Přejít na výpis diskuzí

Justin Timberlake

OSOBNOST 31.12.2006 
281 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hanas
    vše nej.... *1* *15*
  • Vše nejlepší k dnešním 33. narozeninám!! *14* *1*
  • Jo ,všechno nej k narozkám JT!
  • Justin Timberlake není spatný zpevák a urcite je lepsí nez Justin Bieber,50 cent nebo Bruno Mars,to jsou otrasný zpeváci oproti JT
    • Nejsi ty náhodou trochu na hlavu? Nejdřív tu napíšeš, že je hrozný zpěvák a za chvíli že je nejlepší. Nechápu tvůj systém myšlení... A jinak všechno nejlepší k 33. narozeninám Justina Timberlaka.
    • No....konečně jsi aspoň dostal rozum trochu.
      • JT je podle me aj nejlepsí zpevák z USA uz si myslím,neznám lepsího :)
  • Justin Timberlake nic proti nemu nemám a kdyz se vám jeho písnicky líbí,tak si ho poslouchejte teda.Mne se od neho líbí nejvíc písnicka Mirrors
  • Nemusíš řikat, že je dobrej, tvůj názor ti nikdo nebere,jen chceme abys tu přestal dělat bordel...skoro u všech osobností nejdřív píšeš jak je miluješ a o pár dní později o nich píšeš hrozný sra*ky.
  • Tak dobre Justin Timberlake je dobrý zpevák,kdyz si to myslíte
  • Timberlake je hrozný zpevák to je môj názor. A jak lidi muzete ten jeho hudební sajrajt poslouchat?
  • Jen jedna písnicka se mi od neho líbí a je dobrá Mirrors.Jinak ty jeho ostatní písnicky jsou o nicem
    • Lukáši, už toho nech, nás tvoje názory nezajímají,tak nám je přestaň cpát,unavuje nás to. Když si myslíš, že jsou o ničem, tak poslouchej něco jiného a běž někam jinam. Děkuji.
      • Hele, ty už taky zmlkni jo?
  • Ked vidím,co se dneska vsechno sere do hudby a filmu je mi spatne,hlavne kdyz to nemá ani kousícek talentu / Justin Timberlake /
    • Nutí tě někdo na něho koukat, nebo ho poslouchat? Ne, tak táhni, co tu zase děláš?? Hlavně, že před několika měsíci jsi ho tak vychvaloval, měníš názory každou chvíli, ubožáku, jsi k pláči.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší