Přejít na výpis diskuzí

Karel Gott

OSOBNOST 4.3.2011 
990 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lajkuje se od začátku :))))
  • soltanjg

Życzenia

Karelowi jak najszybszego powrotu do zdrowia życzą przyjaciele z polskiego fanklubu karelgottklub@gmail.com :) Do zobaczenia na koncercie w Pribramie i na innych koncertach !!!
  • Karel Gott je dobrej!!!! *1* *1*
  • Luky1987
    Ahoj Vacátko ten kašpar, slizoun Macura to jsi dobře napsal není žádná celebrita. Karel Gott je celebrita to bez pochyby
    • Čauki, jak se ti vede?
      • Luky1987
        Ahoj Vacátko teď už dobře, protože jsem byl nemocný teploty atd.
  • pro toma

Jsem moc rada,ze nezapominate na Mistra jakym je Pan Gott.Dovolena u more je vzdycky fantasticka,doufam,ze i vy vsichni jste si odpocinuli. *14* *5* *14* Moc pozdravu Tomovi a vsem fanouskum z Italie Jana P.S.Concerty vam vsem zavidim *5*
    • Re: pro toma

Jano zdravím.Mám radost,že se aspoň po příspěvku můžeme pozdravit. *3* Jak se podařilo turné Goťáka snad z tisku víš,ale neodpustím si poznámku,že poráží v úspěšnosti i velikány i brouky.Zdraví tom *15*
  • Luky1987
    Kája je pořád dobrej i ta nová písnička Země vstává
  • Karlovi

Všechno nejlepší k tvému dnešnímu svátku, hodně štěstíčka, zdravíčka a lásky a ať tě lidi mají rádi a fandíti jako já. *4*
  • andus

KONCERT

ZDRAVIM VAS PANE GOTT,BYLA JSEM 26.11.2008 V PRAZE NA VASEM KONCERTE,BUDE TO MUJ ZAZITEK DO KONCE MEHO ZIVOTA,KONCERT BYL UZASNY,VELICE VAS OBDIVUJI.S POZDRAVEM ANNA RYDLOVA
  • ALIBISTA MONIKA TOLOMEOVÁ:
    Любовь Орлова Robert Eichmann - можно это написать Demis Roussos - он будет за вас рад! А мне нравится бутерброд с колбасой, ну и что? Никому не кажутся ваши активность и посты бестактными и подозрительными?
    Zobraziť preklad
    Pred 11 hodinami · Upravené · 2
    Veď ten Robert Eichmann je tu ako prispievateľ len a výhradne kvôli Vám!!! Pôvodne napísal, že dnes už p.Gotta takmer nepočúva, že je fanúšikom J. Nohavicu. Potom to vymazal - keď zistil, že by sa tu mohol predvádzať - presne ako Vy. Keby ste boli ozajstnou fanúšičkou p. Gotta, tak na jeho FB nevkladáte cudzie videá, ale, keď už - tak ako p. Eichmann tvorbu speváka Nohavicu sem, Vy tvorbu p.Gotta na iné stránky. Nemyslite si, že sú ľudia na hlavu padnutí a nevidia, aké škody ste spolu s p. JUDr. Adamom napáchali a páchate. Čo sledujete spolu s Robertom Eichmannom a ostatnými - čisto len a len Vašimi nasledovateľmi - napr. propagáciou svetovo veľmi známej tvorby Williamsa (Angels...), Becauda, Mathieu, ...alebo tvorby Aleša Brichtu, ktorá má na rozdiel od p. Gotta mnohomiliónovú sledovanosť, na stránke Karla Gotta? Prosíme o nejakú logickú odpoveď.
    P. S. A vkladanie hromadných videí sa takisto rovná nulovému úžitku. Lenže Vás nebaví vkladať TVORBU p. Gotta, to je pre Vás nutné zlo. Ako sup striehnete, kedy by ste mohli uverejniť niečo cudzie!
    Ďakujeme tým, ktorí sa snažia zachrániť situáciu a vkladajú na FB hodnotné veci týkajúce sa p. Gotta, hlavne jeho tvorbu.
  • Moc vám gratuluji pane Gotte.Zlatého slavíka jste si zasloužil.Je to veliká radost,že náš slavík je opět pan Karel Gott.Díky moc.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit