Přejít na výpis diskuzí

Justin Timberlake

OSOBNOST 31.12.2006 
281 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • heh

*ayo technology a muj mail je i.am.not.good@seznam.cz *3* *3* *3*
  • ahojky

ahojky lidicky prave sem objevila tuhle stranku a vzhledem k tomu ze miluju Justínka nejvíc na svete tak sem nevahala ani chvilicku a zaregistrovala se..no a jak tak sleduju vasi diskusi vidim ze jste vsichni az na par vyjimek co sem pisou jenom aby si na milacka zanadavali stejny blazni do Justina jako ja... *14* *14* *14* ale ja ho miluju upe maximalne,jenom vidim jakoukoli jeho fotku a zastavi se mi srdce a kdyz ho sleduju v televizi nebo kdekoli tak se dycky muzu udelat...a jak se v ayou technology ocucava s nakou courou?to sem myslela ze umru,to bylo desny..ale pak sem to videla podruhy,potreti,....a zvykla sem si,protoze vim ze my vsichni dojednoho co sme tady a milujem Jayteeho tak muzeme jenom snít o tom jaky by bylo se s nim potkat a neco treba i neco vic... *1* *14* *14* *14* je to jenom nase fantazie a je na kazdym jak daleko v ty svy dojde,tam nejsou meze..tak vam preju at je to co nejbarvitejsi,hlavne at vas to tesi...teda nevim jak vas ale me kazda myslenka na nej zveda naladu a ze neni den abych na nej nemyslela... *4* *4* *4* tak se mejte pekne a zase nekdy...a co myslite,kdy nas Jaytee pocti svou navstevou v cr?ja doufam ze to bude brzo,protoze jinak se za nim rozjedu...jesli chcete jet se mnou *15* *15* *15* *15* *15* *15* tak piste na mail...
    • Re: ahojky

nooooooo tak ja sem na tom stejne jako on je tak uzasnej
  • miluji ho

Je upe super je 1 hrozně moc ho miluji je hezkej má super písničky atd
    TAKOVÉHO CHLAPA BYCH CHTĚLA CO JÁ BYCH ZA NĚJ DALA MILUJI HO *14*
  • dokonalej

no uplne dokonalej *1* skvele zpiva tancuje hraje na klavir a na kytaru.a je hezkej ty jeho oci a usmev:-).a ma smysl pro humor:-))ke vsemu je to i herec takze ja uz nemam slov *3*
    • Re: dokonalej

máš pravdu nemá chybu MILUJI HO *14*
  • jee

má upe good písničky.. prostě good no... *15*
  • :-*

Je krásnej, má krásný písničky, ale jak už tady někdo zminoval je naivní si myslet jaký sme zajímavý a pod že se nám líbí, ale já si prostě nepomužu, prostě mužu nadál jenom snít:)
    Byl by to krásnej život bejt s nim *8* *14*
  • :-)

SUMMER LOVE hustáááááá písnička
  • má fakt dobrej hlas, skvělý písničky, náááááádherně tancuje a je hezkej no prostě frajer
  • JUSTIN

sakra tak to vydite vsichno jsem obycejny on je hvezna nemame sanci tady si jenom snime a piseme aby jsem si ulevili myslite ze to pomuze me se taky libi treba ho miluju ale nemame sanci jenom si to namlouvame ja jsem taky nasrana vzdyt justin ani nevi ze tady neco piseme vazne ne nevi...chtelo by to udelat ten nej.fan klub justina a aby prijel se podivat sakra taky chci byt nakou hvezdou v americe tady si m po nem nemuzume ani vzdychnout a zaspivat coz bohcybuju on asi ne *9*
  • justin

krasnej klucina hned bych ho brala ty jo proc je tak daleko tady u nas zadny pekny nejsou on je proste dokonalej krasnej uzasnej miluju ho :) *14* *14* *14* *14* *14* *9* CHTELA BYCH HO POZNAT COZ ASI V CESKU NEBUD EMNO
    • Re: justin

hehe,tak vidim ze fanousku je pomerne malo,z vetsiny zamilovane divciny!.)
      A ani nejaky seriozni stranky v cestine jsem o Justinovi nenasla,a to je velka skoda:(Protoze je to clovek ktery by si to zaslousil..kazdopadne nevite info jestli neplanuje koncert v CR?.)Asi bych se zblaznila.)) *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit