Přejít na výpis diskuzí

Karel Gott

OSOBNOST 4.3.2011 
993 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • chelsea22

ROZHOVOR

Kdy jste přestal věřit na Ježíška ?
    Karel: Já ne něj věřím pořád ! Zatím jsem nedospěl k bourání iluzí a ideálů,asi nejsem dospělý...A neuznávám takové ty Dědy Mráze a Santa Clause..

Trávil jste někdy Vánoce v zahraničí ?
    Nikdy.Jen dvakrát jsme měl na druhý svátek vánoční koncert v Německu,jednou v Bonnu a podruhé v Berlíně.Ale na Štědrý den jsme byl vždycky doma.

Z jakého dárku jste měl jako dítě největší radost ?
    Ze závodního kola Favorit a malířských potřeb.
    • PRO VŠECHNY

lol fakt netusim proc mu tady neco pisete on sem stejnak urcite nechodi...............takovi keci *9* *9*
  • Děkuji a klaním se.

Děkuji za nadpozemský zážitek ze společného turné s P¨p.E.Urbanovou v Pardubicích!Též si vážím podpisu,který jsem získala na výroční 3-CD i přes velmi neukázněný dav fanynek.Děkuji,jste nejlepší. Zuzka
  • soltanjg

DŻENTELMEN

Karel Gott jest prawdziwym dżentelmenem, nie osądza żadnej z pań, lecz oferuje pomoc. On jest naprawdę wyjątkowy !!! *3*
    • salsahiphop

Re: DŻENTELMEN

ty jsi jest polák ? *15*
  • Kubišová

Jestli je pravda to co se psalo, že když p. Kubišová prohraje soud s Vondráčkovou, že ji pomůžete, tak by to bylo od vás moc hezké gesto, protože jak se předvádí Vondráčková, je ostuda.
  • :-*

kájo miluju tě si úžasnej moc moc tě miluju lásko moje *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • ramir

nejlepsi spevak

dobry den,chtel bych vam rict ze vas opravdu posloucham pravidelne kazdej den,a jste opravdu nejlepsi,mate hlas jako zvon,tak at vam to vydrzi co nejdele,vas velky fanousek diky.
  • porucik-caine

Vše nej

Milý Karle, přejeme vám všechno nejlepší k vašim nerozeninám hodně štěstička a hlavn zdravíčka *3* a pohodu v osobním životě *14* přejí Fanynky E+E
  • Vše nejlepší k narozeninám

Pane Karle Gotte,přeji Vám vše nejlepší,hodně štěstí a zdraví a mnoho dalšího úspěchu. *4*
  • selena-evicka

¨vše nej

Sice nejsem váš fanoušek ale jinak vše nejlepší k narozeninám pane msitře
  • PŘÁNÍ K NAROZENINÁM

MISTŘE !!!
    PANE KARLE,
    PŘEJÍ VÁM VŠE NEJLEPŠÍ K DNEŠNÍM NAROZENINÁM !!!
    *3* *15* *4* *15* *4* *15* *4* *15* *4* *15* *4* *15* *4* *15* *4* *15* *4* *15* *4* *15* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit