Přejít na výpis diskuzí

Justin Timberlake

OSOBNOST 31.12.2006 
281 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miluju ho je ůžasný, jsem jeho fanynka :)*
  • seš bezva tanečník
  • Tak si poslouchejte tuhle hruzu mne je to jedno,nebudu se s nikým hádat
  • Jdi do p*či, zm**e, nebo budu k Rihanně psát to samý!Táhni už, máš asi hodně malý péro, když sem lezeš si vylejvat vztek.
  • Když se Vám nelíbí ,tak se chytněte s Lukášem za ruce a vypadněte..tohle je pro fanoušky, já taky nesnášim Biebera a nechodim ho hateovat na jeho stránky. My máme jiný názor.
  • Hrozný zpevák je to Justin Timberlake,tá jeho hudba se nedá poslouchat!!!!
    • bellathor1996
      twl tak ho neposlouchej..to mi neleze do hlavy.
      • Přesně
    • Zlaticko jeho urcite strasne traapi vies.... Podla mna nebude teraz moct ani spavat... ved akoby mohol ked ho nemas rad ... *8* *9* *13* *1*
  • Musím souhlasit s Lukásem Pintérem
  • Vidím,ze na Slovensko a Cesko volajú len odpadných spevákov,celebrity ako je Justin Timberlake,Bruno Mars,Justin Bieber atd.
    • Musím souhlasit
    • Justin Bieber je odpad, rozmazlená hvězdička, nemůžeš ho srovnávat s ligou jako je Justin Timberlake, jediný co maj společnýho je křestní jméno vole *3* Vidím ,že nemáš co dělat, tak si hraješ na hnidopicha, to o tobě hodně vypovídá *3* Proč si nejdeš na nějaký blog za Rihannkou,co frajere?Akorát se tu perfektně ztrapňuješ:)
  • Krásně napsáno Billy, tady Lukáš má asi fakt nějaký komplexy či co *1*
  • Ježiš lidi,TLOU má pravdu,vůbec nechápu vaší logiku,tak když ho nesnášíte tak sem nelezte,to je jednoduchý,ne?Když tolik milujete Rihannu a Davida Guettu,tak běžte na jejich stránky a poslouchejte jejich hudbu,ne?Nikdo Vám nic necpe,to Vy se cpete sem, nejspíš máte nějaký mindráky,nebo co. My to pochopili, nesnášíte ho,tak si běžte za těma co tak milujete.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší