-
Já písu jenom svuj názor, ze Timberlake je o nicem zpevák a jeho písnicky, hudba se mi nelíbí
-
-
Taky ho moc nemusím
-
-
on bebe taky ne věř tomu
-
-
ale píšeš to pořád, nám to stačí jednou,nemáš ho rád, tak VYPADNI!
-
-
no jo furt, už jsme to slyšeli!!><
-
Nic moc zpevák je proste Justin Timberlake a jeste horsí herec. Poslouchám jenom kvalitní lidi jako jsou Iveta Bartosová, Karel Gott nebo Katy Perry
-
Jsem úplne v porádku a neberu ani drogy nic, jenom už tvrdím, že Justin Timberlake není dobrý zpevák, to je muj názor
-
-
dobře, tak ale zůstaň u jednoho názoru.dobrý, už jsme to slyšeli, nemáš ho rád, tak sem nechod a běž za svými oblíbenci,ne?tvoje chování nedává smysl.sbohem
-
-
OK. Nemyslím to tak, že ho nemám rád, ale podle me Justin Timberlake je nic moc zpevák. Ahoj
-
-
-
už fakt táhni, seš normálně sjetej! *12*
-
Hádam nejhorší zpevák současnosti aj spolu s Justinem Bieberem, 50 cent a Brunem Marsem. Ješte jsem zapomel na ty naše nádhery ze Superstar a Hlasu Československa
-
-
ty vole seš normální? ty seš sjetej nebo co?XD přečti si co píšeš ,nejdřív ho nesnášíš ,pak uctíváš a pak zase nesnášíš..už neber ty drogyXDXD
-
-
nesnáším ho *16* *10* *16* je to prostě strašnej a neskutečnej zpěvák co vám mám povídat
-
-
jo Renato, když tě tak očividně rozčiluje, tak jdi pryč
-
-
-
nesnáším ho *16* *10* *16* je to prostě strašnej a neskutečnej zpěvák co vám povídat
-
Justin Timberlake je muj nejoblíbenejší americký zpevák a líbí se mi jeho písničky
-
Vsechno nejlepsí preju JT :)