-
Karel Gott je nejlepší zpěvák, nikdo na něj nemá. *3* Přeju mu do dalších let hodně štěstí, zdraví a ať mu ten jeho nádherný hlas vydrží co nejdéle. *14* *15* *15*
-
Dne 2. 4. 2011 jsem sledoval vyhlášení 20. ročníku cen televizní popularity TýTý. Jaký byl můj šok, když v kategorii „Zpěvák“ skončila 19 let trvající vítězná série Karla Gotta triumfem Michala Davida. Nadto se Gott umístil až na 3. příčce, předskočil ho i Vojtěch Dyk.
O této věci jsem poreferoval z několika důvodů. Zaprvé se obávám toho, že někdo o výše popsané skutečnosti neví. Doufám však, že nikdo takový není.
Zadruhé, jsem amatérský statistik a zjistil jsem, že když Gott zvítězí i v kategorii „Absolutní vítěz“, tak v dalším ročníku dostane míň hlasů (vůči celkovému počtu hlasů poslaných do ankety). Jako by se někteří jeho fanoušci spokojili s tím, že „tak jako tak dostane hodně hlasů“ a neposílali mu hlasy; říkají si, že „to taky něco stojí“. Jenže, co když právě to stálo za šokem TýTý 2010? Jsem přesvědčen, že kdyby Karlu Gottovi bylo posláno do TýTý 2010 tolik hlasů jako do TýTý 2009 (v tomto ročníku zvítězil i v kategorii „Absolutní vítěz“), tak by ho Michal David neporazil!!!
Běh času se však nedá vrátit, proto svou pozornost vrhněme na budoucí ročník, na TýTý 2011. A má teorie zní, že o „zlaté zrcátko“ v kategorii „Zpěvák“ bude velký boj. Už to není jen Karel Gott, který by byl jediným myslitelným kandidátem na vítězství. Do boje promluví i obhájce vítězství David (jehož fanklub se probudil), vyzývatel Dyk (jemuž hlasy posílají fanatické fanynky) a „černý kůň“ Tomáš Klus, který překvapil 2. místem v letošním Slavíkovi a já spekuluji, že by podobnou věc dokázal i v TýTý.
Z toho všeho je patrné, že Karel Gott na vítězství potřebuje hodně hlasů. Byl bych rád, kdyby Gott převzal už svou 28. cenu TýTý. Zaslouží si ji… -
Proč jste vyřadili ze seznamu, podle mnne jednu z nejkrásnějších písní ,,Vzdávám válku,, Již tenkrát byl náš pan Gott super profík !!!
Nádherná píseň ...
Jirka, Frýdek-Místek -
ŘEKL TO NEBO NE ANEB JEDEN NÁZOR :(NEVÍM JESTLI JE PRAVDIVÝ)
Pane Donutile, dne 20.1.201 bude ČT natáčet Váš pořad na Chyšském zámku s panem Josefem Váňou a Karlem Gotem.
Když Josef Váňa vyhrál Velkou Pardubickou v roce 2010 po sedmé, vítali jsme jej před Chyšskou radnicí. Já jsem mu pogratuloval a řekl jsem mu, že sedmička je sice hezké číslo, ale Karel Got, že má 30 slavíků. Na to mi Josef Váňa odpověděl, že Got pouze otevírá
pusu a nedá se to srovnávat s Velkou Pardubickou.
Jestli tuto zprávu budete číst do 20.1., nezeptáte se
na tuto skutečnost Josefa Váni v tomto pořadu? Děkuji, vážím si Vás, a přeji hodně životního elánu. -
Karel není člověk,Karel je bůh,to je jistá věc *14*
-
Kája Gott má sice famozní hlas *14* ,ale mohl by to zpívat víc procítěně *7*
-
Pan Gott zpívá hezky, ale jako o člověku si o něm myslím své. *9*
-
Říkali mi, že dřív než zvolí MISTRA Gotta mistrem tance, mám poslat kdykoliv během celého měsíce září 2011 libovolný počet SMS ve tvaru: MODERATOR Karel Gott na telefonní číslo 907 77 04. Jedna SMS stojí 4Kč . S chutí do toho a překvapení je hotovo!!! Kája Gott moderátorem roku 2011!
-
Blahopřání
Vážený pane Gotte,
k Vašim 72. narozeninám Vám přeji hodně štěstí, zdraví, další zlaté slavíky (ale i jiné ceny), spoustu energie a ať ještě dlouho vydržíte na scéně české populární hudby, pro niž jste králem. -
Narozeniny
Dobrý den Mistře,
přeji Vám vše nejlepší k Vašim dnešním nazenimám. Ať se Vám dál tak nádherně zpívá a i nadále vyzařařuje energii.