Přejít na výpis diskuzí

Karel Gott

OSOBNOST 4.3.2011 
993 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Karel Gott je dobrej!!!! *1* *1*
  • *4* *4* *4* *1* *1* *1*
    • *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *4* *15* *2* nejlepsi!
  • Hodne zdravy pane Gotte! Verim ze snami tu budete jeste 20 let!
    *3*
  • Mistře už by bylo dobré jít do důchodu.Ani Německo už Vás tak nežere jak tomu bylo ještě před 20 lety místo zpívání jste vidět jen v bulvárním tisku.Moje babička která Vás destíky let zbožnovala ta už Vás taky nemusí.
  • Vážený pane Gotte, jsme šťastná země,že Vás máme. Váš hlas a písničky hladí po duši. Máte i skvělý hudební pořad na Českém rozhlase 2. Za všechno Vám patří dík.
    • Že bychom byli šťastná země, že máme Gotta, nevím, nevím... Velmi afektovaný příspěvek. Ale Gotta mám ráda.
    • A je tu aj náš Kája zabávač!!!
    • Pripájame sa ku komentáru pani Stely, len by sme ešte doplnili jeho maliarské umenie. To, že je pán Gott ČLOVEK S DOBRÝM SRDCOM, vedia už asi všetci. Veľmi milo nás však prekvapil, že nie je zbabelec a vie sa zastať pravdy. To je len ďalší veľký dôvod na obdiv. Veľmi pekne Vám ďakujeme. Anna, Ida, Martin,...
  • *14* ..zdravím mistře. Věřím, co se týká zpěvu, že jste léčitel. Zároveň vaše vysoká úroveň všedního vystupování z vás učinila duchovního učitele.
    Jestli mohu vyslovit neskromné přání, prosím mistře nazpívejte relaxační starověké mantry.*
  • Jo Karle,
    gratulace k vítězství v TýTý!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Karle,
    gratuluji Vám k zisku rekordního 28. zrcátka TýTý (z toho 20. v kategorii zpěvák)!
  • Nie je to Smula smulu má?
  • Dobrý večer,
    prosím nevíte jak se jmenuje píseň z filmu pumpaři od zlaté podkovy a to když pan Krampol po honičce s VB vystupuje z vozidla a hraje Karel Gott píseň ,,proč právě já ,,,vím že se asi tak nejmenuje ale je to v textu.
    Předem děkuji za Vaši odpověď *4*
    Jaroslav

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit