-
...
Karlíku už ti to nezpívá jako dřív -
-
Re: ...
Taky zestárneš *3* -
-
Re: Re: ...
to všichni *1*
-
-
Re: ...
*13* *1*
-
-
Blahopřáni!
Dobrý večer,Pane Gott, blahopřejí k vnoučátku, děti jsou radost ,ale vnouček to je sluníčko. Přejí hodně zdravíčka a sluníčka,Vám všem. Majka *4* *4* *4* -
Mistr
Pan Gott,tak jak jsem viděla jeho koncert,je velký mistr.Navíc si ho vážím jako člověka lidumila,který nemá manýry hvězd,které navíc nic neumí. -
Karel Gott hrdina!!!
Drahy Karle - polsti fanousci Vam blahopreji k vitezstvi na Ty Ty 2009, sledovali jsme vysilani na internetu se slzy v ocich a chteli by jsme Vam podekovat za hrdinsky vystoupeni tohoto vecera!! Byl jste opravdu nadherny, moc Vam to sluselo i kdyz vsichni vime, jak tezke to pro Vas muselo byt. Velky DIK za to, ze JSTE!! Prejeme brzke uzdraveni a drzime Vam palce!! *14* -
Úžasný Karel Gott
Karel Gott je fenomenální nejen tím, jaký má pěvecký talent, ale i tím, jak ho dovedl využít. Samozřejmě měl štěstí také na spolupracovníky. Ale rozhodovat se musel sám. A on se mnohokrát rozhodl správně. To mě připadá úžasné. Tleskám!!! -
Życzenia
Karelowi jak najszybszego powrotu do zdrowia życzą przyjaciele z polskiego fanklubu karelgottklub@gmail.com :) Do zobaczenia na koncercie w Pribramie i na innych koncertach !!! -
Karel Gott na Hrad!
A co byste řekli tomuhle ?
http://www.outsidermedia.cz/Kare l-Gott-na-Hrad-1.aspx -
velké dík !!!!!!!
Karel Gott si zaslouží velké dík !!!!Za to co udělal pro hudbu . Jenom mě štve
že má málo fanoušku na www .osobnosti .cz .Karle ještě jednou velké dík !!! Mistr to je pro něj pravá hvězda *14* -
Gott a vojna
Nemohu se nikde dozvědět jestli byl K.Gott na vojně a kde? A kde byl zaměstnaný v r.1960 až r.1962. Ví to někdo?? *14* -
-
Re: Gott a vojna
Myslim ze byl na vijne v ty dobe to bylo normalni -
-
Re: Re: Gott a vojna
Karel GOTT na vojně nebyl, protože má modrou knížku.Důvod znám, ale zveřejňovat ho nebudu. Pana Gotta si vážím a nechci ho strapnit, protože si ho vážím. *4*
-
-
-
KÁJA
Nejlepší zpěvák na světě,genius,fenomenální,už nikdy nebudeme mít druhého Gotta... -
-
Re: KÁJA
No,možná že je nej zpěvák v čr ale na světě byl a bude Michael Jackson ty wole! -
Re: KÁJA
znám mnohem mnohem lepší zpěváky než je gott a je jich vážně spousta *15*
-