-
Karle,
gratuluji Vám k zisku rekordního 28. zrcátka TýTý (z toho 20. v kategorii zpěvák)! -
Nie je to Smula smulu má?
-
Dobrý večer,
prosím nevíte jak se jmenuje píseň z filmu pumpaři od zlaté podkovy a to když pan Krampol po honičce s VB vystupuje z vozidla a hraje Karel Gott píseň ,,proč právě já ,,,vím že se asi tak nejmenuje ale je to v textu.
Předem děkuji za Vaši odpověď *4*
Jaroslav -
Ahoj Kájo, nato že nejsi už takový mladý tak máš hlas jak bys měl 20 let *4* *4*
-
Karle,Karle ty nejsi špatný,ale když tě slyším každou sobotu v 9hod.v rádiu jak uvádíš hodinový pořad o interpretech hudby-sory,ale je to tragédie.Zpíváš dobře,ale ta senilní mluva,prostě hnus.
-
Lidi přestaňte už konečně řešit kdo koho volil !!!!
Já jsem nevolila ani Zemana ani knížete
Každého je věc koho volí když máme demokracii -
Dobrý den , taková osobnost jako je PAN KAREL GOTT se v životě nerodí ,taková osobnost se pouze vyskytuje a to je právě on. Jenom jeden Zlatý hlas z naši krásné PRAHY máme , člověk s hlubokou pokorou , noblesou a inteligencí,která a samozřejmě jeho nenahraditelný hlas jej předurčil , nám lidem co jej mají upřimně rádi a on zase na oplátku je. Děkujeme přejeme lásku , zdraví a radost v jeho srdci. Dlouhodobá fanynka
-
Prostě Karel Gott.... Karel Gottwald!!!!!! *8* *8* *8* *8* *7* *7*
-
Nesmrtelnost – nechci.
Takmer celý tento článok je doslova jedna veľká tragédia človeka. Prvá
odpoveď je korunou – opakovaním absolútneho dna, ktoré kto kedy
vyslovil! Je mi veľmi smutno, že som sa takého niečoho od p. Gotta dožil. V nasledujúcich odpovediach jasne vidieť, aký materiál naposledy čítal. V krátkom časovom období úplne odporujúce si názory, dokonca v tom istom rozhovore. Myslím, že p. Gott by sa mal rozhodne venovať zmysluplnejšej činnosti, ako rozumovaniu nad politikou a chodom sveta. K čomu je to jemu – a komu - dobré? Aj tie jeho úplne zbytočné vedomosti! Poznal som jedného podobného človeka, a dopadol veľmi zle /lekár – riaditeľ OHS/. Podstatné, dôležité, čo má človek robiť, mu pritom úplne uniklo.
Nechcem p. Gotta úplne zhodiť, tak len k tomu naprogramovaniu človeka:
Celá „záhada“ spočíva v tom, že sa s objavmi – výsledkami myslenia
poslednej generácie zoznamujú deti v tom najútlejšom veku, kedy sa človek najľahšie učí.
Názory „arogantného“ Joža Ráža /VŠ Filozofická fakulta/:
Pán Boh to dobre vymyslel. Modlím sa každý deň k Bohu. Otčenáš ovládam, nič proti nemu nemám. Ale ja len ďakujem, ďakujem, ďakujem. -
Mýlíte se, milý Gotte, "jako kníže", kterého jste podpořil, pro náš stát nic neudělá, jen pro sebe jako doposud a proti nám, viz zrušení Benešových dekretů. Znalost historie neškodí, jinak se chyby stále opakují. Radši jen zpívejte a nevyjadřujte se veřejně k tomu, čemu očividně nerozumíte.
-
-
Vážená,
měla byste si poslechnout debatu mezi Zemanem a knížetem na ČT1 mezi 1. a 2. kolem a zjistila byste, že kníže nechce zrušit Benešovy dekrety a nehodlá vracet majetek Němcům.
-