-
Miluju ho je ůžasný, jsem jeho fanynka :)*
-
seš bezva tanečník
-
Tak si poslouchejte tuhle hruzu mne je to jedno,nebudu se s nikým hádat
-
Jdi do p*či, zm**e, nebo budu k Rihanně psát to samý!Táhni už, máš asi hodně malý péro, když sem lezeš si vylejvat vztek.
-
Když se Vám nelíbí ,tak se chytněte s Lukášem za ruce a vypadněte..tohle je pro fanoušky, já taky nesnášim Biebera a nechodim ho hateovat na jeho stránky. My máme jiný názor.
-
Hrozný zpevák je to Justin Timberlake,tá jeho hudba se nedá poslouchat!!!!
-
-
twl tak ho neposlouchej..to mi neleze do hlavy.
-
-
Přesně
-
-
Zlaticko jeho urcite strasne traapi vies.... Podla mna nebude teraz moct ani spavat... ved akoby mohol ked ho nemas rad ... *8* *9* *13* *1*
-
-
Musím souhlasit s Lukásem Pintérem
-
Vidím,ze na Slovensko a Cesko volajú len odpadných spevákov,celebrity ako je Justin Timberlake,Bruno Mars,Justin Bieber atd.
-
-
Musím souhlasit
-
Justin Bieber je odpad, rozmazlená hvězdička, nemůžeš ho srovnávat s ligou jako je Justin Timberlake, jediný co maj společnýho je křestní jméno vole *3* Vidím ,že nemáš co dělat, tak si hraješ na hnidopicha, to o tobě hodně vypovídá *3* Proč si nejdeš na nějaký blog za Rihannkou,co frajere?Akorát se tu perfektně ztrapňuješ:)
-
-
Krásně napsáno Billy, tady Lukáš má asi fakt nějaký komplexy či co *1*
-
Ježiš lidi,TLOU má pravdu,vůbec nechápu vaší logiku,tak když ho nesnášíte tak sem nelezte,to je jednoduchý,ne?Když tolik milujete Rihannu a Davida Guettu,tak běžte na jejich stránky a poslouchejte jejich hudbu,ne?Nikdo Vám nic necpe,to Vy se cpete sem, nejspíš máte nějaký mindráky,nebo co. My to pochopili, nesnášíte ho,tak si běžte za těma co tak milujete.