-
Justin Timberlake není az tak spatný zpevák, ale dobrej a nic proti nemu uz nemám. PS nebojte se, uz ho nebudu urázet
-
Renato más úplnou pravdu, Justin Timberlake je zpevák totálne o nicem proste
-
a kdo se tě jako prosil ,abys mu přála?:D myslim,že seš mu u zadku ,Renato:DDD a kdyby to byl zpěvák o ničem ,nebyl by tak úspěšný:D tak zase můžeš jít kecat srajdy jinam:DD
-
Hele, ty už taky zmlkni jo?
-
Jemu nikdy k narozkám přát nebudu! Je to zpěvák o ničem, prostě.
-
renato máš pravdu Justin Timberlake je nic moc zpevák a nelíbí se mi jeho hudba. Tohle je muj poslední komentár už k nemu
-
jo přesně!!
-
Hele, ten Luky1987 tady píše furt jedno a to samé. Už jsme to slyšeli aspoň desetkrát! Justin Timberlake je podle mě nic moc. Tak, a stačí to říct jednou!
-
Má zvláštní náboženství. *15*
-
Nemusím ho ani já a jeho písnicky neposlouchám
-
Tak ten koncert byla naprostá bomba! V životě jsem nebyl na lepší ,promakanější a vizuálně skvostnější show! Justin se opravdu vytáhnul, je to perfekcionista, zpíval skvěle, tančil jako bůh, hrál i na kytaru a klavír a pak se vznesl s pódiem přes celou halu, nad hlavy ostatních.Zvuk taky perfektní, nemám jedinou výtku a doufám, že se sem znovu vrátí, jak říkal na konci. V hale se nenašel nikdo kdo by seděl a netančil , včetně mě! Recenze mluví za vše, až na to ,že místo 95% procent ,bych mu dal klidně 100% Tomuhle se říká koncert. *4*
-
Taky ho moc nemusím
-
ale píšeš to pořád, nám to stačí jednou,nemáš ho rád, tak VYPADNI!
-
Já písu jenom svuj názor, ze Timberlake je o nicem zpevák a jeho písnicky, hudba se mi nelíbí
-
no jo furt, už jsme to slyšeli!!><
-
Nic moc zpevák je proste Justin Timberlake a jeste horsí herec. Poslouchám jenom kvalitní lidi jako jsou Iveta Bartosová, Karel Gott nebo Katy Perry
-
OK. Nemyslím to tak, že ho nemám rád, ale podle me Justin Timberlake je nic moc zpevák. Ahoj
-
dobře, tak ale zůstaň u jednoho názoru.dobrý, už jsme to slyšeli, nemáš ho rád, tak sem nechod a běž za svými oblíbenci,ne?tvoje chování nedává smysl.sbohem
-
Jsem úplne v porádku a neberu ani drogy nic, jenom už tvrdím, že Justin Timberlake není dobrý zpevák, to je muj názor
-
už fakt táhni, seš normálně sjetej! *12*