-
Tohle je Pan Zpevak, kral ceske hudby. Kam se hrabe nejaka Vondrackova a podobna luza/Michal David, ..../ Na Gotta nemaj, i kdyby se posrali!
-
nesnáší karla gotta spívá příšerně sorry kájo *9* *9* *16* *16* *16*
-
-
tak si dojdi k ušnímu
-
-
Přeji vše néjlepší k narozeninám, hodně, štěstí, zdraví, lásky, rodinné pohody :-). Buďte stále tak lidský a sympatický, jak jste ostatně odjakživa :-). Vaše věrná fanynka již od svého útlého dětství Martina
-
Všechno nejlepší k Vašim narozeninám !!! fanda Jiří
-
Karel Gott je nepřekonaný a kdo má jiný názor tak ať se jde vycpat, jenom závidí úspěch *3*
-
když se vám to nelíbí tak na to nečumte každý máme jiný vkus děte se rači ZAHRABAT!!!!! *12*
-
me se moc nelibi jak zpiva nic proti *7*
-
Zajímala jsem se, jestli má nebo měl Karel nějaké sourozence,nikde jsem nic nevyčetla. Nevíte někdo?
-
-
Nemá. Byly tehdy vojnový roky l939-45.
-
-
No, jako argument na jedináčka je to divné. I do války se rodily děti. Ale fakt je jedináček.
-
-
-
Proc si Karel Gott vzal Ivanu Machackovou?? Protoze 2 roky v USA chodila se slavnym hercem Michaelem Douglasem!!!!! Ivanka vypada jako nevinny "andilek", ale kdyz zila v USA(1996-1998), tak 2 roky spala s ZENATYM Douglasem. Karla to asi "inspiruje", chce byt jako Michael Douglas, uznavany na celem svete.
-
-
Lidi, já doufám, že mistr Karel Gott si 14. 4. 2012 z divadla na Vinohradech odnese zlaté zrcátko TýTý. Před rokem ho připravil o cenu Michal David a proto bych nechtěl, aby Gott prohrál 2x za sebou v anketě, kde 19 let v kuse vítězil.