Přejít na výpis diskuzí

Justin Timberlake

OSOBNOST 31.12.2006 
281 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdyz vidím,co se dnes vsechno s*re do hudby a do filmu je mi spatne,hlavne kdyz to v sobe nemá ani kousícek talentu,Timberlake nebo Jennifer Lopez
  • Timberlake je kus yeblého howada.Pokud ho nekdo uznávate a posloucháte jeho hnusnou hudbu,tak úprímnou soustrast!!!To,ze je dobrý som napísal peknú blbost
  • Pokud máte Justina rádi, můžete pro něj teď hlasovat na http://markeet123.blog.cz/1304/songbook-8
  • Omlouvám se Justin Timberlake není špatnej zpěvák,ale dobrej.Říkám jasně NE pro Justina Biebera,Jennifer Lopez,50 cent,Rytmusa nebo Britney Spears
  • Máte rádi Justina nebo jeho písničky ?? Pokud ano podpořte ho svým hlasem na http://markeet123.blog.cz/1304/songbook-6
  • Justin Timberlake je o ničem zpevák nic moc spolu s Justinem Bieberem,Britney Spears,Jennifer Lopez a 50 cent.Ješte taky dodám jak Diwa Swina napsal ty naše hruzy, katastrofy ze Superstar
  • videly ste klip justina four minits?????????je fakt hustej,a ja na nej mam tanec *3* ha,tet sem vas dostala *1* *2* *12*
  • videly ste klip justina four minits?????????je fakt hustej,a ja na nej mam tanec *3* ha,tet sem vas dostala *1* *2*
  • Líbí se vám Justin Timbrlake??? *14* *2* Mě docela jo *2* ,ale,znám lepší. *1* ale moc ne. *15*
  • oelli
    Happy birthday Justin!!!!!!!!
  • No hadam nejhorsi zpevak soucasnosti spolu s Justinem Bieberem, Jennifer Lopez, 50 cent. Joa zapomnel jsem ty nase "nadhery" ze superstar,
  • víš co karin jak sním mužeš chodit když nemluvíš anglicky jo a nenadavej nam že jme nuly to ty jsi nula jo ja jsem herečka a nevychlobam se!!!! *16*
  • no a co ja sním chodím mám tridsetjedna let a prectíram že jsem Američanka haha vi nuli *15* *3* *14* *14* *5* *4* *14* *3* *15*
  • AHoj jÁá vím že už je to rok ale nemáš ještě něco s Justinem prosíím ?? Miluju ho a chtěla bych ty věci
  • Sbírka

Prodám velkou sbírku Justina Timberlakea, opravdu spousty materiálů: kniha, plakáty, samolepky, obrázky, rozhovory, podpisy. Ze zahraničí i čech. Více info na emailu.
    Přeji krásný den :)
  • ....

Nevíte,jestli se nějak chystá do Česka na nějaký koncert(Někdy)?..JInak si myslim,že jeho talent na tancování a zpěv,je úžasnej.Nejlepší písnička:Cry me a river:))
  • anka6959

prej......

Justin se vrátil k Jessice.Kvuli tomu, že Cameron měla románek s Alexem Rodriguezem.je to škoooda *9* *9* *9*
  • anka6959

Re: Justin Timberlake

přesně. *14* *14* *14*
  • gfjdn

nechápu co na něm vidite......
  • Justin Timberlake

Najlepší spevák na svete je moc dobrý aj vo filme Alpha Dog. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší