-
Tiez gratulujem Kájovi Gottovi nejlepsímu zpevákovi k zisku 38. zlatého slavíka
-
Gratuluji panu Gottovi, našemu nejlepšímu zpěvákovi k zisku 38. zlatého slavíka.
-
Moc vám gratuluji pane Gotte.Zlatého slavíka jste si zasloužil.Je to veliká radost,že náš slavík je opět pan Karel Gott.Díky moc.
-
Ja uznávam jenom kvalitní lidi a to je Kája Gott.Neuznávam hruzy typu Habera,Michal David nebo Jožo Ráž
-
no nic moc JUSTIN BIEBER je prostě lepší....... *1* *2* *7* *7* *7*
-
-
Kolik vám je dvanáct.Karel Gott je nejlepší zpevák a Justin Bieber obyčajný usoplanec *1* *1* *15* *15*
-
-
Božský Kája je nejlepší zpevák na svete,žiadny iný na neho nikdy mít nebude!!! *4* *3* *1* *1*
-
Karel Gott je proste KRAL!!! A ne jako ty současné celebrity a hruzy typu Habera,Jožo Ráž alebo Michal David
-
-
Iba čo tým provokujete neprajníkov a fanúšikov iných spevákov!
-
Veľmi sa ospravedlňujem uvedeným spevákom za príspevok p. Pintéra. Je mi veľmi ľúto, že má aj p. Gott aj takýchto fanúšikov...
*10*
-
-
Skype:D,AŤ ŽIJE, AŤ ŽIJE! ZNÁM I SKYPE JENNIFER ANISTON! PŘIZNÁM SE, ASI JSEM SE ZBLÁZNIL! AŤ ŽIJE KAREL GOTT - HVĚZDA ČESKÉ I NĚMECKÉ HUDEBNÍ SCÉNY!!! NEJSEM BLÁZEN! Skype_celebrity-nová verze Skype! Skype používají lidé na celém světě! V Japonsku, Číně... Na Slovensku, na Ukrajině, takže pokud ještě Skype nemáte, tak jste trochu jako pozadu!
-
-
Seš blázen a nevěřím ti. To říká každej! Nejsi první, kdo s tím přišel, protože už dřív tady (na tomto serveru) byl jeden kluk, který tvrdil, že zná e-mail Miley Cyrus. Nakonec na ten e-mail jeden uživatel napsal: "Je to tvůj mail, Miley?" Někdo mu odepsal s tím, že to její e-mail je.
Nikdo mu tady nevěřil a lidi to dost štvalo, tak si mail vyfotil a dal si ho jako profilovou fotku. Pak měl na FB 387 fanoušků (svůj FB zde uveřejnil) a část fanoušků Karla Gotta dali hlas Miley Citrus :D
Dobrej příběh, že jo?! Tak to sem prostě příště nepiš!!! Až se budu nudit, tak můžem pokecat, ale teď zrovna nemám náladu. Až ji budu mít, tak ti řeknu, ale když ji nebudu mít (a stejně tak 1000 fanoušků Karla Gotta), tak si zbytečně nevymýšlej. Dík, že hned zítra zase začneš!!! Dělám si srandu :DDD Zaregistruj se na Osobnostech.cz a můžem si psat.
Bereš mou nabídku? Prosím, stejně by to tady byla bez tebe nuda :((
*1* -
-
TAkŽe Až BuDeŠ mÍt ČaS... *7* *1*
-
-
-
Božský Kája! Suverénne nejlepší český zpevák,na neho žádný nemá!!!! *4* *3*
-
Ale přiznám se, že můj kamarád z Německa mně, ehm
... poslal adresu, která nevim, jestli je spravna