Přejít na výpis diskuzí

Karel Gott

OSOBNOST 4.3.2011 
993 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nespesna

moc štěstí

hodně moc štěstí a zdraví.
  • Karel Gott

Karla Gotta sice neposlouchám,ale je to náš nejlepší český zpěvák všech dob.Na svůj věk je borec.Moc ho obdivuji.Jen tak dál.Tak ať nám ještě dlouho zpívat. *4*
  • martinka38

Božský Karel...

Karel Gott je fakt kapacita...není divu,že ho má tolik lidí rádo... *3* jeho písničky jsou opravdu dobrý!!! *3*
  • m.miama

Vše nejlepší

Milý pane Gotte, přeji Vám i s celou mojí početnou rodinou k 70. narozeninám z celého srdce vše nejlepší a hlavně hodně zdravíčka. Petruška 4 roky, Jára,Anetka,Monika a já

Máme Vás všichni moc rádi *4*
  • nadherne piesne

k vcerajsim narodeninam-vsetko najlepsie...okrem mnohych inych piesni mam velmi rada piesen:OTOC SEMNOU STRANEK PAR,na roznych vyberovkach CD-teda aspon co ja vlastnim,tato piesen nie je.vypocut si ju mozem uz len z MG kazety-ale velmi nekvalitne.vopred dakujem cloveku,ktory by ju dal aspon na you tube
  • Karel Gott

Koncert byl SUPER a jěště s režiserem
    Jirkou Adamcem.Chybělo tam ještě hodně gratulantů.To mě dokonce hodně mrzelo.
    I co se týče skon Waldemara Matušky,
    že nepadlo o něm ani slovo.
    Vy dva RIVALOVÉ.ŠKODA.
    Jinak to celkem ušlo!
    Ještě jednou na zdraví!AŤ slouží!
  • LuckaMráček

Kájo přeju vše nejlepší k Tvým 70 narozeninám včera jsem se na ten koncert dívala až do konce..bylo to sqělé..prostě všechno nejlepší a ať ti to ještě dlouho zpívá *14* *1* *3* .
  • annaradlova7

NÁZOR

Dnes jsem celý večer sledovala koncert k sedmdesátinám Karla Gotta.Četla jsem tu názory,že je Karel vykopávka a kdoví co ještě. Nikomu neberu jeho názor,ale PRAVDA JE,ŽE SE DRUHÝ GOTT NENAJDE!Ten človek má jedinečný hlas!Andy *15*
  • legoplast

narozky

také ti přeji wše nej k narozkám
  • Karel Gott

Michalel Jackson "bol" kral.Karel Gott "je" stale BOH.Pevne zdravie Karel.
    • elinor

Re: Karel Gott

I když Kája je v česku bůh tak si já myslim že přesto Jackson byl bůh světa

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit