-
moc štěstí
hodně moc štěstí a zdraví. -
Karel Gott
Karla Gotta sice neposlouchám,ale je to náš nejlepší český zpěvák všech dob.Na svůj věk je borec.Moc ho obdivuji.Jen tak dál.Tak ať nám ještě dlouho zpívat. *4* -
Božský Karel...
Karel Gott je fakt kapacita...není divu,že ho má tolik lidí rádo... *3* jeho písničky jsou opravdu dobrý!!! *3* -
Vše nejlepší
Milý pane Gotte, přeji Vám i s celou mojí početnou rodinou k 70. narozeninám z celého srdce vše nejlepší a hlavně hodně zdravíčka. Petruška 4 roky, Jára,Anetka,Monika a já
Máme Vás všichni moc rádi *4* -
nadherne piesne
k vcerajsim narodeninam-vsetko najlepsie...okrem mnohych inych piesni mam velmi rada piesen:OTOC SEMNOU STRANEK PAR,na roznych vyberovkach CD-teda aspon co ja vlastnim,tato piesen nie je.vypocut si ju mozem uz len z MG kazety-ale velmi nekvalitne.vopred dakujem cloveku,ktory by ju dal aspon na you tube -
Karel Gott
Koncert byl SUPER a jěště s režiserem
Jirkou Adamcem.Chybělo tam ještě hodně gratulantů.To mě dokonce hodně mrzelo.
I co se týče skon Waldemara Matušky,
že nepadlo o něm ani slovo.
Vy dva RIVALOVÉ.ŠKODA.
Jinak to celkem ušlo!
Ještě jednou na zdraví!AŤ slouží! -
LuckaMráček
Kájo přeju vše nejlepší k Tvým 70 narozeninám včera jsem se na ten koncert dívala až do konce..bylo to sqělé..prostě všechno nejlepší a ať ti to ještě dlouho zpívá *14* *1* *3* . -
NÁZOR
Dnes jsem celý večer sledovala koncert k sedmdesátinám Karla Gotta.Četla jsem tu názory,že je Karel vykopávka a kdoví co ještě. Nikomu neberu jeho názor,ale PRAVDA JE,ŽE SE DRUHÝ GOTT NENAJDE!Ten človek má jedinečný hlas!Andy *15* -
narozky
také ti přeji wše nej k narozkám -
Karel Gott
Michalel Jackson "bol" kral.Karel Gott "je" stale BOH.Pevne zdravie Karel. -
-
Re: Karel Gott
I když Kája je v česku bůh tak si já myslim že přesto Jackson byl bůh světa
-