-
Napísu to takhle, Justin Timberlake nekterý písnicky má dobrý a nekterý nic moc. PS nic proti nemu nemám jak jsem uz psal
-
-
tak u toho už zustan:DD
-
-
Justin Timberlake je nejlepsí americký zpevák soucasnosti si myslím. A ne jako hruzy Justin Bieber, Bruno Mars, 50 cent atd.
-
-
To si ze mě děláš asi pr**l?! Omlouvám se za sprosté slovo, ale ty 50 centa zařazuješ do hrůz? Kámo prober se, to je jeden z nejlepších rapperů vůbec (Emine, Dr. Dre, 50 cent) jedniný co nesnášim, když někdo uráží DOST DOBRÝ umělce, tak se prober a vrať se k realitě ty ubožáčku;). Justina Biebra si klidně urážej, to je hrozná sračka, ale do něho se fakt nenavážej:)))
-
Souhlasím s tebou oproti JT jsou to hrozný zpeváci a uz zustan prosím te u jednoho, tohohle názoru
-
-
Justin Timberlake není az tak spatný zpevák, ale dobrej a nic proti nemu uz nemám. PS nebojte se, uz ho nebudu urázet
-
Renato más úplnou pravdu, Justin Timberlake je zpevák totálne o nicem proste
-
-
Jemu nikdy k narozkám přát nebudu! Je to zpěvák o ničem, prostě.
-
-
a kdo se tě jako prosil ,abys mu přála?:D myslim,že seš mu u zadku ,Renato:DDD a kdyby to byl zpěvák o ničem ,nebyl by tak úspěšný:D tak zase můžeš jít kecat srajdy jinam:DD
-
-
renato máš pravdu Justin Timberlake je nic moc zpevák a nelíbí se mi jeho hudba. Tohle je muj poslední komentár už k nemu
-
Hele, ten Luky1987 tady píše furt jedno a to samé. Už jsme to slyšeli aspoň desetkrát! Justin Timberlake je podle mě nic moc. Tak, a stačí to říct jednou!
-
-
jo přesně!!
-
-
Má zvláštní náboženství. *15*
-
Nemusím ho ani já a jeho písnicky neposlouchám
-
-
tak se sem furt necpi kdyz honemusis
-
-
Tak ten koncert byla naprostá bomba! V životě jsem nebyl na lepší ,promakanější a vizuálně skvostnější show! Justin se opravdu vytáhnul, je to perfekcionista, zpíval skvěle, tančil jako bůh, hrál i na kytaru a klavír a pak se vznesl s pódiem přes celou halu, nad hlavy ostatních.Zvuk taky perfektní, nemám jedinou výtku a doufám, že se sem znovu vrátí, jak říkal na konci. V hale se nenašel nikdo kdo by seděl a netančil , včetně mě! Recenze mluví za vše, až na to ,že místo 95% procent ,bych mu dal klidně 100% Tomuhle se říká koncert. *4*