-
Nutí tě někdo na něho koukat, nebo ho poslouchat? Ne, tak táhni, co tu zase děláš?? Hlavně, že před několika měsíci jsi ho tak vychvaloval, měníš názory každou chvíli, ubožáku, jsi k pláči.
-
Ked vidím,co se dneska vsechno sere do hudby a filmu je mi spatne,hlavne kdyz to nemá ani kousícek talentu / Justin Timberlake /
-
Miluju ho je ůžasný, jsem jeho fanynka :)*
-
Přesně tak, on když někde vystupuje ,tak to je bomba:)) Je čím dál tím lepší:)
-
V roce 2014 okolo léta bude mít koncert v Praze! :)
-
Souhlasím s tebou. On je nejlepší a vždycky bude! Vrátit se tady po 5 nebo 6 letech a mít pořád úspěch, ne-li větší tak to je co říct ;)
-
seš bezva tanečník
-
Přesně
-
twl tak ho neposlouchej..to mi neleze do hlavy.
-
Tak si poslouchejte tuhle hruzu mne je to jedno,nebudu se s nikým hádat
-
ma ale sak dobre... ale ja si myslim ze to ho aj tak nemusi trapit kedze aj " bez tallentu" zaraba tolko kolko zaraba ... a ma fanusikov tolko kolko ma *1*
-
Zlaticko jeho urcite strasne traapi vies.... Podla mna nebude teraz moct ani spavat... ved akoby mohol ked ho nemas rad ... *8* *9* *13* *1*
-
Jdi do p*či, zm**e, nebo budu k Rihanně psát to samý!Táhni už, máš asi hodně malý péro, když sem lezeš si vylejvat vztek.
-
Když se Vám nelíbí ,tak se chytněte s Lukášem za ruce a vypadněte..tohle je pro fanoušky, já taky nesnášim Biebera a nechodim ho hateovat na jeho stránky. My máme jiný názor.
-
Hrozný zpevák je to Justin Timberlake,tá jeho hudba se nedá poslouchat!!!!
-
Musím souhlasit s Lukásem Pintérem
-
Musím souhlasit
-
Justin Bieber je odpad, rozmazlená hvězdička, nemůžeš ho srovnávat s ligou jako je Justin Timberlake, jediný co maj společnýho je křestní jméno vole *3* Vidím ,že nemáš co dělat, tak si hraješ na hnidopicha, to o tobě hodně vypovídá *3* Proč si nejdeš na nějaký blog za Rihannkou,co frajere?Akorát se tu perfektně ztrapňuješ:)
-
Vidím,ze na Slovensko a Cesko volajú len odpadných spevákov,celebrity ako je Justin Timberlake,Bruno Mars,Justin Bieber atd.
-
Krásně napsáno Billy, tady Lukáš má asi fakt nějaký komplexy či co *1*