-
:-¨)
Skvěle zpívá,tancuje,hraje na kytaru,piano,klavesy a je hezkej ma smysl pro humor. *15* *5* *3* -
-
Re: :-¨)
To máš pravdu *14*
-
-
Ahojky
Ahoj holky v tom filmu to jen předstírali a nejdřív tam dokonce museli bejt úplně nahý ale Justin to odmítl. *14* *14* -
AHoooooj
Tak Justin je úúúžasnej....
Viděli jste někdo ten film Black Snake Moan???? Já sem viděla různý ukázky, ale jako jak se tam miluje s tou Christinou Ricci *15* Závidííím a strašně, nebo když se tam líbou...atd. *14* Opravdu se má.
Určitě jste taky viděli různý videa z jeho koncertů, takže co říkáte na Damn Girl, jak tam tančí s těma tanečnicema???*7* Rozhodně je co závidět, viděla jsem, že se tam jednou s Nancy Anderson (ta blondýna) líbal *9* Záviděla jsem a jááák! Ale jak už jste tady MILIONKRÁT psali... MŮŽEME SI NECHAT ZDÁT!
http://www.youtube.com/watch?v=wd bnmUmSRsE&feature=related (JUKNĚTE TADY NA TO VIDEO, JE TO Z BLACK SNAKE MOAN, JAK TAM SE TAM SPOLU MILUJÍ *14*)
jak si myslíte, že to natáčeli??? Myslíte si, že spolu doopravdy š*kali??? Justin, když si všimnete má holej zadek... Napište prosííím *14* Pááá -
Justin
hehe,tak vidim ze fanousku je pomerne malo,z vetsiny zamilovane divciny!.)
A ani nejaky seriozni stranky v cestine jsem o Justinovi nenasla,a to je velka skoda:(Protoze je to clovek ktery by si to zaslousil..kazdopadne nevite info jestli neplanuje koncert v CR?.)Asi bych se zblaznila.)) *4* *14* -
-
Re: Justin
Já bych se taky zbláznila,ale boužel žádnej koncertík neplánuje tady,což je škoda,byla bych první co má lístek *1*
-
-
j.t.
Jo a zapomnela jsem ze hraje na kytaru a klavir. *3* -
:_D
*14* Mno,tak to vypada......... že asi nemá chybu *4* Je herec,zpěvák,tanečník,bavič a komentátor.........A má děsně hezký oči a usměv jedna báseň.Smysl pro humor mu taky nechybí.........Je bohatej a slavnej, holky nechte si jenom o něm zdát,protože on ani neví že existuje ČR a Praha....a taky vůbec neví že existujete vy *9* .Hezkou fantazii *1* -
juj
já sem o tom slyšela a ale že prej to už skončilo a že chodí s nějakou zpěvačkou Owen neb tak něco skusim splašit víc informací!!! -
jessica biel
jj ale to uz je delsi dobu,jmenuje se jessica biel a ja to pekna normalni holka..ne takova barbie ako britney nebo cameron...tak mu to prejme i kdyz bysme ho asi chtely pro sebe *9* *9* *15* *14* *14* -
Ahojky
Je super!! Nádhernaj... A slyšely jste o té jeho nové známosti??? -
blablabla
lidsky chtelo by to vic fandu.ale opravdovejch abysme se s nim mohli setkat,proste bejt velkej a nej fanklub Jayteeho!!ale nevim no... *5* právě poslouchám like i love you
Ya know, I used to dream about this when I was a little boy
Never thought it would end up this way
Drums..
Hey!
Kinda special right?
Yea, ya know, when you think about it
Sometimes people are just destined Destined to do what they do
And that´s what it is
Now everybody dance.. *14* *14* *14*