Přejít na výpis diskuzí

Karel Gott

OSOBNOST 4.3.2011 
993 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • avrillavigneisik

ZvOnKy Stestí

moc se mi líbí zvonky štestí jak spívá s darou :)

http://www.youtube.com/watch?v=FPUUe94Tj9E
  • Karel Gott a Honza Nedvěd: Kdo je lepší balič?

http://zrcadlo.blogspot.com/2009/09 /karel-gott-honza-nedved-kdo-je-lep si.html *1*
    • Re: Karel Gott a Honza Nedvěd: Kdo je lepší balič?

o tom snad neni pochyb Kaja je lepsi
  • terishek

kaja

ses borec kajo a velkej *3* *5* *5*
  • Každý je jiný

Neměli by jste věřim všemu kde jakej člověk vypustí z pusy a bulvárům už vůbec ne. Chtěj tak akorát lidi potopit ke dnu a mi k tomu jen přispíváme tím, že tomu věříme, ale proč? Co pak nemáme důvěru k našim milovaným zpěvákům, k zpěvačkám, hercům a tak? Měli by jsme. Já osobně nesnáším lidi, kteří pomlouvaj lidi nja každé kroku a hlavně Karla Gotta, kterého opravdu zbožnuju. Vím, že každý má svůj vkus, každý poslouchá to co se mu líbí, ale nemusí přeci hned pomlouvat a říkat hnusné věci o někom, koho nesnáší.
  • baluska1

Nemějte mi to za zlí

Ahoj fanoušky Káji tohle co napíšu tak mi nemějte za zlí děkuji.
    Oni tyhle naši čeští zpěváci na tomhle malím českým rybníčku si myslí že jsou něco úžasnýho,ale třeba 50 km za hranicema je to jiný.Co oni oni tady akorát zpívaj na malím rybníčku,ale třeba Msdonna a Michael Jackson to je něco jinýho.Neříkám že karel nepřispíval na charity,asice je to čeká legnda,ale fakt oni si myslí že jsou důležití.Ale jsou důležití jen na tomhle Malím českým rybníčku.
    • Re: Nemějte mi to za zlí

Prosím Vás ,když už píšete nespisovně,tak vězte,že malým se píše tvrdé y a za zlý taktéž.Nechcete doučování v jazyce českém? Ten náš jazyk je tak krásný a velebný,že není potřeba,aby byl takto hanoben.
      • Re: Re: Nemějte mi to za zlí

a ty seš snad jasnovědec,že to víž *13* *5* *1* *5*
        • Re: Re: Re: Nemějte mi to za zlí

Ale určitě vím,že víž se píše víš.Lidi,to jste opravdu zapomněli svůj jazyk?
          • Re: Re: Re: Re: Nemějte mi to za zlí

to už dneska nikdo neřeší víš...babyčka,mamynka,bidlim pot mostem.... no neřešim to *1* *1* *1* *1*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Nemějte mi to za zlí

no jasně a de tam elektrika co? *1*

nooo *1*

určitě a mam tam kompa ne? chytrá vid *1* *1* *1*

ty bydlíš pod mostem? *1*

to už dneska nikdo neřeší víš...babyčka,mamynka,bidlim pot mostem.... no neřešim to *1* *1* *1* *1*
      • baluska1

Re: Re: Nemějte mi to za zlí

Hele starej se o sebe.

přesně tak *3*

Vy nejen že neovládáte gramatiku,ale též zásady slušného chování.Kamarádům a známým,což nejste,nebo soudružkám a soudruhům tykáme.Ve straně nejsem.Lidem neznámým vykáme,politikům onikáme,k Bohu se modlíme a ke Karlu Gottovi vzhlížíme.Zapište si to za uši.

Když ti ještě schází základní vzdělání a neumíš se vyjadřovat, tak si raději řekni mamince, snad ti s tím pomůže (tedy, jestli je vůbec na té úrovni)..., jinak asi takhle - je jasné, že žít s pocitem "0" je někdy dost těžké, vše se dá ale napravit - stačí jenom být trochu přejícný a něco se v životě celkově doučit... *7*

Nebuď drzý a raději se koukni sem. Pán má totiž o Tvém vzdělání oprávněné pochyby:
          http://priprava-doucovani .kvalitne.cz
          Pomůžeme Vám s pochopením a naučením obtížných látek na všech stupních škol (základní, střední nebo vysoké školy).
          *3*

Pardon, oprava:
            http://priprava-doucovani. kvalitne.cz
  • kikimelka

pro karla

jsi dobrej i v 70 *5* *5* *5* *5*
  • Pro Karla Gotta

Vrátila jsem se z dovolené a nestačím se divit, co se tady děje kolem pana Gotta. Ty řeči ohledně dopisování s G.Husákem. Koho to dneska zajímá? Nesmysl. Jen sousto pro novináře a lačné bulvární čtenáře. Karel Gott je naše jediná jistota. Pro naši rodinu a všechny přátele má cenu větší než-li všechny vlády od zal. republiky!! Jsem jeho fanynka a ochránkyně od svých 11ti let. Vždy jsme mu věřili a přejeme mu jen a jen radost. Nemusí se bát falešných lidí a pomlouvačů. Těch, co ho milují je mnohem a mnohem více. Kájo, držte se a my jsme s Vámi stále!!!!!!!!!! Hanka Praha 5
  • andus

KONCERT

Zdravim všechny.Byla jsem na Galakoncertě Karla Gotta a bylo to užasný!!!! *3*
    • Re: KONCERT

Každý koncert Káji je úžasný a úžasný je i on osobně.Komu čest,tomu čest! *3*
  • misulka1994

dcera dominika

Neví prosím vás někdo,jak se jmenuje nejstarší dcera Gotta-Dominika.......a dál???
    • Re: dcera dominika

Jmenuje se Dominika Gottová
    • 68pernicek

Re: dcera dominika

Dominika Zacpalová.... :-)
  • pre ,,jessica,,

no to sa ti divim,jessica,ze vobec navstevujes str. toho,koho nemas rada.skoda casu,nemyslis? a co sa tyka veku Karla Gotta,mozno raz budeme rady /aj ja aj ty,/ak sa ho dozijeme v takom zdraví ako on.ja uznavam rock,ale Gotta mam rada.ale aj M.J. *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit