-
nej nej nej
všechno nejlepší *3* -
Happy b-day
NO nic no Happy B-day ... *3* -
Re: Justin :-*
nejhezčí chlap na celém světě všechny jeho písně jsou fakt COOL ale nejhezčí písničky od něj jsou LIKE I LOVE YOU ROCK YOUR BODY CRY ME A RIVER MY LOVE a ten klip k písni LIKE I LOVE ZOU ten uplně zbožnuju *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Justin :-*
Je úplně Boží,krásný u nejlepší písnička od něj je Cry me a river..:-* -
justiiiiiiiiiiik
ja nemam slov ja když ho vidim tak ja snad omdlím je to nejhezčí chlap na světě má nádherný songy a v tom klipu LOVE SEX MAGIC je děsně sexy a je to skvělej herec a Jessica je krááááááááááááááva ona mu dělala scény na veřejnosti furt ho šmírovala a včéra sem si koupila IN TOUCH a tam psali že jeho babička řekla že to s Jessicou nemyslele vůbec vážně -
Nabídka
Ahooj lidi..Prodám dvou-dvd Justin Timberlake live from Madison square garden za 400kč..Dvd je v bezvadném stavu, poslouchala jsem ho asi 3krát..Zaslala bych vám fotky..Kdyžtak se ozvěte na dom.b@seznam.cz... *3* -
Má talent...
Justina obdivuji pro jeho talent...Má ho od boha...Jako tanečník je taky supr...má to v krvi...Jen tak dálll...Těším se na další CD.. *3* -
Byl to zpěvák...
...který stál na podiu s králem popu!!! Ale jenom stál!!!! *1* *1* -
justin
Ahoj, prodam sbirku vystrizku a plakatu z casopisu o Justinovi. brectan111@seznam.cz -
Justin :D je nej
Zdarec Justin proste nekrasnejsi kluk na svete a je hrozne krasnej!Mno proste nemam slov:-).Ale hrozne moc se mi libi tak pisnicka se Ciarou Love,Sex,Magic.Tam mu to taky moc sekne.Tuhle pisnicku mam dokonce v mobilu. *3* -
Re: SOUHLASÍM
já si myslím že justin je dost sexy a umí se prodat -
SOUHLASÍM
Souhlasím s vámi všemi, VERY SEXY MAN ON WORLD. *14* *14* *14* *14* *14* Miluju jeho písničky *3* -
Justinek ooooooooo
No lidi ten je tak sladkej uplně sexyy strašně moc uplně ho žeru a s rihannou v písničce rehab tam je uplně božskej tak božskýho člověka jsem ještě nikdy neviděla ae sháni m jeho plakát nechtěl by mi někdo aspon jeden dát za něco za niaký love?,?plsky kdo dá at pisnee. *1* -
Message for Justin Timberlake
Hello,Justine.How are you?I love you! Yourself for me best vocalist! *14* *14* -
Justin-Sexy kluk :)
Zdarec lidi! Podle mne je Justin timberlake nejlepsi zpevak na svete a taky nejlepsi zpevak a je hrozne moc krasnej libi se mi treba v pisnicce Rehab.A s Rihannou mu to slusi!Ale s Jessicou Biel ne!Kdyby prijel nekdy do Cesky republiky nevahala bych a sla bych na nej!Moc ho miluju a nevim co bych delala bez jeho krasnych pisnicek!Jestli ma nekdo jeho email pls odepiste mi. *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Justin!
V Dead and Gone je děsně sexy *14* -
Re: Dead and Gone
Ja si taky myslim ze Dad and gne je pekna pisnicka kdyby ste ji nekdo chtel staci mi napsat sem na osobnosti nebo na ICQ ja ji mam ve formatu mp3 *15* *15* mejte se hezky paaa -
Dead and Gone
Dead and Gone ... *14* Hezká písnička! *14* -
u
je fakt krasnej -
Re: Dead and gone
jj to je výbornej song.