-
Nebýt Karla Gotta a Karla Svobody tak neumím hrát na klavír oni to umí polopatě .Nazdar
-
Souhlasím a taky je dobrý človek Karel Gott
-
Karel Gott je naprosto zaslouženě dlouholetou špičkou a to ne jen v naší pop music , zpěvákem mnoha žánrů , který stále nenudí , je zpěvákem všech věkových generací a to i těch , co jinak poslouchají jinou hudbu , je člověkem , bojovníkem s velikým srdcem - porval se i se zákeřnou nemocí , pomáhá písní a nezapomíná finančně ani na potřebné či nemocné děti , je vzorem pro mnohé a i přes pochopitelné kritiky , si svou oblíbenost drží dosud a ano , je to národní poklad , který jednou bude moc chybět , neřešil v jaké době zpívá , zpíval zejména pro fanoušky , pro lidi a samozřejmě pro sebe , na světě není mnoho takových a těch si musíme vážit - přeji pevné zdraví
https://www.facebook.com/fan.stranky.grmelino/?hc_ref=PAGES_TIMELINE&fref=nf *4* -
Vážený a milý Karle Gotte, nastal čas Vašeho návratu k nám. Snad máte radost, jakou máme i MY, co jsme s Vámi od konce října 2015 prožívaly každou vteřinu, minutu, hodinu, dny i měsíce, kdy jste proti své vůli onemocněl. Vaše vítězství nad nemocí se dostavilo 18.března 2016, a proto já si vždy vzpomenu. Již to bude za několik dní, 6 měsíců a Vy jste v tak krátkém časovém období dokázal, dá se říci nemožné ! Nazpíval jste 2 nové krásné písně "PERFEKTNÍ DEN a ZEMĚ VSTÁVÁ", intonačně, přednesem a rytmem jste se přiblížil k Vašemu bývalému uměleckému projevu. Účastnil jste se několika akci, včetně nádherného vstupu do Vaší oblíbené LUCERNY, kde jste pro paní Haničku Zagorovou / k jejím narozeninám/, všem přítomným v sále a i Vašim věrným fanouškům u televizorů zazpíval. Váš hlas Karle Gotte, je to, co hladí, dojímá a není vůbec pochyb, že na velikosti pódia nebude záležet, protože Vy abyste byl ve formě, potřebujete jedno jediné, jistotu, sílu a chuť jít za svojí láskou - zpíváním. Chápu Vás, že se nám o tom dobře píše, pro Vás je to možná trochu složité, ale DOKÁŽETE TO, JÁ TOMU MOC, MOC VĚŘÍM a hlavně se těším až nastane den Vašeho PLNOHODNOTNÉHO NÁVRATU, kdy i Vy budete věřit, že nastal Vás čas !
-
Já si myslím, že Karel Gott je OK
-
Jestli jsi zaplý na této stránce tak napiš. Máš dobrou přezdívku
-
Kdo je na této stránce tak my napište
-
Já Karla Gotta nesnáším můj oblíbený zpěvák je Travis Scott doporučuji Travis Scott IMPOSIBLE stahuje přes ulož to.cz kdo bude mít zájem
-
Karel Gott je pán spevák jeden z najlepších spevakov a takych vybornych spevakov ako je on je zial málo
-
Vážený a milý Karel Gotte, překvapení, které jste nám připravil, již tuto sobotu 6.8.2016, si zaslouží hlubokou poklonu před Vámi. Jste profesionál každým coulem. Víte kdy a jakým způsobem před nás předstoupit, co nám nabídnout, čím nás potěšit. A že toho není nikdy málo o tom není pochyb. Vážený Karle Gotte, ono vůbec nejde o to, jaké máte vlasy, jaké máte vousy, či jak jste opálený. Záleží jen a jen na Vaší vůli chtít žít, dělat radost lidem blízkým Vašemu umění, být na světě rád a pro nás i nadále existovat ! Těžko říci, jaký jste měl pocit, když jste vystoupil na pódium a měl možnost být na něm tím neodolatelným králem. Z fotografií bylo patrno, že prostě na pódia, jeviště patříte a vím, že byste bývával rád i zazpíval. Ale Vy se Karle Gotte jednoho rána probudíte a zjistíte, že Váš hlas je dokonalý a zatoužíte se navrátit k nám, k Vašim příznivcům a fanouškům, kteří tvoří druhou Vaší rodinu a věřím, že za těchto okolností se vrátíte na pódia velmi, velmi rád. Kdo by Vás rád opět nechtěl slyšet zpívat a přitom se i smát. 18.8.2016 to bude již 5.měsíců, kdy jste Karle Gotte úspěšně porazil svojí nemoc, jste zpět a jen málo zbývá, aby to byl opět ten náš ZLATÝ I DIAMANTOVÝ SLAVÍK, JEHOŽ SLÁVA SE BUDE I NADÁLE DOTÝKAT HVĚZD ! Milý Karle Gotte přeji Vám pevné zdraví !!!
