-
Nic není samo sebou, světská sláva, polní tráva, žádný strom neroste do nebe...
Lidsky je mi nemocného Karla Gotta líto, nicméně bez svého štábu, manželky a
kontaktů z pracovitého a úspěšného života by nynější stav nenesl tak statečně. Má velké štěstí, že už není aktivní zákeřný bulvární dělník Novotný. Vzpomeňme, s jakou horlivostí pronásledovali, uštvali a dorazili Ivetu Bartošovou - nic z toho neměla, mohla se "opřít" pouze o přísavku Rychtáře, který její zoufalství ještě dokázal zpeněžit. Jsme tu pouze na návštěvě a proto je důležité celoživotně budovat a opečovávat svoje zázemí a soukromí si chránit před všudypřítomnými kriply. -
Kája je proste nezapomenutelný a taky mu držím palce at je tady mezi námi nadále náš pan zpevák
-
Vážený a milý Karle Gotte, pokaždé, když začnu na tyto stránky "OSOBNOSTI Karla Gotta" psát, říkám si jak Vaší duši pohladit, jak Vaše srdce rozesmát, jak Vaše oči rozzářit.Nezáleží na tom, jak je kdo stár, věk je jenom číslo, které mnohdy nekoresponduje s životem daného člověka. Váš život byl, je a bude stále naplněn tím nejkrásnějším smyslem pro cit, pro umění zaujmout, vydat ze sebe to nejlepší a to z veškerou zodpovědností, kterou v sobě máte a bez které by to nebyl ten náš Karel Gott, náš idol, naše souznění. Vím, procházíte nelehkým životním obdobím, ale jen Vy sám máte sílu na to, abyste vše zvládnul, abyste se mohl již opět věnovat svým radostem, bez kterých by Váš život nebyl smysluplný. Jak nám sdělujete, prostřednictvím médií a Vaší tiskové mluvčí, čeká Vás poslední operace. Tak ať již je opravdu poslední, ať už Vás nic netíží a máte čas na ozdravnou část tohoto skoro půlročního období, plného bolesti a možná i smutku, že Vám osud postavil do cesty, tak nesnadnou překážku. V těchto nepříznivých chvílích je pro Vás důležitá podpora Vašich nejblížích a nás fanoušků. A já Vám této podpory posílám tolik, jako je vody v tom největším oceánu. Já Vám věřím Karle Gotte, že i když to bude trvat roky, že se k nám a mezi nás zase a rád vrátíte. My budeme na Vás stále myslet a stále čekat !
-
Karel je holt mistr a vy s tím nic neuděláte!!
-
Ahojte, dnes som videla pána G. V novinách urobily s ním rozhovor :) lenže som to ešte nečítala keď prečítam ,poviem viac :-)
-
Máš dovoleno tykat, urážet, nemažou tě, nebloknou. Divná obživa.
-
Vážený p.Gotte vaše děti žijí v blahobytu a Vy také, nevíte co je bída a utrpení tak prosím nenapadejte lidí co utíkají před válkou a bídou.Děkujte Bohu že vůbec žijete a máte zdravou rodinu.Nikdy totiž nevíte co přinese zítřek.
-
V současné době jde o řízenou mediální štvanici potenciálně zranitelného člověka - jedné z mála osobnosti - realisty z tzv. šoubyznysu. Proč to připomíná hon na utrápenou a uštvanou IB? Hyeny a paraziti cití příležitost, snad to rodina i KG ustojí, jako vždy doposud. Přeji energii a nadhled.
*3* *4* -
Anketa
Máte rádi Karla Gotta?
Ano
94%
Ne
6%
hlasovalo: 10010 lidí -
Vážený a milý Karle Gotte, dnes jsem si přečetla v novinách, že si necháváte narůst vousy, jednak ze zdravotních důvodů a i Vy se budete cítit lěpe. Ono Vám to totiž ohromně sluší. Ať je to pravda, či nikoliv, tak Vaše " OSOBNOST ", Vaše " JÁ " bude stále vyzařovat neskutečnou sílu a energii, a na tom momentálně nejvíce záleží. Přeji Vám Karle Gotte moc a moc krásných dní, pohodu a brzké uzdravení !
-
Stav hlasovania v Ankete Máte rádi Karla Gotta? sa do záveru dňa nezmenil:
Ano
94%
Ne
6%
hlasovalo: 9650 lidí.
Tu máte, p. administrátor,jasný dôkaz neobjektívnosti Vášho "hlasovania", alebo jeho výstižnejšie pomenovanie by bolo Hra pre jednu osobu. Podľa Vás malo dôjsť (ako u jediného zo spevákov a speváčok) v chorobe a v poslednom období u p. Gotta k značnému poklesu obľúbenosti. Myslím, že hlasovanie 10 tisíc ľudí nepotrebuje ďalší komentár k jeho popretiu. A tu nejde len o hlasovanie, celkove nič - ani Vaše komentáre - nemajú žiadnu úroveň. -
Dakujeme ty za oznámenie :-)
-
Stav neovplyvňovaného - nevymysleného - hlasovania u Karla Gotta dnes - v tomto okamihu - dňa 6.4.2016: Anketa: Máte rádi Karla Gotta? Ano 94% Ne 6% hlasovalo: 8617 lidí. http://www.parlamentnilisty.cz
-
Prepač ale ja sa nepoužijem ja sa ospravedlňujem !v tom je rozdiel :-D :-D
-
Co tady furt chytračiš. IQ máš jako utečenec a hraješ si na doktora :))
-
co se tady pořád ponižuješ *16*
-
A prepač mi HM že som ťa nejak urazila ! Naozaj vtedy som si asi chcela len dokázať že som niečo viac!!ospravedlňujem sa zároveň aj všetkým !! Prepačte mi to!!!
-
Hej ty odpoveď!! Prestaň sa tu hemžit a chod preč lebo máš tak nezmyselné vety a vôbec nikto tu o takých nemá záujem .
-
Ahoj Vacátko, taky preji Kájovi ješte nech mu to zdraví slouží nejak, pohodu v kruhu nejbližších a aby tady byl ješte mezi námi dál i když má už svuj vek
-
Nádorové onemocnění je nevyzpytatelné, často se rozšíří na životně důležité orgány nebo pohybový aparát, což zřejmě nebyl případ Karla Gotta. V každém případě se po razantní léčbě v pokročilém věku vitalita navrací velmi pomalu, objeví se další vedlejší účinky léčby i původního onemocnění. Ve věku KG, téměř 77 let, bohužel často již nezvratné, a to bez ohledu na finanční potenciál pacienta. Nicméně přeji duševní pohodu, spokojenost ve společnosti nejbližších i přátel a zprávy přijímané s pokorou, pokud možno s nadhledem jemu vlastním.
*4*