-
Vy jste Karle velice duševně silná osobnost,Vy to dokážete.Liba
-
dobry zpěvák
je dobrý zpěvák mam ho rada a naví na to že ma tolik let je pořád čilý *1* *4* -
Karel je Bůh!!!!!! :-))))))
Karle, moc tě miluju a přeju ti jenom všechno nejlepší, jseš idol všech generací, mamky, babičky i můj *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
Chtěla bych ti napsat své vyznání i sem, ale nevím jak tam vložit tvou fotečku
http://www.prostemulluju.cz
Neporadí mi tu někdooo? *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* -
prominte ale mě se Karel Gott moc neliby umi spivat ale můj idol to není ja sem jenom umi krasobrusleni balet gymnastiku taky umim francosky i anglickyb i rusky ale spivat nenumim *13* *13*
-
-
tereza mam pravdu když někdo umi krasobrusleni a balet i gymnastiku tak to klobouk me je 20 a sla sem na krasobrusleni se podivat a rikam ty si ta tereza a tereza rekla jo proc a ja ji rikam ze sem cetla tvůj komentar a sme kamarádky jela na republiku i na olipijadu na olipijade byla 2 a republice 1 umi i francouzky moc hezky je super kamoska mam te rada *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14*
-
Promiňte zase Vy, Terezko, ale jaké jste vlastně národnosti? Češka asi ne, protože češtinu neovládáte ani na úrovni 2. třídy základní školy.
-
-
Hele česká nejsem ale taky mám otazku jaky mas rada sport odepis prosim tě
-
-
-
Tak toto je celebrita!
Vážený Karle, je málo lidí u nás v republice, kteří se dokázali vypracovat a udržet na výsluní po tak dlouhou dobu jako Vy. Jste zárukou kvalitní zábavy a příjemného uměleckého zážitku. Nevšimla jsem si, že byste zpychnul, Vaše vystupování má úroveň, jste velkým vzorem pro mladší zpěváky. Vaše písně představují kvalitu, jsou pohlazením na duši. Přeji Vám pevné zdraví a rodinné štěstí. Zasloužíte si obdiv,uznání a pochvalu. Klobouk dolů!
*4* *3* -
pane gott jste opravdu trida *5*
-
KÁJA
Nejlepší zpěvák na světě,genius,fenomenální,už nikdy nebudeme mít druhého Gotta... -
-
Re: KÁJA
No,možná že je nej zpěvák v čr ale na světě byl a bude Michael Jackson ty wole! -
Re: KÁJA
znám mnohem mnohem lepší zpěváky než je gott a je jich vážně spousta *15*
-
-
umění
Karel je úplně normální člověk,který umí využít svůj hlas a jiní umí dělat třeba dobře rukama *4* -
potřebuju radu zkušených :)
zdravim všechny *3* potřebovala bych poradit..můj kamarád je velký fanda Káji Gotta, a jelikož bude mít brzo narozeniny, tak mě napadlo mu sehnat jeho autogram *4* nenašel by se tady někdo kdo by mi poradil, kam se můžu obrátit, nbo tak? a nebo mám napsat Kájovi osobně? *14* děkuju *4* -
-
Re: potřebuju radu zkušených :)
Jsem taky velký fanda Karla a osobně jsem ukořistil při jeho koncertech několik autogramů i společných fotek,je velice příjemný a vstřícný člověk,snad mám jeden autogram navíc,ale musel bych pohledat -
-
Re: Re: potřebuju radu zkušených :)
to by bylo vážně super *4* napsala sem ti mail, tak se snad nějak domluvíme *3*
-
-
-
Karel je king,nejlepší zpěvák na světě,jsem rád,že jsem si našel cestu k jeho charismatu,osobnosti a především božskému hlasu,který hladí na duši,jsem rád,že Karel je *3*
-