku o nem!!! www.hartnettjosh.blog.cz *4* diik -
Re: Re: Výška?
AHOJKY! jestli mate radi Joshe, zajdete se kouknout na nedavno zalozeny blog o nem! www.hartnettjosh.blog.cz
Napiste komentik a pod...diiiiky *4* -
JoshíQ
Achojky, nevite někdo oficiální stránky Joshe Hartnetta, kdyžtak písněte na e-mail Samantha21@seznam.cz
dik *3* -
Josh
nemáte někdo joshovu adresu na autogram?????? jestli ano napiše mi ji pls na můj e-mail
můj mail je: Evule321@seznam.cz
mooooooooooc dík předem *3* -
Re: ....
jj josh je fakt mooooooc krásný patří mezi nejhezčí herce na světě
P.S. aspoň pro mě patří mezi nejhezčí na světě
LOVE JOSH HARTNETT -
....
Tak Joshík je fakt super herec a je fakt nádherný!!!!Hodně moc se mi líbílo jak hrál v Pearl Harbor tam byl fákt hezký!!!!I LOVE JOSH HARTNETT *14* *14* *14* *14* -
Re: Výška?
Ahojky, jasně, že to vím *3* Josh měří 192 cm :) -
Re: Josh
Máš krááásnej blog, a josh je hezounek...:) *3* -
Josh
Josh je azda najkrajší muž na svete (a taktiež vynikajúci herec). Ja ho doslova žerem. Je veľmi, ale veľmi sexi. No a tie jeho oči. Mám najkrajší kukuč na svete. Nie je síce ten najvyšportovanejší chlap, ale mne sa napriek tomu páči. Áááááách mať ho tak doma - tak by som držala len a len vo svojej izbe *14* *14*
A určite nie som jediná na svete, kto na to nepomyslel!!! Nemám pravdu??? -
JOshhhhhhhhhhh
holky asi ho vsechny upo zboznujemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ja ho upo milujuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uu *14* *14* *14* -
pearl harbor
jjaaaaaaaaaaaaaaaaa ho upo muluju furt na nej myslim upo sem brecela kdyz ve filmu pearl harboru umrell ja HO MILUJUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUUUU *14* *14* *14* *14* *14* -
JOshhhhhhhhhhh
je upo klaaaasnejjjjjjjjjjjj chtela bych za nim jet do ameriky upo ho miluju
*14* *14* *14* *14* *14* -
Výška?
ahoj holky, souhlasim ,je sladkej ,ale mam dotazek.Vite nekdo,jak je vysokej? *3* diky za odpoved,papa