-
:_D
*14* Mno,tak to vypada......... že asi nemá chybu *4* Je herec,zpěvák,tanečník,bavič a komentátor.........A má děsně hezký oči a usměv jedna báseň.Smysl pro humor mu taky nechybí.........Je bohatej a slavnej, holky nechte si jenom o něm zdát,protože on ani neví že existuje ČR a Praha....a taky vůbec neví že existujete vy *9* .Hezkou fantazii *1* -
Rozhodne najhorsí zpevák soucasnosti je Timberlake spolu s Justinem Bieberem,Britney Spears,50 Cent,Jennifer Lopez nebo Brunem Marsem
-
-
Justin Timberlake není nejhorší ,podle mně patří k těm nejlepším ! A zajímalo by mě jestli jses někdy slyšel zpívat ?! Justin Bieber - ta kanadská holčička je hrozná jo to přiznávám !! Britney Spearce je podle mně už dost stará na ty její videoklipy .. Příště si radši rozmysli co píšeš Díky !!!
-
to jo.. :DDD
-
-
Ahojky
Ahoj holky v tom filmu to jen předstírali a nejdřív tam dokonce museli bejt úplně nahý ale Justin to odmítl. *14* *14* -
LoveJustin.blog.cz
Ahojky *1* založila jsem nový blog jen a jen o Justinovi. Můžeš se tam stát i Justinovým FaN *14* Určitě se přijď kouknout a zhodnotit tento blog. Myslím, že tomu kdo má rád Justina se tam určitě bude líbit *3* Byla bych moc ráda, kdybyste přišli a přihlásili se do FaNs :o) Mějte se! -
No hadam nejhorsi zpevak soucasnosti spolu s Justinem Bieberem, Jennifer Lopez, 50 cent. Joa zapomnel jsem ty nase "nadhery" ze superstar,
-
talent
Ahojte pisem z daleka ale chcela som sa pridat k fanusikom a povedat ,ze Justin je bajecny!!!!!!!
Ma proste velky talent *3* nemusi vela tancovat ale jeho telo rozprava samo a ked spieva tak je BOMBA *14* . A som rada ,ze sa dali s Jessicou dohromady- tvoria zohraty a velmi pekny par *4*
Este raz mejte se hezky tam v Cechach *3* -
foto
Cuus lidii ja bych potrebovala jen vedet....kolik je mu na te fotce jak je tam s satkem....nejde ani poznat a me by zajimalo kolik mu tam je xDpls pls odpovezte nekdo *15* *7* -
-
Re: foto
19
-
-
Justinek
On je strašně super,uplně nej!Nějen že dobře zpívá a tancuje ale je sexy i jako chlap!Uplně k sežrání,tyhle kombinace sou nejlepší . . když je zpěvák dobrej a ještě krááááááásnej . . . *14* *14* *14* -
Vsechno nejlepsí preju JT :)
-
Koncert
nevíte někdo, kdy & kde má JT koncert v berlíně? je to asi 6.6., ale nemůžu to najít ani na jeho www. díky, lindee -
-
Re: Koncert
PROSIIIIIIIM KED TO ZISTIS NEMOHLA BY SI MI DAT WEDIET prosiiiiiiiiim prosimmmm
-