-
Karlovi Gottovi vsetko najlepsie k narodeninam,predovsetkym zdravie,stastie,lasku...krasna Indianska pisen lasky.../teraz si ju pospevujem/ *3* *14*
-
Přeji vše nejlepší k narozeninám MISTŘE! Především ale hodně štěstí a zdraví, to je nejdůležitější!
-
Mistře Gotte přeju vám všechno nejlepší :))) štěstička a zdrávička jste nejlepší zpěvák jste super :))))
-
Všechno nejlepší
-
Všechno nejlepší k narozeninám Kájo
-
Pochybuju, že už Karel Gott bude někdy zpívat a vystupovat buď na živo nebo i na playback
-
Vážený a milý Karle Gotte, od října 2015 až do současnosti sleduji pečlivě Váš životní příběh pacienta, který se jen těžko vyrovnával s nemocí, která na Vás zaútočila. Vyhrál jste, protože to byla osudová záležitost a Váš život umělce i člověka musí pokračovat úspěšně a dál. Já jsem o tom přesvědčená, " KAREL GOTT " ani jiný život žít nedokáže, Ve Vás je nasazené tempo, které nikdo a nic na světě nezastaví. Láska, láska a zase jen láska Vás postaví na nohy, když půjdete za ní, tím správným směrem. Je pravdou, že přehodnocujete své priority, každá nemoc člověku napoví, co je v životě důležité, co upřednostnit a do čeho jít s plným nasazením. Komu a čemu se věnovat, komu a čemu se vyhýbat. Není to žádné poučování, sám moc dobře víte, jako jediný, kam až můžete jít a jaký je Váš cíl. Budou to již 3 měsíce, kdy se zotavujete a je velmi dobře znát, že se Vám daří, jste v pohodě, připraven, jak já vždy píši, skákat přes překážky v umělecké oblasti, nic a nikdo Vás nezastaví. Váš krok je pevný, Vaše rozhodnutí je bezmezné a síla odhodlání je " CHCI ZPÁTKY DÁT ČAS ", a já věřím, jako mnoho z nás, že tomu tak Karle Gotte bude ! Proč to vše píši, čtu příspěvky z veřejných médií, z Vašeho oficiálního FB profilu / kde máte silnou základnu svých fanoušků, kteří Vás za žádných okolností nikdy neopustí /. Každý příspěvek, který je zveřejněn o něčem vypovídá, sdělujete nám jak se máte, co Vás zajímá, jaké máte Karle Gotte plány do budoucna. Je moc dobře, že jste tu s námi, mezi námi, jinak by tu bylo smutno. Jen i mně je někdy smutno z komentářů, které jsou pod příspěvky hlavně časopisu Blesk a Aha, kde se ukazuje, jací lidé mezi námi také jsou. Ale to nemůže pokazit náš názor na Vás, KARLE GOTTE. Každý by si měl uvědomit z pisatelů, že jsme zde na světě opravdu jen na skok a život, který nám je dán, má být o toleranci, mít druhé lidi alespoň trochu v úctě a pokoře. Milý Karle Gotte, blíží se čas krásných letních dní, já Vám přeji, ať je máte sluncem prozářené a ať je prožijete jen s těmi, co máte velmi rád ! Pevné zdraví !
-
Ahoj Vacátko *5* *5* *5* *1*. Kájovi preji ješte nadále pevné zdraví. PS já ty výplody od novináru nečtu už ani o Ivetce Bartošové meli by jí dát už konečne pokoj po smrti, ale beru to taky s rezervou
-
Vlasta , prepač nechcem ťa nejak nahnevať alebo čo ,ale Karel Got túto stránku možno ani nepozná ☑
-
Mikrobiologický rozbor krve je nutný pro preventivní cílenou antibiotickou profylaxi před a během náročného zákroku v zažívacím traktu, zejména po chemoterapii. Ideální by bylo, kdyby stejná péče byla dostupná všem pojištěncům. KG je VIP pacient s neomezenými finančními prostředky, přesto z něj vyzařuje pokora a je si vědom, že není nesmrtelný. Exhibice tak nějak k jeho profesi patří, svíčka dohoří jednou každému z nás, tak proč stahovat gatě, když brod je zatím v nedohlednu. Hezký den, trubkové z blesku musí také jíst, berte jejich výplody s rezervou. Zdravím, Luky, jdu do přírody.
*5* *5* *5*