Přejít na výpis diskuzí

Justin Timberlake

OSOBNOST 31.12.2006 
281 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Všechno nejlepší Justine :)
  • justin timbrlake je zpěvak na urovni ma hodně dobrych skadeb a dokonale tanči mame mu co zavydět je to muj oblibenec liby semi jeho styl a jak ho podava svym famouškum tak si všichny trhnete ha
  • skoč do traverzy tvoje nazory jsou skoro až homosexualni primn ale nejsi nemocnej
  • on bebe taky ne věř tomu
  • tak se sem furt necpi kdyz honemusis
  • Luky1987
    Justin Timberlake je zpěvák, který stojí za houby
  • Luky1987
    Justin Timberlake je prostě o ničem zpěvák fakt
  • PaulaDMLoverka
    sexy back ujde *3*
  • to že ho neposloucháš, neznamená, že je nic moc. ja ho taky moc neposloucham, ale zpívá líp jak jinačí
  • loveNsync
    Chibí my ti časi že tu nejsou NSync za mlada ty si byl nejhezčí a si super spěvák lepší než JB nic proti němu nemám jenom je to pravda si boží až do těch jak stebe byl mladíček sexy mladík si pořád hezkej to víš ne? *14* *3*
  • Luky1987
    Hádam nejhorsí zpevák soucasnosti spolecne s Justinem Bieberem, 50 cent a jeste jsem zapomel na ty nase nádhery ze Superstar a Hlasu Ceskoslovenska
  • Luky1987
    I tak si myslím, ze Justin Timberlake je nic moc zpevák, já jeho hudbu neposlouchám
  • Luky1987
    Justin Timberlake je dobrej zpevák a nic proti nemu nemám
  • pajjuska
    Luky 1987, mužeš konečně sklapnout!!!!!
  • To si ze mě děláš asi pr**l?! Omlouvám se za sprosté slovo, ale ty 50 centa zařazuješ do hrůz? Kámo prober se, to je jeden z nejlepších rapperů vůbec (Emine, Dr. Dre, 50 cent) jedniný co nesnášim, když někdo uráží DOST DOBRÝ umělce, tak se prober a vrať se k realitě ty ubožáčku;). Justina Biebra si klidně urážej, to je hrozná sračka, ale do něho se fakt nenavážej:)))
  • Luky1987
    Justin Timberlake není spatný zpevák, ale taky nic moc
  • tak u toho už zustan:DD
  • Luky1987
    Napísu to takhle, Justin Timberlake nekterý písnicky má dobrý a nekterý nic moc. PS nic proti nemu nemám jak jsem uz psal
  • Souhlasím s tebou oproti JT jsou to hrozný zpeváci a uz zustan prosím te u jednoho, tohohle názoru
  • Luky1987
    Justin Timberlake je nejlepsí americký zpevák soucasnosti si myslím. A ne jako hruzy Justin Bieber, Bruno Mars, 50 cent atd.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit