-
SRDCA NAPLNENEHO STESTIM ! ! !
KARELOWI, ABY JEGO SERCE ZAWSZE BYŁO WYPEŁNIONE SZCZĘŚCIEM - ŻYCZĄ Z OKAZJI ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA I NADCHODZĄCEGO NOWEGO ROKU 2010 - PRZYJACIELE Z POLSKI *4* -
Akce v CEZ Arene
Byla jsem na akci v CEZ Arene v Ostrave a bylo to fakt super,myslim si pro vsechny zucastnene.Bude-li mit nekdo zajem rada vam objednam a prodam parfem /pro ni i pro neho/ od Karla Gotta. *3* *3* -
Gratulace
Miluju Karla Gotta. Každý jeho koncert je nezapomenutelný zážitek, někdy vzrušením nemůžu ani spát! Moc gratuluju k Slavíkovi -
-
Re: Gratulace
Možná ale pracuje s t...u o..ou -
Re: Gratulace
Moje řeč.......Karel je geniální zpěvák,ale především úžasný člověk..... *14* -
-
Re: Re: Gratulace
Mega frajer a borec.Klobouk dolů.
-
-
-
CESKY SLAVIK 2009
GRATULACJE DLA CZESKIEGO SŁOWIKA 2009 !!! KAREL GOTT JEST JEDYNY, WYJĄTKOWY, PONADCZASOWY - ABSOLUTNY SŁOWIK, ZŁOTY GŁOS ZE ZŁOTEJ PRAGI *3* -
4.XI. Imieniny Karola
Czarującemu Karelowi w dniu święta Jego patrona serdeczne życzenia imieninowe przesyłają przyjaciele z Polski -
Smutní hrdinové dnešní doby
plni zášti
plni zloby
za komančů tiší byli
přisluhovali jen
donášeli
pomlouvali
závid ěli
křivě často žili
A ta doba dnešní
hubu otevřela dokořán jim
některým snad narostla i křídla
s máslem na hlavě
bez rozumu
bezhlavě
vykřikují svá hanlivá „moudra“
už jen zase znovu pomlouvají
stále stejná píseň
jen ale v jiném kabátě
kabátě pseudomoralistů
často lidí zmatených a vypitých
lidí, co oddali se chlastu
jenom kritizují
neumí sami žít
se sebou vyjít
sami przní i sebe
jsou plni nepřejícné zloby dál
a tak si oddalují Nebe
a s nimi vždycky další slota
a jak ten „slota“ s velkým eS
lži staví do očí jako pravdu
kdysi křižovali Krista
teď zas mají jiného – Gotta
tak má se to i dnes
P.S. Tímto přeji Karlu Gottovi vše dobré na jeho životní pouti, ať se mu dobře daří umělecky i tak nějak prostě lidsky...
*3* -
-
Re: Smutní hrdinové dnešní doby
že tě to baví takle dlouho psát,jak dlouho si to psal(a) *7* *7*
-
-
Karel Gott
blahopreji panu Gottovi k vyznamenani od pana prezidenta dlouho na to cekal konecne se dockal hodne mu fandim a navstevuji jeho koncerty a preji mu vse nejlepsi -
JE TO JEHO PRAVÉ PŘÍJMENÍ?
SLYŠEL JSEM ,ŽE KAREL SE MĚL JMENOVAT MATĚJÍČEK A NE GOTT?JE TU NĚKDO Z PLZNĚ?DÍKY *13* -
As Kisses
Karel Gott forever, jego piosenki są jak pocałunki....., his songs are like kisses -
I LOVE KG
Krel Gott? Je nejlepší zpěvák na světě, mám skoro všechny jeho CD. A vy co mu nadáváte běžte si jinam. Tady o to nestojíme. Taky to píšete člověku, který je úplně úžasný. Já ho miluju, jeho písničky jsou dokonalé. Maruška. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*