Přejít na výpis diskuzí

Justin Timberlake

OSOBNOST 31.12.2006 
281 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ježiš lidi,TLOU má pravdu,vůbec nechápu vaší logiku,tak když ho nesnášíte tak sem nelezte,to je jednoduchý,ne?Když tolik milujete Rihannu a Davida Guettu,tak běžte na jejich stránky a poslouchejte jejich hudbu,ne?Nikdo Vám nic necpe,to Vy se cpete sem, nejspíš máte nějaký mindráky,nebo co. My to pochopili, nesnášíte ho,tak si běžte za těma co tak milujete.
  • Já si tady muzu psát,co chci jak chci a kdy chci,jestli se ti nelíbí táhni nekam.Vubec neumí zpívat tenhle zpevák,to je môj názor a bodka
  • ty si riadny chudak ze nemas nic ine na robote ako spamovat a nadavat na inych... uprimne ta lutujem... ked sa ti nepaci tak nelez na jeho profil alebo aspon napis RAZ ze sa ti nepaci a hotovo!!!
  • Este 50 krat to sem napis !!! *15* *16* komu sa paci tomu sa paci a tvoj nazor ich naozaj netrapi... si myslis ze niekto ho za to ze sa tebe nepaci prestne pocuvat ??? *1* *1* *1* *6*
  • Nejhorsí zpevák,co znám je Timberlake aj spolu s Justinem Bieberem,50 cent a Britney Spears.A jeste jsem zapomel na ty nase nádhery ze Superstar
  • Tenhle zpevák jeste dodám nemá v sobe ani kousícek talentu
  • Otrasný zpevák.Toto,co nás postretlo je katastrofa
  • Otrasný zpevák je Timberlake a ty jeho bláboly se nedají vubec poslouchat
  • Souhlasím
  • Nejhorší zpevák současnosti je Timberlake spolu s Justinem Bieberem,50 cent,Britney Spears,Miley Cyrus a Jennifer Lopez
  • Je mi špatne z toho,co se dneska všechno sere do hudbu a filmu,hlavne když to nemá ani kousíček talentu tím je Justin Timberlake.Z našich končin radeji než tuhle hruzu Karel Gott,Jana Kirschner,z popu ze zahraničních:Rihanna,Lady Gaga,Katy Perry nebo Cheryl Cole
  • Rozmysli si co sem budeš psát než to sem napíšeš. Pořád měníš názory a komentáře si zaspamoval svýma kecama. Jdi se vycpat fakt.
  • Jak pro koho. Mohl by jsi nám přestat cpát co se ti líbí? Když se ti to líbí tak si to poslouchej, ale nás nech poslouchat si co chceme, ok?
  • Takže Karel Gott,Katy Perry,Rihanna a Cheryl Cole,tohle je hudba lidi,to co produkuje Timberlake je obyčajný odpad-bordel,který se nedá poslouchat
  • Justin je právě jediný normální zpěvák, který nevypouští ty elektro popový disko sračky, viz. Guetta atd. Drží se jako jediný svého stylu a nenechá se ovlivňovat ostatními, naživo nepoužívá playback jako většina a má skvělý hlas. A když je tak otřesný ,pak je mi skutečně záhadou, jak mohl letos na MTV VMA Awards vyhrát 3 sošky a cenu Michaela Jacksona, kterou jen tak někdo nemá,jen pár vyjímečných zpěváků. Plus tam předvedl neuvěřitelnou show, že i Gaga , Rihanna a všichni, kteří tam byli přítomni museli smeknout, takže na tvým místě bych si radši trošku ověřil fakta, než nařknul takovej talent. Škoda, že takových zpěváků není víc, podívej se na záznam z VMA a pak teprve něco řikej. A vůbec,tady nemaj hateři co dělat, když ho nesnášíš, tak sem nelez, jednoduchý.
  • Dobrá hudba pro me je David Guetta,Rihanna,Lady Gaga nebo Akon si rád poslechnu.Justin Timberlake je hruza a ne zpevák jeho poslouchat ani omylem
  • Justin Timberlake není nejhorší ,podle mně patří k těm nejlepším ! A zajímalo by mě jestli jses někdy slyšel zpívat ?! Justin Bieber - ta kanadská holčička je hrozná jo to přiznávám !! Britney Spearce je podle mně už dost stará na ty její videoklipy .. Příště si radši rozmysli co píšeš Díky !!!
  • to jo.. :DDD
  • Luky1987
    Rozhodne najhorsí zpevák soucasnosti je Timberlake spolu s Justinem Bieberem,Britney Spears,50 Cent,Jennifer Lopez nebo Brunem Marsem
  • Timberlake je fakt hádam najhorsí zpevák soucasnosti spolu s Justinem Bieberem,Jennifer Lopez,50 Cent,Brunem Marsem

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší