-
Ahoj Kájo, nato že nejsi už takový mladý tak máš hlas jak bys měl 20 let *4* *4*
-
Karle,Karle ty nejsi špatný,ale když tě slyším každou sobotu v 9hod.v rádiu jak uvádíš hodinový pořad o interpretech hudby-sory,ale je to tragédie.Zpíváš dobře,ale ta senilní mluva,prostě hnus.
-
Lidi přestaňte už konečně řešit kdo koho volil !!!!
Já jsem nevolila ani Zemana ani knížete
Každého je věc koho volí když máme demokracii -
Dobrý den , taková osobnost jako je PAN KAREL GOTT se v životě nerodí ,taková osobnost se pouze vyskytuje a to je právě on. Jenom jeden Zlatý hlas z naši krásné PRAHY máme , člověk s hlubokou pokorou , noblesou a inteligencí,která a samozřejmě jeho nenahraditelný hlas jej předurčil , nám lidem co jej mají upřimně rádi a on zase na oplátku je. Děkujeme přejeme lásku , zdraví a radost v jeho srdci. Dlouhodobá fanynka
-
Prostě Karel Gott.... Karel Gottwald!!!!!! *8* *8* *8* *8* *7* *7*
-
Nesmrtelnost – nechci.
Takmer celý tento článok je doslova jedna veľká tragédia človeka. Prvá
odpoveď je korunou – opakovaním absolútneho dna, ktoré kto kedy
vyslovil! Je mi veľmi smutno, že som sa takého niečoho od p. Gotta dožil. V nasledujúcich odpovediach jasne vidieť, aký materiál naposledy čítal. V krátkom časovom období úplne odporujúce si názory, dokonca v tom istom rozhovore. Myslím, že p. Gott by sa mal rozhodne venovať zmysluplnejšej činnosti, ako rozumovaniu nad politikou a chodom sveta. K čomu je to jemu – a komu - dobré? Aj tie jeho úplne zbytočné vedomosti! Poznal som jedného podobného človeka, a dopadol veľmi zle /lekár – riaditeľ OHS/. Podstatné, dôležité, čo má človek robiť, mu pritom úplne uniklo.
Nechcem p. Gotta úplne zhodiť, tak len k tomu naprogramovaniu človeka:
Celá „záhada“ spočíva v tom, že sa s objavmi – výsledkami myslenia
poslednej generácie zoznamujú deti v tom najútlejšom veku, kedy sa človek najľahšie učí.
Názory „arogantného“ Joža Ráža /VŠ Filozofická fakulta/:
Pán Boh to dobre vymyslel. Modlím sa každý deň k Bohu. Otčenáš ovládam, nič proti nemu nemám. Ale ja len ďakujem, ďakujem, ďakujem. -
Mýlíte se, milý Gotte, "jako kníže", kterého jste podpořil, pro náš stát nic neudělá, jen pro sebe jako doposud a proti nám, viz zrušení Benešových dekretů. Znalost historie neškodí, jinak se chyby stále opakují. Radši jen zpívejte a nevyjadřujte se veřejně k tomu, čemu očividně nerozumíte.
-
-
Vážená,
měla byste si poslechnout debatu mezi Zemanem a knížetem na ČT1 mezi 1. a 2. kolem a zjistila byste, že kníže nechce zrušit Benešovy dekrety a nehodlá vracet majetek Němcům.
-
-
ty vole,kdo mohl dát nelíbí se ?!?Tomáš sice vyhrál, ale jenom proto že má spoustu mladejch fanynek kerý mu posílaj spoustu hlasů!Hlasově na to nemá!!!
-
Vážení,
po vítězství Tomáše Kluse ve Slavíkovi 2012 se obávám, že Kája nevyhraje ani TýTý 2012. Kdyby fanoušci začali víc hlasovat, Gott by ve Slavíkovi neměl 33 tis., ale 330 tis. hlasů a na hlavu by porazil i Bílou s Kabátem. -
-
To máte tak - p. Gott má nielen dobrých, skutočných priaznivcov, ale aj ľahostajných "konzumentov" jeho umenia, a na najväčšie nešťastie
- ako zlý príklad - veľkých "fanúšikov", ktorí sú ochotní robiť niečo
pre neho iba vtedy, keď môžu zverejniť svoje meno.
Osobne si vážim len človeka, ktorý je ochotný urobiť niečo pre druhého anonymne, nezištne. Tak sa má robiť charita, hlasovanie za umelca,
jeho dielo... Charakter človeka, ktorý toho nie je schopný, nestojí zaveľa a nemá moju úctu a dôveru. -
A k čemu jsou tyhle soutěže? Vyhrál Gott, vyhrál Klus,... K čemu to je? Bude chleba levnější???
-
-
No Palo Habera se jeste dá ten je celkem dobrej.