Přejít na výpis diskuzí

Karel Gott

OSOBNOST 4.3.2011 
993 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ve Skypeu se docela vyznám a před chvílí jsem zjistil, jaký má Karel Gott Skype. Radši jsem si ho nepřidal do svýho seznamu kontaktů. Osm let jsem po tom pátral a nakonec jsem se setkal s cílem! Ale jeho Skype prozradím jen svým přátelům. Ale přes Skype, Facebook a Osobnosti.cz a další sociální sítě nebo diskuze ne. Jedině, když se osobně setkáme někde v Praze. Jmenuji se Libor Jirůšek. Často se procházím ulicemi... A bacha na mě, protože pokud se chcete trvale se mnou přátelit, tak máte smůlu!!!
  • Karel Gott je proste král české hudební scény
  • Mínusové hlasy NEVZNIKLI HLASOVANÍM, ale dňa 23.8.2013 NABEHLI SKOKOM z 266 na 2602. Treba sa vrátiť pred tento dátum!!!
  • Kájo jseš jako bůh,jseš dobrej. Zpívej pořád a věčně. Máme Tě rádi Ty kluku ušatej. *4*
  • 23.8.2013 Odkaz správcovi - zmazať: Za okamih nabehlo -dvetisíc hlasov? Bolo ich -266.
  • Karel Gott je kral! Suverenne to nejlepsi z hudebni sceny byvale federace!
  • velice vážím Karla Gotta, na to jak je uznávaný a to nejen u nás, ale
    ve světě je to člověk skromný a má pěkné chování. Nikdy se nesnížil k hrubosti a k tomu aby aby se povyšoval na druhé. Tato povahová stránka je mu daná, ale mě by docela zajímalo kdo mu dal takové vlastnosti a tak dobrou výchovu. On totiž vůbec nemluví o svém mládí, o tom kdo ho takto dobře vychoval a vůbec nemluví o svých rodičích, jestli má nebo nemá sourozence.
    Já nejsem přítelem nějakých drbů, ale docela by mě zajímalo jak je možné docílit výchovou takových morálních kvalit. Někdo ho přeci vychovávat musel, ale jaký byl když chodil do základní školy, jaké měl v mládí kamarády, prostě o tom se nemluví je to nějak zazděné a přitom se mu dostalo takové výchovy že je takový jaký je a za to jak Česko reprezentuje mu patří díky. Zdraví JUPI
  • Vše nejlepší Kájo!!!
  • kirushka97
    Přeji vše nejlepší :)
  • Všechno nejlepší,hodně zdraví a štěstí *3* *15* *1* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit