-
*9* ..byl.
-
Kdepak ty ptáčku hnízdo máš
-
Vážený a milý Karle Gotte, Vy jste nám nadělil k VÁNOČNÍM SVÁTKŮM, alespoň dle mého názoru, velmi nádherný dárek. " LIMITOVANOU UMĚLECKOU EDICI " BERNARD BOHEMIAN ALE ", S ORIGINÁLNÍM DÍLEM " KARLA GOTTA ". NA ŽIVOT ! Pivo je v láhvi, podobající se šampaňskému, možná i tak chutná. Obsahuje 8,2 % alkoholu. Já tuto láhev 0,75 l nikdy neotevřu, protože je to originál a tím musí zůstat ! PANE KARLE GOTTE SRDEČNĚ DĚKUJI ! Víte Karle Gotte, né jenom písněmi dokážete potěšit, ale vším, co tomuto světu dáváte - SVÉ JÁ ! Pro Vás, hodně zdraví, zdraví a opět zdraví. Krásné a klidné VÁNOČNÍ SVÁTKY 2016 VÁM I VAŠÍ RODINĚ PŘEJI !
-
Když přijdu k lékaři s plotýnkama, jen se šklebí, no jo, to je hexnšús, odbyde mě nejlevnějším diclofenakem, max. do mně narve kortizony a hybaj do terénu, starat se, jen nevysávej pojišťovnu... Taky jsem živitel, pečuji o imobilní rodiče, dělám co je potřeba. Zdraví máme jen jedno, život také, i pravá láska je jen jedna. Hlavně, že problémů jsou tři p.dele. V 77 by měl každý vědět, kde je jeho místo a jen bilancovat, být vděčný a těšit se z drobných střípků každodenní spokojenosti. Na nic si nehrát...nic není jako dřív, nic není, jak bejvávalo...bohužel, bohudík...
-
Vážený a milý Karle Gotte, hodně smutných zpráv se nyní na internetu objevuje. JEN BŮH A VY SÁM VÍTE, JAK SE CÍTÍTE, CO PROŽÍVÁTE A JAKÁ MÁTE PŘÁNÍ. Jedna jediná jistota, kterou máte, je láska, úcta a přání si, abyste byl brzy fit, je od těch, co to myslí vážně, co napíší a je to upřímné, a je to doopravdy. Víte, milý Karle Gotte to, že nejste momentálně v kondici vůbec neznamená, že Vás opět za krátký čas nepřivítáme s otevřenou náručí a budeme Vás chtít opět slyšet, vidět, fandit Vám, jako tomu bylo " V TĚCH LEPŠÍCH ČASECH ". Pro Vás se čas nezastavíl, jen se zpomalil, abyste Karle Gotte nabral dech, sílu a touhu se vrátit " DOMŮ K NÁM ". Vše říkáte Karle Gotte svými písněmi. Tak ať opravdu, nejen " ZEMĚ VSTÁVÁ " nebo že je " PERFEKTNÍ DEN ", ale i Vy nám pojďte naproti, ať je tu opět jen samá radost, krása, štěstí, spříznění duší a láska. KDO JINÝ NÁM TOTO VŠE MŮŽE DÁT, NEŽ-LI VY, NÁŠ MILOVANÝ KARLE GOTTE !
-
Karel Gott je fakt dobrej zpevák
-
skvelej zpevak
-
Karel Gott je diplomat. Pro převzetí cen poslal dcerku, princeznovská róba
za 70.000,- byla objednaná v dostatečném předstihu... Od dítěte také nikdo neočekával zásadní vyjádření k prvním třem místům, zejména tomu druhému. To byl asi také hlavní důvod, proč se nevzdal nominace, jak mnozí očekávali, prostě
zůstal neutrální-svůj, nedělá si nepřátele. Má-li opravdu problémy se zády, může se jednat o metastázy, které často zasáhnou i mozek, což by odpovídalo jeho změnám v postoji k bulváru, změnám v obličeji, vyjadřování (léky tišící bolest), i evidentní starostlivosti manželky. Přeji klidné Vánoce nejen rodině
Karla Gotta. -
Vážený a milý Karle Gotte, přišla jsem na tyto stránky" OSOBNOSTI ", abych Vám z celého srdce poblahopřála k Vašemu včerejšímu zaslouženému vítězství v anketě " ČESKÝ SLAVÍK 2016 ".Cen jste získal hned několik : " ZLATÝ ČESKÝ SLAVÍK 2016 , ABSOLUTNÍ ZLATÝ SLAVÍK S NEJVĚTŠÍM POČTEM HLASŮ, A CENU ZA NEJOBLÍBENĚJŠÍ PÍSEŇ" ZEMĚ VSTÁVÁ", KTERÁ SI ZÍSKALA NEJVĚTŠÍ POSLECHOVOST NA RÁDIU IMPULS ". A protože jste si nemohl své ceny převzít, zhostila se tohoto úkolu VAŠE DCERKA CHARLOTTKA, a bylo to velmi dojemné a příjemné. Milý Karle Gotte, nastává čas VÁNOČNÍ, a já Vám přeji, abyste se brzy uzdravil a Ty nejkrásnější svátky v roce -VÁNOC, prožil doma a se svojí rodinou. PEVNÉ ZDRAVÍ, VY TO KARLE GOTTE ZVLÁDNETE !
-
*3* ...ze soucitu...
-
Taky bych smočil, kdyby byla exkluzivní, tak možná i v blátě... Text se Gábině moc nepovedl, ale možná do filmu zapadne. Dcerka je na svůj věk disciplinovaná a že nemá sluch tvrdí akorát ti, co mají příspěvky plné hrubek. Duet je milý.
Každý, kdo bojoval s rakovinou, přehodnotí žebříček hodnot. Karel Gott oznámil, že nebude na Slavíkovi vystupovat, necítí se na to. Předpokládám, že se vzdá i nominace, určitě na té 41. ceně tak nelpí, vítězství se soucitu by ho netěšilo, spíš by to byla voda na mlýn závistivých jedulidí.
Tak ho nechte žít, má hezkou rodinu, přejte a bude i vám přáno.
Klidný Advent a spokojené Vánoce všem slušným lidem. -
Nesouhlasím, pořád je Kája dobrej a drží se i poté nemoci a chemoterapií
-
Měla jsem Vás ráda, ale nyní se vnucujete a nedokážete odejít, už to nejste Vy, nikdo tu není věčně. Ta doba, kdy jste byli s panem Štaidlem, panem Svobodou vynikající trio je pryč, tenkrát jste ,,chytil vítr" to se stává málo komu, bez nich by jste nebyl tak slavný. Naučte se umět stárnout a odejít.
-
Kája je pan zpevák a mám ho rád
-
Vážený a milý KARLE GOTTE, dnes slavíte SVÁTEK, a já bych Vám velmi ráda popřála, ať těchto svátků 4.11. oslavíte v pevném zdraví, v dobré náladě, s těmi co máte rád, co nejvíce. NA ZDRAVÍ SI S VÁMI PO INTERNETU PŘIPÍJÍM A KYTICI RŮŽÍ K TOMU PŘIKLÁDÁM, JEN A JEN PRO VÁS MILÝ A VZÁCNÝ KARLE GOTTE ! Vl. Froňková.
-
Stavba s tolika vikýři spíš vypadá jako hostinec, penzion. Majitel dodatečně vyřídí změnu užívání, jako investor by nedostal stavební povolení. Běžná praxe, jak obejít předpisy a nařízení. Bulvár novému majiteli udělal masivní reklamu, z Gotta pronásledovanou oběť a z obyčejných konzumentů opět hlupáky, co mistra ještě litují.
-
Karel Gott je dobrej a preji mu ješte pevné zdraví
-
Karlu Gottovi zřejmě nenávratně ujíždí vlak, z jeho vystoupení je cítit křeč.
Připomíná to závěr kariéry Nataši Gollové, Vlasty Buriana, Oldřicha Nového, smutné. K čemu ty dvě poslední, rádoby optimistické odrhovačky, když interpret je zjevně zlomený a nezdravě vyhlížející starý muž. Zkrachovalé existence si z něj dělají snadný terč pro své poslední zviditelnění. -
Vážený a milý KARLE GOTTE, dnes je 15.10.2016, " ČAS VASEHO POMPÉZNÍHO NÁVRATU NA PÓDIA ", která znamenají pro Vás svět. Budete zpívat, budete vystupovat jen a jen pro nás, VAŠE PŘÍZNIVCE, kteří se již nemohou dočkat až zazní první tóny Vašich písní, až uslyší Váš hlas. Těšte nás neustále, prosím, máte na to a byla by veliká škoda, kdyby Váse rozhodnutí do budoucna znělo jinak. AŤ VAŠE LÁSKA KŘÍDLY MÁVÁ NÁM, ZŮSTAŇTE SVŮJ A ŽIJTE JAKO NOČNÍ KRÁL. Až zazní dnes večer Vaše novinka " ZEMĚ VSTÁVÁ " , myslím, že ani jedno oko Vašich příznivců v 02 ARÉNĚ nezůstane suché. Je to píseň dojemná, plná citu a pravdivosti života. DRŽÍM VÁM MILÝ KARLE GOTTE PALEČKY, ale protože jste veliký profesionál, bude to jako pokaždé NÁDHERNÁ POEZIE, NÁDHERNÝ ZÁŽITEK !
-
OBROVSKÁ LOŽ PREDKLADANÁ PRIAZNIVCOM PÁNA GOTTA
Jan Adam s Станислав Кармалыга
9 október, 10:27 •
Milí příznivci ankety Český slavík Mattoni, rád bych Vás upozornil, že když pošlete SMS hlas jen jednomu interpretovi, obíráte ho tím, aniž to víte, o důležité body. Váš hlas je sice automaticky započítán, ale ne s nejvyšším počtem bodů. Když ale napíšete jména tří interpretů, první dostane tři body, druhý dva, třetí jeden. Když hlasujete jen pro jednoho zpěváka na 1. místě, získá jen jeden bod. Místo, aby získal tři. (photo Georgij Arsenjev)
https://www.facebook.com/LucieVondrackovaOfficial/?ref=br_rs