-
Justin is the best
Justin je upe super chlapík,je nejlepší zpěvák ze všech!A myslím že budete souhlasit s tím,že je rok od roku lepší a lepší.Třeba nový singl s Madonnou je upe best! *14* -
-
Re: Justin is the best
Jo,přesně,ta písnička 4 Minutes od Madonny a Justina je úplně dokonalá,super úspěšná,jedna z mých nejoblíbenějších!!! *14* -
Re: Justin is the best
oou justin, je prostě nejbestownější ze wšeeech!!! skwěle zpívá a tancuje a ma bombowý klipy!!! prostě hwězdičkaa mojee... *14* *14*
-
-
Just now
Justin je prostě nesenzačnější človíšek na celym světě, co se týče zpěváků. I LOVE YOU JUSTIN!!! *14* -
nani1
Justin je upe super jednou bych chtěla umět zpívat jak on a je strašně kořen je to prostě hvězda mno !!!!! *14* *14* -
Koncert
nevíte někdo, kdy & kde má JT koncert v berlíně? je to asi 6.6., ale nemůžu to najít ani na jeho www. díky, lindee -
-
Re: Koncert
PROSIIIIIIIM KED TO ZISTIS NEMOHLA BY SI MI DAT WEDIET prosiiiiiiiiim prosimmmm
-
-
plakát
Mám plakát justinka a je natom plakátu fakt sexy tak kdo má zájem tak A´t mi napíše na e-mail!!!! *4* *14* *5* -
Ahoj
Ahooooooooooooooojíííííííí -
Justinek
On je strašně super,uplně nej!Nějen že dobře zpívá a tancuje ale je sexy i jako chlap!Uplně k sežrání,tyhle kombinace sou nejlepší . . když je zpěvák dobrej a ještě krááááááásnej . . . *14* *14* *14* -
foto
Cuus lidii ja bych potrebovala jen vedet....kolik je mu na te fotce jak je tam s satkem....nejde ani poznat a me by zajimalo kolik mu tam je xDpls pls odpovezte nekdo *15* *7* -
-
Re: foto
19
-
-
talent
Ahojte pisem z daleka ale chcela som sa pridat k fanusikom a povedat ,ze Justin je bajecny!!!!!!!
Ma proste velky talent *3* nemusi vela tancovat ale jeho telo rozprava samo a ked spieva tak je BOMBA *14* . A som rada ,ze sa dali s Jessicou dohromady- tvoria zohraty a velmi pekny par *4*
Este raz mejte se hezky tam v Cechach *3* -
LoveJustin.blog.cz
Ahojky *1* založila jsem nový blog jen a jen o Justinovi. Můžeš se tam stát i Justinovým FaN *14* Určitě se přijď kouknout a zhodnotit tento blog. Myslím, že tomu kdo má rád Justina se tam určitě bude líbit *3* Byla bych moc ráda, kdybyste přišli a přihlásili se do FaNs :o) Mějte se!