Přejít na výpis diskuzí

Karel Gott

OSOBNOST 4.3.2011 
993 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lieblinka

Narozeniny

Milý Kájo,
    přeji hodně zdraví, štěstí, mnoho a mnoho věrných fanoušků, ať Vám to ještě dlouho zpívá
  • mileycyruska

Narozeniny..

Všechno nejlepší dneska Kájovi :) (škoda že o této stránce neví :/ )
  • narozeniny

Milý Kájo
    Gratulace k Vaším dnešním narozeninám
    přání hodně štěstí,zdraví.
  • akce pro fanoušky Karla Gotta

Dobrý den milý příznivci Karla Gotta,
    mám pro Vás nabídku originálních a jedinečných skleniček s Karlem Gottem.
    Jedná se o prvotřídní práci a o limitovanou edici sklenic, na kterých je vyobrazen usměvavý Karel Gott i s jeho podpisem. Nejedná se pouze o polep sklenice, ale podobizna i podpis jsou sklenice vypáleny.
    Kdyby měl někdo zájem o bližší informace či přímo o sklenky, obraťte se prosím přímo na mě (cach@vvvmost.cz) a já Vám zašlu fotografii či další info.
    Jelikož je ale omezený počet sklenic (10 kusů), budu v případě velkého zájmu pořádat aukci, ve které vyhraje 10 nejvyšších nabídek.
    Přeji hezký den

Robert Cach
  • stephanie09

Karel Gott a Karel Svoboda

To je zajímavé že Nela Sofie Gottová a Jakub Svoboda se narodili ve stejný den 28.5. já jsem se taky narodila 28.5. ale je to náhoda protože Karel Gott a Karel Svoboda byli nerozluční kamarádi
    • No, Vaše datum narození tam skutečně jako příměr nemohlo chybět.
  • azmocsexy

bulvár.......................

............Gott v chatu přiznal,že ani doma by si neoblékl tepláky ! *15*
    • Re: bulvár.......................

vazeny pane gotte ste moc hodny muz aspon tak se mi zdate ale vy bohati mate prakrasny zivot ale mi chudi sme natom hodne spatne ale vy ste dobry vtom ze mate penize a chovate se dobre i k chudakum ale jinak mam vas rada moc.mate krasne deti ale ty vasi zene vubec neverim *14*
  • Karlu Gottovi

Vážený Mistře,představte si,že moje máma stále věří,že neustálým objednáváním u Readers Digestu něco vyhraje.Abych ji před vánoci udělal radost a živil dál její naději,vybral jsem si nabízenou Zlatou kolekci,kterou už mám v mp3 a cestou do práce si pobrukuju-hej páni konšelé-Jěště bych do ní chtěl nahrát píseň Spím,tu ale mám na malém vinilu.Gratuluju k ocenění a přeju hodně zdraví.
  • Chodúr tento rok zlatý

Kájo :) tak zítra zase Slavík :) ani nepočítám kélik jich už doma máte ale myslím si, že tento rok to bude netežší boj ze všech!..Já si osobně myslím, že zlatého Slavíky by si tento rok naprosto zasložil zpěvák Martin Chodúr, nejen že vyhrál super, nejen že vydal svoje nové albu, nejen, že nazpíval spoutu uzasných písniček, sám si je také napsal, natočil videoklip..a vše stihl za pouhý rok. On si podlě me zaslouží 1 místo :) .. vám přeji krásné druhé :)
  • Karle,zůstante svůj

Milý pane Karle,je pro mne velkou ctí,že se můžu počítat k vašim oficiálním fanynkám,mám vaše písničky moc ráda a to nejen já,ale i všechny mé děti(5)-20,17,14,12 a 2 roky,všichni vás obdivují.Já miluji třeba vaše starší písničky-Táto,zůstan aspon do vánoc nebo či Když jsem já byl tenkrát kluk,to je paráda nebo třeba Hrátky s láskou nebo Kantiléna.Děkuji vám za ně .Vaše Hanka *4* *14* *4*
  • přání

Pane Karle přeji Vám vše nejnejlepší, zdravíčko,štěstíčko a domácí pohodičku k Vašemu dnešnímu svátku a děkuji za nádherný zážitek z Vašeho koncertu s Evou Urbanovou v Brně, byli jste oba báječní, nádherné hlasy, chodím na Vás každý rok když jste v Brně, jste opravdu náš nejlepší zpěvák i dobrý člověk. To Vám ze srdce přeje Renata.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit