-
Kája je nejlepšíííííííííííííí, I love you. *14* *14* Nevíte, jestli zas bude fungovat Gottland? Mám tušení,že už je zavřený asi 3 roky,chtěla bych se tam strašně moc jet podívat. *3* *14* *14*
-
doufam ze s nami bude jeste dlouho *14*
-
ses kul ale s tim rytmusem by to byla srandaNVR
-
bzlo fak čustý kdzbz jsi zpíval s rytmusem *4*
-
Pro info Karel Gott vyhrál dohromady 37zlatých slaváků (2012-37) :) a doufám že 2013-38 :)
-
-
Karel Gott získal 37. zlatého slavíka za rok 2011! A pokud vyhraje i za rok 2012, bude to už 38. zlatý slavík!
-
-
Ahoj všichni příznivci Karla Gotta. Nevíte někdo kolik má Karel Gott českých slavíků? Děkuji moc za odpověď. nutně to potřebuji vědět. *15* *1* *15* *1*
-
Milujeme Karla Gotta.. Je to super profík.. *14* a je bez okurek :D
-
Miluju Gotta, ale jestli ještě jedinkrát vyhraje Slavíka (nebo jak se to teď jmenuje), je už nadmíru trapné. Za desítky let nebyl lepší zpěvák? Někdo jiný byl vyhlášen párkrát, ale desítky Slavíků? Trapné.
-
-
Nechtěl bych tu Vaší "lásku" za žádnou cenu a lituji toho, kdo ji dostane.
Vy neznáte touhu vrátit dluh, pocit vděky - nic. A zcela zřejmě ani 1 %
tvorby Karla Gotta. Jinak by ste musela uznat, že se vymyká všemu, že je
to extratřída /jazz, rock, ... ..., vážná hudba. -
-
Příspěvek jste odeslal tolikrát, abych se ho naučila nazpaměť? Mou lásku v životě nedostanete, nebojte se, nemám ráda lidi, kteří nechápou, že výraz "by ste" neexistuje. Fakt ne. Gott je skutečně extratřída, ale 38 let nebyl nikdo lepší? Snad Matuška dostal taky slavíka a patrně ještě jeden nebo dva další. Gott má slavíka předplaceného do smrti, to je jasné. Je úžasný zpěvák a úžasný člověk. Ale všeho s mírou - i s oceněními. Nikdy na něho národ nezapomene, to je jisté už několik let.
-
V r. 1984 Karel podlehl nátlaku lidí jako jste Vy a prohlásil, že
již nechce soutěžit. Byl na vrcholu svých schopností a kdyby jeho
příznivci nepřestali na základe tohto prohlášení anketu sledovat,
mohl mít Zlatých slav. ješte víc, určite následující roky lepší
umístění. -
-
Jako že Mistr Karel Gott poslechl MĚ? Děkuji, netušila jsem.
-
-
-
Nechtěl bych tu Vaší "lásku! za žádnou cenu a lituji toho, kdo ji dostane.
Vy neznáte touhu vrátit dluh, pocit vděky - nic. A zcela zřejmě ani 1 %
tvorby Karla Gotta. Jinak by ste musela uznat, že se vymyká všemu, že je
to extratřída /jazz, rock, ... ..., vážná hudba. -
Nechtěl bych tu Vaši "lásku" za žádnou cenu a lituji toho,
kdo ji dostane. Vy neznáte touhu vrátit dluh, pocit vděky
- nic. A zcela zřejmě ani 1% tvorby Karla Gotta. Jinak by
ste muela uznat, že se vymyká všemu, že je to extratřída
/jazz, rock, ... ..., vážná hudba/. -
To, že Karel Gott získal desítky zlatých slavíků, dokazuje, že se mu nikdo nemůže rovnat, to je celé.
-
-
Není to celé. Za celou JEHO zpěváckou éru se mu skutečně nikdo nevyrovnal, resp. nebyl lepší??? To je fakt trapné. A je to patetické, Mistra už nesmíme urazit tím, že bychom mu nedali cenu nejlepšího zpěváka. Až umře, bude po něm zase někdo 50 let dostávat jednu sošku??? Je to fakt trapné.
-
-
Byli i lepší zpěváci než je KG, ale trapně se celá léta všude nevnucovali jako on.
Nejlépe mu to řekl jeden náš bohužel již zesnulý zpěvák (mimochodem lepší než je Gott). Cituji: Karle, jsi sice první, ale děláš proto všechno možné i nemožné, já nedělám nic, jenom zpívám a jsem druhý.
-
-
-
-
Karel Gott je pro mě nejlepší zpěvák ze všech zpěváku.A rozhodně bych se s ním chtěla setkat. *3* *5* *14*
-
Ahoj, potřebovala bych písničky od Karla Gotta Miluj a Lásko, říkám stop!, ale nemůžu je nikde najít v mp3 ke stažení. Můžete mi prosím nědo nějak poradit? Straně to spěchá. Předem Děkuju. *4*
-
-
Ahojky.Tady máš odkaz na ty písničky: http://www.karelgott.net/alba/cd.php?lang=cs&men=cs&id=11&a=1330
-