-
ty vole seš normální? ty seš sjetej nebo co?XD přečti si co píšeš ,nejdřív ho nesnášíš ,pak uctíváš a pak zase nesnášíš..už neber ty drogyXDXD
-
Hádam nejhorší zpevák současnosti aj spolu s Justinem Bieberem, 50 cent a Brunem Marsem. Ješte jsem zapomel na ty naše nádhery ze Superstar a Hlasu Československa
-
jo Renato, když tě tak očividně rozčiluje, tak jdi pryč
-
nesnáším ho *16* *10* *16* je to prostě strašnej a neskutečnej zpěvák co vám mám povídat
-
nesnáším ho *16* *10* *16* je to prostě strašnej a neskutečnej zpěvák co vám povídat
-
Justin Timberlake je muj nejoblíbenejší americký zpevák a líbí se mi jeho písničky
-
Vsechno nejlepsí preju JT :)
-
vše nej.... *1* *15*
-
Vše nejlepší k dnešním 33. narozeninám!! *14* *1*
-
Jo ,všechno nej k narozkám JT!
-
Nejsi ty náhodou trochu na hlavu? Nejdřív tu napíšeš, že je hrozný zpěvák a za chvíli že je nejlepší. Nechápu tvůj systém myšlení... A jinak všechno nejlepší k 33. narozeninám Justina Timberlaka.
-
JT je podle me aj nejlepsí zpevák z USA uz si myslím,neznám lepsího :)
-
No....konečně jsi aspoň dostal rozum trochu.
-
Justin Timberlake není spatný zpevák a urcite je lepsí nez Justin Bieber,50 cent nebo Bruno Mars,to jsou otrasný zpeváci oproti JT
-
Justin Timberlake nic proti nemu nemám a kdyz se vám jeho písnicky líbí,tak si ho poslouchejte teda.Mne se od neho líbí nejvíc písnicka Mirrors
-
Nemusíš řikat, že je dobrej, tvůj názor ti nikdo nebere,jen chceme abys tu přestal dělat bordel...skoro u všech osobností nejdřív píšeš jak je miluješ a o pár dní později o nich píšeš hrozný sra*ky.
-
Tak dobre Justin Timberlake je dobrý zpevák,kdyz si to myslíte
-
Timberlake je hrozný zpevák to je môj názor. A jak lidi muzete ten jeho hudební sajrajt poslouchat?
-
Lukáši, už toho nech, nás tvoje názory nezajímají,tak nám je přestaň cpát,unavuje nás to. Když si myslíš, že jsou o ničem, tak poslouchej něco jiného a běž někam jinam. Děkuji.
-
Jen jedna písnicka se mi od neho líbí a je dobrá Mirrors.Jinak ty jeho ostatní písnicky jsou o nicem